Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos mergaites 4u.gif

ir as jusu likimo drauge, persileidau kai leliukui buvo 19 savaiciu verysad.gif jau tiek kelio buvo nueita, jau tiek buvom isisvajoje, isijaute, rinkom vardus, svajojom apie ipatingas sventes, vasaras, apie tai kaip pasikeis musu gyvenimai, zodziu gyvenom euforijoj...kol viena vakara nuejus i tualeta nubego vandenys verysad.gif tai buvo pati baisiausia naktis mano gyvenime, pilvas subliusko akimirksniu, ligoninej sesele vis kartojo, kad Dievulis taip norejo(o kaip buvo sunku tai girdeti, nors per savo bliovima turbut mazai ka girdejau), visa nakti ne bluosto nesudejau buvo taip siaubinga suprasti, kad ryte leliuko nebebus, taip siaubinga buvo gerti saremius skatinancias tabletes, kai zinojau, kad pati nuzudysiu savo vaikiuka...o po abrazijos jauciausi tokia tuscia ir vienisa...niekada ne nepagalvodavau, kad gali nutikti tokia baisi nelaime..... be galo sunku tai prisiminti bet ir negaliu nustoti apie tai galvoti, atrodo, kad tai tik as kalta, kad pati prazudziau savo leliuka, vis bandau rasti atsakyma ar priezasti kodel man taip nutiko...deja i tai man nieks negali atsakyti, nes tiek as visiskai sveika, tiek mano vaikiukas buvo visiskai sveikas...
MB vis man sako, kad turiu pasistengti kuo maziau apie tai galvoti, kad reikia ziureti i ateiti,pailseti, sustipreti ir vel planuoti leliuka(nors jau dabar jauciuosi tam pasiruosusi, atsirado tik dar didesnis noras glausti prie saves savo vaikiuka wub.gif )

Lygiai taip pat kaip ir jus negaliu ziureti i nescias moteris ir leliukus, asaros kaupiasi akimirksniu.... verysad.gif

Labai gaila ir liudna, kad tai isgyvena dauguma poru, niekad net nesusimastydavau, kad tiek poru patiria tokius baisius isgyvenimus....

Labai linkiu mums visoms kuo greiciau uzsigydyti sielos zaizdas, pastoti ir sekmingai isnesioti bei pagimdyti sveikus bei be galo lauktus leliukus 4u.gif
Atsakyti
Labukas wikne,as savo maziuka ir praradau 19 savaite,suprantu tavo skausmas.Planuok kita vaikeli ,aisku niekas ano vaikelio napakeis,bet skausmas aprims ir galesi ziureti i viska sveisiasniom spalvom.As vaikelio netekau sausio pabaigoje,o dabar vel laukiuosi.Kaip visos mergaites bijo pradzios ,nes jom nelaikes atsitike pacioje pradzioja.O as bijau vidurio,bet tikiuosi si kart viskas bus gerai.
Atsakyti
wikne, ziauru, mes tikrai nelaukiam nauju prisijungianciu mergaiciu...bet jeigu jau taip tai butinai priimasim, paguosim console.gif kai pagalvoju...as tiek verkiau kad praradau 5savaiciu...net bijau pagalvoti ka turi jausti kai toks didelis schmoll.gif siaubas, bet gyvenimas nestoja 4u.gif mes nenuleidziam ranku thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2012 09 06, 19:40)
Sveikutės ir aš jungiuosi pas jus... ax.gif Vylabusle mane žino, kartu auginom žirniukus iki tam tikros savaitėles..
o  mano tokia istorija: prieš 10metų laukiausi pirmo leliuko(tuo metu man buvo 25m.) ir 10sav. baigėsi viskas nesivystymu, uždėjus daviklį, leliukas jau 2sav. buvo negyvas. Darė abraziją ir po 2ciklų pastojau, viskas ok, turiu sūnelų. Po 3metų vėl pastojau, vėl sūnus. Na, o dabar kaip man 35metai, suplanavom prieš kelis mėn. trečią leliuką, galvojom, gal pavyks mergaitė.. Šį pirmadienį  turėjau eit pas ginekologą, man buvo 10sav. ir 3d., neštumo požymiai visi puikūs, net stipriau pykinti pradėjo, nuėjom į echo pažiūrėt ir tos kelios min. gydytojo tylos žiūrint į ekraną man priminė tą patį siaubą prie 10metų su pirma nesėkme... taip ir buvo - leliukas  negyvas tik 2d.... verysad.gif  Netikėjau nei per kur, juk taip bloga, skauda krūtinę... atėjo dar du gyd., ta pati dgn. - nesivystantis nėštumas... Tą pačią dieną paguldė į ligoninę, sudėjo vaistus(pati susidėjau) ir po 3val. prasidėjo kraujavimas su dideliu šaltrėčiu, t pakilimu.. baisus vakaras buvo. Gyd. sako, kad chromosominė/genetinė klaida, tik džiaukis, kad taip anksti viskas sustojo... Žinau, iš dalies jie teisūs, bet kai nesitiki nieko blogo pirmą vizitą, o tau sako, kad viskas. verysad.gif Kažkaip labai suku šį kart nei tada... Nors turiu 2vaikus, jie jau mokyklinukai, bet šitas nėštumas mane taip įtikino noru vėl būt mama..
P.S dar laukiu ats. iš to ką pati surinkau.................

sveika, ICE-T 4u.gif

smagu,kad prisijungei... Žinai, kartu šiek tiek lengviau... Taip atrodo nė vieno vaiko neturint, kad turintiems vaikų gal šiek tiek lengviau tą skaumą pakelti, bet juk tai yra vis viena mirtis, netektis... Ir koks skirtumas, ar miršta vaikas vienturtis, ar vienas iš penkių - tai vis viena netektis, tap ir su tais persileidimais... Mamos visus vaikus vienodai myli, kad ir negimusius dar... Užjaučiu tave dar sykį 4u.gif

Lauksim ekspertizės rezultatų kartu su tavim 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(wikne @ 2012 09 06, 21:26)
Labai gaila ir liudna, kad tai isgyvena dauguma poru, niekad net nesusimastydavau, kad tiek poru patiria tokius baisius isgyvenimus....

Labai linkiu mums visoms kuo greiciau uzsigydyti sielos zaizdas, pastoti ir sekmingai isnesioti bei pagimdyti sveikus bei be galo lauktus leliukus  4u.gif

Wikne, užuojauta... Ta 19-20 savaitė lyg užkeikta, tikrai daug persileidžiančių tuo metu... Pavojingas metas, kai gamta, matyt, paskutinį kartą pasvarsto, kuriam gimti, kuriam - ne... Bijau siaubingai patirti tokį vėlyvą persileidimą ateityje... Bijau siaubingai visko... Bet žinoma, bandyti reikia: nu nebūna taip, kad moteris nė vieno neišnešiotų, keliskart pastojusi...

Laikykis, Wikne, džiugu, kad turi noro planuoti vėl. Emocijos bus kitos, bet atpildas - motinystės laimė. Žinau, kad visos tai patirsim 4u.gif

Aureka, dėl aspirino mažiau tų draugių klausyk. Žinom visos kuo puikiausiai, kad tai priklauso nuo kraujo konsistencijos: jei tirštokas - aspirinas gerai, jei per skystas - aspirinas blogai. Ir tu tikrai negalėjai pakenkti savo vaikeliui nedidelėmis dozėmis aspirino, ir nebūtum juk jo gėrusi, jei neįtartum per tiršto kraujo. Biesina tokios "draugės", palaikytojos, blyn, kurios dar ir visas kaltes ant persileidusios moters užverčia. Nesi tu kalta dėl persileidimo, nesi.

Wikne, beje, tu irgi niekuo dėta dėl savo nelaimės. Jei net padarei ką nors nesaugaus nėštumo metu - milijonai moterų, lygiai taip pat besielgdamos, kūdikius išnešioja. Tai nuo tavęs nepriklausė... O priklauso nuo mūsų - tik pastangos susilaukti vaikelių ateityje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 07 rugsėjo 2012 - 09:13
Sveikos, ką tik skambino dėl rezultato - chromosominis apsigimimas.. tiksliai koks dar tiria. Kaip manot, dar siųst man po to audinius į Vilnių genetikos centrą dėl tikslesnio ištyrimo? lytis ir pan? ... Jaučiu užteks planuot, bijau dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2012 09 07, 12:10)
Sveikos, ką tik skambino dėl rezultato  - chromosominis apsigimimas.. tiksliai koks dar tiria. Kaip manot, dar siųst man po to audinius į Vilnių genetikos centrą dėl tikslesnio ištyrimo? lytis ir pan? ... Jaučiu užteks planuot, bijau dabar verysad.gif

...o koks tikslas siųs, juk tai nieko nepakeis, jei turit sveikų vaikučių po tokių išvadų jokių tyrimų darytis nereikia galima kaip atsigausit psichologiškai iškarto planuot naują nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2012 09 07, 12:10)
Sveikos, ką tik skambino dėl rezultato  - chromosominis apsigimimas.. tiksliai koks dar tiria. Kaip manot, dar siųst man po to audinius į Vilnių genetikos centrą dėl tikslesnio ištyrimo? lytis ir pan? ... Jaučiu užteks planuot, bijau dabar verysad.gif

Kaip suprantu, tai yra ta pati "gamtos klaida". Jūsų chromosomos geros, tiesiog blogai išsidėstė tavo ir vyro chromosomos, jūsų ląstelėms susijungus. Taip būna. Ir tai tikrai atsitiktinumas 4u.gif Planuokite drąsiai toliau. Aš sakyčiau, tyrimo atsakymas geriausias iš tikėtinų.
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2012 09 07, 11:10)

Laikykis, mergyt. As irgi neturiu leliuko del chromosomines ligos. jau praejo 8 menesiai, o as nepalaiuju planavusi, nors anksciau abejojua is viso, ar man tikrai reikia trecio leliuko. Dabar - jokiu abejoniu - NORIUUUUUUUUUUUUUU. Tik nesigauna... ax.gif
Atsakyti
Būtent, norisi man labai dar vieno vaiko, kaip niekad... wub.gif Nusiraminau jau, tikrai, svarbu kad mes su vyru abu sveiki, turi gautis vistiek gerai. Dabar geriu vit. E, folinę rg. ir laukiu kraujavimo pabaigos...
Ačiū, draugės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 09 06, 22:56)
Labukas wikne,as savo maziuka ir praradau 19 savaite,suprantu tavo skausmas.Planuok kita vaikeli ,aisku niekas ano vaikelio napakeis,bet skausmas aprims ir galesi ziureti i viska sveisiasniom spalvom.As vaikelio netekau sausio pabaigoje,o dabar vel laukiuosi.Kaip visos mergaites bijo pradzios ,nes jom nelaikes atsitike pacioje pradzioja.O as bijau vidurio,bet tikiuosi si kart viskas bus gerai.

O po kiek laiko pradejote vel planuoti? g.gif
ligoninej sake, kad palaukti reiketu puse metu/metus, mano gine- 3-4 men, bet atrodo, kad laikas sustojes, kaip sunku islaukti ir jauciu, kad neislauksiu blush2.gif kibsim i darba jau si men blush2.gif bet tuo paciu ir baisu, kad gal gimda nesustiprejusi, baisu kad vel taip pat nenutiktu...sveikas protas pykstasi su jausmais.... blush2.gif

QUOTE(orchideja@ @ 2012 09 06, 23:59)
wikne, ziauru, mes tikrai nelaukiam nauju prisijungianciu mergaiciu...bet jeigu jau taip tai butinai priimasim, paguosim  console.gif kai pagalvoju...as tiek verkiau kad praradau 5savaiciu...net bijau pagalvoti ka turi jausti kai toks didelis schmoll.gif siaubas, bet gyvenimas nestoja 4u.gif mes nenuleidziam ranku thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

Taip gyvenimas nesustoja, naktimis dar iki siol bliaunu, vis galvoju apie savo leliuka, bet tuo paciu neprarandu sveiko proto, zinau, kad gyvenimas tesiasi ir mes dar susilauksim vaiku...tiesiog sunku suvokti kai nutinka toks dalykas...

Po savo nelaimes pagalvojau, koki nepakeliama skausma turetu jausti tie teveliai, kurie praranda gimusius vaikiukus verysad.gif turetu plysti sirdis is skausmo....
daugiau maziau visi praradimai, nepaisant to, kiek laiko, yra labai skaudus ir paliekantys zaizdas visam gyvenimui

QUOTE(vylabusle @ 2012 09 07, 11:10)

Wikne, užuojauta... Ta 19-20 savaitė lyg užkeikta, tikrai daug persileidžiančių tuo metu... Pavojingas metas, kai gamta, matyt, paskutinį kartą pasvarsto, kuriam gimti, kuriam - ne... Bijau siaubingai patirti tokį vėlyvą persileidimą ateityje... Bijau siaubingai visko... Bet žinoma, bandyti reikia: nu nebūna taip, kad moteris nė vieno neišnešiotų, keliskart pastojusi...

as jauciu, kad apskritai bijosiu visa nestuma(o ypac eiti i tualeta), nes visad buvau tokia tikra, kad mano nestumai bus sekmingi(o ir buvo labai lengvas nestumas, visi tyrimai idealus, savijauta taip pat), bet pasirodo per gerai galvojau...bet tu teisi, reikia bandyti, kazkuris kartas turi buti sekmingas, juolab kai noras didesnis uz baimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2012 09 07, 21:26)
as jauciu, kad apskritai bijosiu visa nestuma(o ypac eiti i tualeta), nes visad buvau tokia tikra, kad mano nestumai bus sekmingi(o ir buvo labai lengvas nestumas, visi tyrimai idealus, savijauta taip pat), bet pasirodo per gerai galvojau...bet tu teisi, reikia bandyti, kazkuris kartas turi buti sekmingas, juolab kai noras didesnis uz baimes  wub.gif

Ai, žinai, aš irgi pasitikėjimo buvau pilna... Pas daktarus iš viso retas svečias esu. Skrandis bet kokius kankinimus atlaiko, gripas (tfu tfu tfu) kokią kas trečią žiemą teužpuola. Visokių smulkmenų kaip ten gerklės perštėjimas, pūslės uždegimai - būn pas mane, bet atrodžiau sau visumoje sveika... Bijojau tik ilgai nepastoti... Bet štai, pastoju... Ir tik tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2012 09 07, 21:26)
O po kiek laiko pradejote vel planuoti?  g.gif
ligoninej sake, kad palaukti reiketu puse metu/metus, mano gine- 3-4 men, bet atrodo, kad laikas sustojes, kaip sunku islaukti ir jauciu, kad neislauksiu  blush2.gif kibsim i darba jau si men  blush2.gif  bet tuo paciu ir baisu, kad gal gimda nesustiprejusi, baisu kad vel taip pat nenutiktu...sveikas protas pykstasi su jausmais.... blush2.gif
Taip gyvenimas nesustoja, naktimis dar iki siol bliaunu, vis galvoju apie savo leliuka, bet tuo paciu neprarandu sveiko proto, zinau, kad gyvenimas tesiasi ir mes dar susilauksim vaiku...tiesiog sunku suvokti kai nutinka toks dalykas...

Po savo nelaimes pagalvojau, koki nepakeliama skausma turetu jausti tie teveliai, kurie praranda gimusius vaikiukus  verysad.gif turetu plysti sirdis is skausmo....
daugiau maziau visi praradimai, nepaisant to, kiek laiko, yra labai skaudus ir paliekantys zaizdas visam gyvenimui
as jauciu, kad apskritai bijosiu visa nestuma(o ypac eiti i tualeta), nes visad buvau tokia tikra, kad mano nestumai bus sekmingi(o ir buvo labai lengvas nestumas, visi tyrimai idealus, savijauta taip pat), bet pasirodo per gerai galvojau...bet tu teisi, reikia bandyti, kazkuris kartas turi buti sekmingas, juolab kai noras didesnis uz baimes  wub.gif

kaip sunku mums visom ,as pati turiu du vaikucius,nestumai buvo lengvi tyrimai idealus,viskas ok ,pirma mergaite bet deja patyre gimdymo trauma ,antra taip pat mergaite sveikute ,trecio neplanavom bet kazkaip netikekatai pasijtau nescia minciu buvo visokiu ,bet jei D dave reiskia taip turi but ,labai laukem dziaugiames tikejomes berniuko nors svarbiausia kad tik sveikas,tuyrimai idealus kaip ir pries tai buvusiu nestumy ,nesiojimas lengvas.12 sav atsistojau i iskaita viskas ormose buvo ,isvykom i europa,jokio nuovargio jokio streso savijauta suuuper gryzau laimingai besilaukianti moteris ,nuejau i vizizta pasigyriau kad savijauta ideali ,pamatavo pilva sako kazkasneatitinka skubiai i esho o te n sako 15 sav nustojo vystitis ,o as jau 20 sav ,menesi nesiojau leliuka negyva,mylavau glosciau pilvuka ir .t.t.venintelis kas buo keista nejauciau judesiu ,bet buvau isitikunusi butu kas blogai jam butu ir man,bet deja,as is praeitos savaites daug ko netasimenu ,jei ne MB buciau paluusi juodai ,bet jis ramiai pasake bus dar vaiku ,neina i kalbas kas nutiko ....gal ir gerai paluzt laiko nera yra namie dvi mergaites....taip kad gyvenimas tesiasi palykes zaizda srdyje ,gine lipe palaukt kokius 3 menesiukus,bet manau atsiduosim i D valia ,jei lemta bus jei nea tai nea,bet labai tikiuosi labai greit pastot,siandien skambinausi ginei delprasidejusio kraujavimo sake gali but mm jau ,nes nestumas 15 sav pagal medikus nera jau labai didelis ,organzmas jau galejo atisttti ir .t.t biski guodzia....kaip asvisoms linkiu kuo greiciau pastot ...sorry kaD TAIPISIPLECIAU KAZKAIP NORISI ISISLIET APIE TAI BEVEIK NIEKS NEZINO ,TAI NER SU PAKALBET PASIGUOST ...
Atsakyti