Kelias dienas nebuvau o kiek nauju nergaiciu cia pas mus

Visoms siunciu daug

QUOTE(Zavinga22 @ 2012 09 02, 13:46)
Laba diena. Sveikinu kurios jau vel turite pilvelyje mazulius gyventojus
Esu ir as viena is jusu, kuri prarado mazuli, nustojo vystytis, nestumas buvo 8savaiciu.

Esu ir as viena is jusu, kuri prarado mazuli, nustojo vystytis, nestumas buvo 8savaiciu.

QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 03, 08:29)
Viskas ir tau mergyt bus kuo puikiausiai gi sakiau, kad Vatikane dega ir visų šio skyrelio lankytojų žvakutė, tad greit pasiseks ir tau 

Bet kokia tu saunuole ir apie mus visas pagalvojai

QUOTE(vylabusle @ 2012 09 05, 07:43)
Linkiu, kad nenutiktų jokių "visko", bet ir savo baimių nebijok Kaip pati sakai - jeigu vaikeliui lemta ateiti - jokia baimė tam nesukliudys.
Kaip kazkuri saket kad kiekvienas nestumas vos pastojus yra nulemtas, taip kad mes cia niekuo detos, turim tik sventai tiketi kad vistiek pasiseks susilaukti sveiku ir graziu vaikuciu, tai tik laiko klausimas

QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 05, 08:45)

QUOTE(NikeZ @ 2012 09 06, 16:26)
Supratau,dekui.nuo streso pradejau labai daug valgyt,kaip su strsu kovot,juk organizmas 15 sav buvo nescias poto menesiuka nesiojo tik vaisiu,vyras sako viska pamirsk atsigauk planuosim kita ,bet as dar sunkiai galiu patiket kas ivyko:(

Siandien ziurinejau fertilifriend grafikeliu galerija ir ka suradau, isivaizduokit laimingu nestumu grafikeliu 48000, ir su persileidimais net 5600

Deja, siais laikais labai daug nestumu pasibaigia persileidimu, kad ir kaip bebutu skaudu.
QUOTE(ICE-T @ 2012 09 06, 17:40)
Sveikutės ir aš jungiuosi pas jus...
Vylabusle mane žino, kartu auginom žirniukus iki tam tikros savaitėles..
o mano tokia istorija: prieš 10metų laukiausi pirmo leliuko(tuo metu man buvo 25m.) ir 10sav. baigėsi viskas nesivystymu

o mano tokia istorija: prieš 10metų laukiausi pirmo leliuko(tuo metu man buvo 25m.) ir 10sav. baigėsi viskas nesivystymu
QUOTE(wikne @ 2012 09 06, 19:26)
Sveikos mergaites
ir as jusu likimo drauge, persileidau kai leliukui buvo 19 savaiciu
jau tiek kelio buvo nueita, jau tiek buvom isisvajoje, isijaute, rinkom vardus, svajojom apie ipatingas sventes, vasaras, apie tai kaip pasikeis musu gyvenimai, zodziu gyvenom euforijoj...

ir as jusu likimo drauge, persileidau kai leliukui buvo 19 savaiciu

Laikykites ir nenuleiskit ranku. Mes tikra supuosim leliukus

O as sulaukiau LH piko taip kad laukiu O