Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos mergaites 4u.gif

Kelias dienas nebuvau o kiek nauju nergaiciu cia pas mus unsure.gif
Visoms siunciu daug 4u.gif istvermes ir tikejimo, tai mums pades susilaukti leliuku rolleyes.gif

QUOTE(Zavinga22 @ 2012 09 02, 13:46)
Laba diena. Sveikinu kurios jau vel turite pilvelyje mazulius gyventojus  4u.gif
Esu ir as viena is jusu, kuri prarado mazuli, nustojo vystytis, nestumas buvo 8savaiciu.

4u.gif

QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 03, 08:29)
Viskas ir tau mergyt bus kuo puikiausiai gi sakiau, kad Vatikane dega ir visų šio skyrelio lankytojų žvakutė, tad greit pasiseks ir tau  4u.gif

Bet kokia tu saunuole ir apie mus visas pagalvojai 4u.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 09 05, 07:43)
Linkiu, kad nenutiktų jokių "visko", bet ir savo baimių nebijok  Kaip pati sakai - jeigu vaikeliui lemta ateiti - jokia baimė tam nesukliudys.

Kaip kazkuri saket kad kiekvienas nestumas vos pastojus yra nulemtas, taip kad mes cia niekuo detos, turim tik sventai tiketi kad vistiek pasiseks susilaukti sveiku ir graziu vaikuciu, tai tik laiko klausimas rolleyes.gif

QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 05, 08:45)
taip jei lemta tai lemta, prieš vėją nepapūsi  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(NikeZ @ 2012 09 06, 16:26)
Supratau,dekui.nuo streso pradejau labai daug valgyt,kaip su strsu kovot,juk organizmas 15 sav buvo nescias poto menesiuka nesiojo tik vaisiu,vyras sako viska pamirsk atsigauk planuosim kita ,bet as dar sunkiai galiu patiket kas ivyko:(

4u.gif

Siandien ziurinejau fertilifriend grafikeliu galerija ir ka suradau, isivaizduokit laimingu nestumu grafikeliu 48000, ir su persileidimais net 5600 verysad.gif
Deja, siais laikais labai daug nestumu pasibaigia persileidimu, kad ir kaip bebutu skaudu.

QUOTE(ICE-T @ 2012 09 06, 17:40)
Sveikutės ir aš jungiuosi pas jus... ax.gif Vylabusle mane žino, kartu auginom žirniukus iki tam tikros savaitėles..
o  mano tokia istorija: prieš 10metų laukiausi pirmo leliuko(tuo metu man buvo 25m.) ir 10sav. baigėsi viskas nesivystymu

QUOTE(wikne @ 2012 09 06, 19:26)
Sveikos mergaites  4u.gif
ir as jusu likimo drauge, persileidau kai leliukui buvo 19 savaiciu  verysad.gif jau tiek kelio buvo nueita, jau tiek buvom isisvajoje, isijaute, rinkom vardus, svajojom apie ipatingas sventes, vasaras, apie tai kaip pasikeis musu gyvenimai, zodziu gyvenom euforijoj...

Laikykites ir nenuleiskit ranku. Mes tikra supuosim leliukus 4u.gif

O as sulaukiau LH piko taip kad laukiu O rolleyes.gif Per kiek laiko ji ivyksta? Ar visada O ivyksta pasiekus pika per 24-36val?

Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 07, 22:55)
O as sulaukiau LH piko taip kad laukiu O  rolleyes.gif Per kiek laiko ji ivyksta? Ar visada O ivyksta pasiekus pika per 24-36val?

Nežinau, netyriau, bet būtų nuodėmė per tas val. nė karto vyro nepaprovokuot wink.gif

skaitau tas istorijas, ir savigaila vėl viršų ima... Vyras mano išvažiavo pas tėvus dabar, sėdžiu viena, neproduktyviai leidžiu laiką, liūdžiu su katinu...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 07, 21:04)
Nežinau, netyriau, bet būtų nuodėmė per tas val. nė karto vyro nepaprovokuot wink.gif

skaitau tas istorijas, ir savigaila vėl viršų ima... Vyras mano išvažiavo pas tėvus dabar, sėdžiu viena, neproduktyviai leidžiu laiką, liūdžiu su katinu...

Labas rytas 4u.gif

Is musu puses buvo atlikta viskas kas imanoma blush2.gif
Siandieninis OT jau nieko neberodo ax.gif Tau dabar telieka laukti BT kilimo ir kada galesiu NT gadinti rolleyes.gif

Vylabusle neliudek, reikia save gerai nusiteikti ir vyti blogas mintis salin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 08, 11:43)
Vylabusle neliudek, reikia save gerai nusiteikti ir vyti blogas mintis salin  4u.gif

Nu tai kad pilna tų minčių visokių bet kokiu atveju... ax.gif ax.gif Ir geru, ir blogų... Vieną dieną pamąstau, kad visai nesunku bus išsigydyti tą ureaplasmą (o gal ji vienintelė bėda), ir imsiu ir kitąkart dvyniais pastosiu, kitą - kad ir trečias sykis būtinai bus krachas, ir kad mūsų vienintelė opcija liks įsivaikinimas... Visokių tų minčių yra...
Atsakyti
Sveikos merginos, atejau as pas jus pasiguosti... vos pries keleta dienu turejau skaudziausia gyvenima dalyka - suzinojau, kad praradau savo vaikeli. Visa menesi isvaiksciojau su negyvu mazuciu, nes mano organizmas nepripazino persileidimo ir jokiu simptomu nebuvo, kaip buvau nescia, taip ir buvau. Pats pirmas ir labai lauktas, bet taip ir neatejo. Dabar teks laukti kada vel galesiu pastoti, bet speju busiu tikra paranojike kita nestuma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 09 08, 23:33)
Sveikos merginos, atejau as pas jus pasiguosti... vos pries keleta dienu turejau skaudziausia gyvenima dalyka - suzinojau, kad praradau savo vaikeli. Visa menesi isvaiksciojau su negyvu mazuciu, nes mano organizmas nepripazino persileidimo ir jokiu simptomu nebuvo, kaip buvau nescia, taip ir buvau. Pats pirmas ir labai lauktas, bet taip ir neatejo. Dabar teks laukti kada vel galesiu pastoti, bet speju busiu tikra paranojike kita nestuma...  verysad.gif

Sveika, kaip gaila, kad naujokės jungiasi... Užuojauta. Žinome, ką tai reiškia... O kiek laiko apskritai nėštumo buvo? Ką darysite? Bandysite išsiaiškinti priežastis ar tiesiog bandysite antrąkart? Ir kiek planuojate laukti?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 09, 00:16)
Sveika, kaip gaila, kad naujokės jungiasi... Užuojauta. Žinome, ką tai reiškia... O kiek laiko apskritai nėštumo buvo? Ką darysite? Bandysite išsiaiškinti priežastis ar tiesiog bandysite antrąkart? Ir kiek planuojate laukti?

vaikelis mire sesta savaite, o isnesiojau iki desimtos. Kai nuejau pas gydytoja negalejau patiketi, kai ji pasake, kad mano maziukas negyvas. Sustaciau visus gydytojus ant koju, nes jauciausi kuo puikiausiai nebuvo jokiu simptomu, kad jis zuves, o baisiausia, kad po atlikto tyrimo pasake, kad mano mazuliukas genetiskai buvo visiskai sveikas ir mire nuo viruso, tai prasidejo vidiniai kaltinimai, kad nesuziurejau, nesisaugojau. verysad.gif
Bandyti patare po kokiu triju menesiu. Nors noretusi kuo greiciai, bet speju, kad reiktu palaukti
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 09 09, 00:23)
vaikelis mire sesta savaite, o isnesiojau iki desimtos. Kai nuejau pas gydytoja negalejau patiketi, kai ji pasake, kad mano maziukas negyvas. Sustaciau visus gydytojus ant koju, nes jauciausi kuo puikiausiai nebuvo jokiu simptomu, kad jis zuves, o baisiausia, kad po atlikto tyrimo pasake, kad mano mazuliukas genetiskai buvo visiskai sveikas ir mire nuo viruso, tai prasidejo vidiniai kaltinimai, kad nesuziurejau, nesisaugojau.  verysad.gif
Bandyti patare po kokiu triju menesiu. Nors noretusi kuo greiciai, bet speju, kad reiktu palaukti

O koks virusas - nustatė?..
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 09, 00:54)
O koks virusas - nustatė?..

antradieni gausiu visus tyrimus, tai viska tiksliai ir suzinosiu. Apie sesta savaite labai blogai jauciausi, nesveikai pykino, karstis muse, nieko negalejau valgyti, bet kazkaip i tai neatkreipiau per daug demesio (del to dabar save ziauriai kaltinu). Tik anyta kazkaip nustebusi paklause ar tik ne koki virusa pasigavau. o pasirodo, kad rezultatai ne kokie. Vaikelio nera, kalte didziule, susitaikyti nezinau kaip. Atrodo sirdis plys is skausmo.
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 09 09, 01:01)
antradieni gausiu visus tyrimus, tai viska tiksliai ir suzinosiu. Apie sesta savaite labai blogai jauciausi, nesveikai pykino, karstis muse, nieko negalejau valgyti, bet kazkaip i tai neatkreipiau per daug demesio (del to dabar save ziauriai kaltinu). Tik anyta kazkaip nustebusi paklause ar tik ne koki virusa pasigavau. o pasirodo, kad rezultatai ne kokie. Vaikelio nera, kalte didziule, susitaikyti nezinau kaip. Atrodo sirdis plys is skausmo.

oi, mieloji, tik negražuk savęs. Niekuo nesi kalta. Negalėjai juk sukontroliuoti to viruso. Net jeigu blogai besijausdama būtum pas gydytoją kreipusis - neišgelbėtų vaisiaus, toks mažiukas žaibiškai to viruso buvo pažeistas, ką ten - kelios ląstelės, vos pusės centimetro gumuliukas - traputis jis, niekas nebūtų spėjęs išgelbėti, juo labiau kad nuo viruso stiprių vaistų niekas neduotų - vėlgi, kad vaistai vaisiui stipriau nepakenktų.

Kalčių savo neieškok. Nuskambės baisiai, bet pasakysiu, jog laiminga esi, kad persileidai dėl ūmaus susirgimo, o ne dėl kokios pastovios problemos... Kitą kartą, jeigu jokia liga iš pasalų neužpuls - išnešiosi sveikutį vaikelį. 4u.gif Svarbiausia, sužinosite, kur problema. Jeigu reikia - išsigydysite...

Aš jau du persileidimus apturėjau... Nė nežinau, kada leliai vystytis nustojo, nei dėl ko taip... Na, yra vienas spėjimas: rasta ureaplasma pas mane. Po pirmo persileidimo gydžiausi ją, o po antrojo vėl ją rado - matyt, neišgydyta liko... Tai tik ir svajoju, kad ta ureaplasma vienintelė problema tebūtų... Nenoriu aš trečio tokio patyrimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 09 rugsėjo 2012 - 00:15
Uzuojauta visoms naujai prisijungusioms...

Penktadieni Hcg=1012... Gydytoja liepe laukti iki kito penktadienio (dar savaite vaikscioti su lavonu arba blogai besivystanciu vaisiumi...) ir jei nesusirgsiu, tada turbut vel lauks operacija...

Savijauta klaiki... jau nekalbant apie psicho puse, nugara skauda, tarpkojis irgi toks jausmas, kad plysta...

niekaip nesuprantu uz ka ir kodel... dar si cikla kai buvau pas gydytoja klinikose sake 2 kartus ant to pacio zmogaus bomba nenukrenta... oj kaip jis klydo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2012 09 09, 11:57)
Uzuojauta visoms naujai prisijungusioms...

Penktadieni Hcg=1012... Gydytoja liepe laukti iki kito penktadienio (dar savaite vaikscioti su lavonu arba blogai besivystanciu vaisiumi...) ir jei nesusirgsiu, tada turbut vel lauks operacija...

Savijauta klaiki... jau nekalbant apie psicho puse, nugara skauda, tarpkojis irgi toks jausmas, kad plysta...

niekaip nesuprantu uz ka ir kodel... dar si cikla kai buvau pas gydytoja klinikose sake 2 kartus ant to pacio zmogaus bomba nenukrenta... oj kaip jis klydo... verysad.gif

verysad.gif Imk balioną, 3kitten... 4u.gif
Nenori pabandyti pirties ar karštos vonios? Gal pagreitins kraujavimą?.. Kai pati persileidimo laukiau - klaikus pojūtis buvo, o kai prasidėjo - dar klaikesnis: skaudėjo man visą parą, spazmavo gimdą... O tau dargi tokia ilga kančia... Pabandyk pasikaitinti - bent skausmą karštis apmalšina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 09 rugsėjo 2012 - 11:12