Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Vylabusle, ir uzbaigsi, ir leliu turesi nuostabu! 4u.gif

O as va grizau po apziuros. Tai lyg ir viskas gerai, gydytoja leido pradeti planuoti po menesio kazkur, kai baigsis visi kraujavimai, nors abrazija daryta maziau praita savaite. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 09 11, 10:23)
O as va grizau po apziuros. Tai lyg ir viskas gerai, gydytoja leido pradeti planuoti po menesio kazkur, kai baigsis visi kraujavimai, nors abrazija daryta maziau praita savaite.  thumbup.gif

bet kokia skirtinga gydytoju nuomone del planavimo.. as is keliu girdejau kad tik po puse metu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 09 10, 16:36)
laba mergaites ,ar tiesa kad po valymo galima pastot nesulaukus mm g.gif ,kazkaip man neytiketina ,siandien netycia isgirdau  g.gif

ai6ku, kad galima g.gif

QUOTE(ICE-T @ 2012 09 10, 17:39)
Gera turėti jus, suprantančias iš pusės žodžių...
Rekomendavo gine  išsitirt kariotipą mums su vyru planuojan sekantį nėštumą... kaip jūs manot ar reikia? vien dėl to, kad mums po 35m.? ir kad ats. galima chromos. aberacija?
Vylabusle, kai sugersi vaistus, sulauki O ir palnuoji, ar dar 2mėn lauki? man kažkaip atrodo, kad reik kuo grečiau planuot, kol organizmas "prisimena" nėštumą.. Anos sav. Žmonėse skaitėt apie mamą, kuri dabar dvynių po 4m. pertraukos susilaukė? prieš tai 3persileidimai... sunku buvo jai

man KMUK sakė, kad jei turim bendrų sveikų vaikučių tada nereikia, tik 12 sav. rekomenduoja genetiko konsultaciją vyresniam amžiuj blush2.gif

Vylabusle, ir uzbaigsi, ir leliu turesi nuostabu! 4u.gif

O as va grizau po apziuros. Tai lyg ir viskas gerai, gydytoja leido pradeti planuoti po menesio kazkur, kai baigsis visi kraujavimai, nors abrazija daryta maziau praita savaite.  thumbup.gif

ne po mėn, o po mm tikriausia, nes jų atsiradimas reiškia, kad organizmas atsigauna rolleyes.gif

Labukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 09 11, 10:32)
bet kokia skirtinga gydytoju nuomone del planavimo.. as is keliu girdejau kad tik po puse metu... doh.gif

Na, pusė metų negelbsti, o jeigu pora turi rimtų problemų - tai tik praranda pusę metų...
Atsakyti
QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 09 11, 09:32)

vien laukimas bedu (jei jos yra, ) neispres.. o jei ieskai bedu- tai praeina savaime ir 3 ir daugiau, ns kazka suradus dar reikia laiko ir gydymui.
man taip baisiai nuskambejo, kai pasake, kad po kokiu puses metu bandyt. bet darantis tyrimus, paskui gydantis praleke laikas. ir pastojau is pirmo ar antro ciklo, i buvo praeje butent 6 men po visko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 09 11, 13:37)
vien laukimas bedu (jei jos yra, ) neispres.. o jei ieskai bedu- tai praeina savaime ir 3 ir daugiau, ns kazka suradus dar reikia laiko ir gydymui.
man taip baisiai nuskambejo, kai pasake, kad po kokiu puses metu bandyt. bet darantis tyrimus,  paskui gydantis praleke laikas. ir pastojau is pirmo ar antro ciklo, i buvo praeje butent 6 men po visko.. g.gif

Debesuole, o ką jūs gydėtės? (nebeprisimenu, atsiprašau). Progesteronas buvo ar kažkas kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 11 rugsėjo 2012 - 13:01
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 11, 13:01)
Debesuole, o ką jūs gydėtės? (nebeprisimenu, atsiprašau). Progesteronas buvo ar kažkas kita?

ureplazma irgi ax.gif

dar teigiamas citomegalas, bet tas negydomas. AFS nerado.
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 09 11, 14:06)
ureplazma irgi  ax.gif 

dar teigiamas citomegalas, bet tas negydomas. AFS nerado.

Aš dėl citomegalo nežinau, ar turiu, ar ne. jeigu negydomas - tai kokia profilaktika siūloma?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 11, 13:39)
Aš dėl citomegalo nežinau, ar turiu, ar ne. jeigu negydomas - tai kokia profilaktika siūloma?

stiprinti organizma. gal nestumo eigoj kai ji randa- kazkokiu priemoniu ir imasi..

na, as is rezultatu suzinojau, kad esu sirgusi. umus citomegalas galejo prazudyti mano maziuka. bet nieks to nepatvirtino. tiesiog, po nelaimes sakiau- tirkit kanors- siunte taksoplazmozes ir citomegalo... nezinojo, ka dar..
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 09 11, 15:26)
stiprinti organizma. gal nestumo eigoj kai ji randa- kazkokiu priemoniu ir imasi..
na, as is rezultatu suzinojau, kad esu sirgusi. umus citomegalas galejo prazudyti mano maziuka. bet nieks to nepatvirtino. tiesiog, po nelaimes sakiau- tirkit kanors- siunte taksoplazmozes ir citomegalo... nezinojo, ka dar..

O toksoplazmozės ir citomegalo tyrimams būtinas siuntimas, ar galima kur laboratorijoje pasidaryti? Labai norėčiau tų tyrimų, nes turiu ir katiną, ir giminėj citomegalu sirgusį žmogų (toli gyvena, pusseserė, bet kankinosi ilgai).
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 11, 14:43)
O toksoplazmozės ir citomegalo tyrimams būtinas siuntimas, ar galima kur laboratorijoje pasidaryti? Labai norėčiau tų tyrimų, nes turiu ir katiną, ir giminėj citomegalu sirgusį žmogų (toli gyvena, pusseserė, bet kankinosi ilgai).

turi daryt privacios laboratorijos.
ir tyrimai nera brangus. tik tiek, kad rezultata sudaro dvigubi skaiciai IgG ir IgM, is kuriu vieno tyrimas kainuoja apie 30 Lt g.gif
man abu komplektai kainavo poliklinikoje apie 140 Lt
Atsakyti
Sveikos..

kaip greitai... unsure.gif kad man taip..

man daryta abrazija. Tai sake turiu pralaukt 3-4 ciklus. mmm tureciau sulaukt po ~1,5/2men .. tai gyd ir sake kad gaunasi kazkur 5-6 men.. o taip noretusi kuo greiciau... verysad.gif

tyrimu niekas nesiulo darytis po pirmos nesekmes, tai tereikia dabar laukti laukti ir laukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 11 rugsėjo 2012 - 15:18