Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Duniu @ 2012 09 09, 17:59)
Laba duena,
Matau daug nauju merginu verysad.gif Stiprybes Jums 4u.gif Nes tikrai pragariskas laikotarpis...
Skauda duse,skaitant Jusu isgyvenimas... bet kokie jie artimi ir zinomi...
As stengiosi reciau cia uzeiti,nes norisi siuo metu pasisaugoti nuo neigiamu emociju...
O mano naujienos tokios wub.gif mums 10 savaiciu 4 dienos wub.gif jau maciau dideli mazyli wub.gif
taigi, merginos wub.gif noriu pasakyti,kad net tuomet kai tau ne 20 metu,ir kai turejai ne viena nesivystanti, vistiek  D. apdovanoja tuo ilgai lauktu stebuklu wub.gif tiesiog, reikia eiti tikslo keliu ir nepasiduoti... nesustoti...
Merginos wub.gif tiek supratau... visi tie sunkus isgyvenimai duoti mums neatsitiktinai... galbut, Dievas apsaugo mus nuo didesniu nelaimiu  g.gif  tikiu, kad skausmas isgrynina siela... o tikejimas igyvendina musu svajones  wub.gif gal, pasirodys ne vienai ,kad smarkiai nusipezu... tiesiog, dabar viska vertinu visai is kitokios prizmes 4u.gif

Labai džiaugiuosi kartu su Jumis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
laikykites mergaites 4u.gif

liudna, kad jusu vis daugeja. bet tikiu, kad po tokiu isbandymu visvien sulauksit savo spinduleliu rolleyes.gif

baisu laukti po persileidimo, .. dar sunkiau po dvieju.
labai tikiuosi, kad busiu geras pavyzdys- kad buna laiminga pabaiga

vis uzsuku ir labai jus palaikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 09, 19:18)
Laba duena, laba  4u.gif  Tu labai laiku - kai visos praskydome, pamatėme gyvą nėščią moterį, kilusią iš mūsų klano  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Gerai cia apie klana 4u.gif Tikra , isitikinau ne karta,kad tik ta patyrusios supranta is puse zodzio ka jauti ir ka nori pasakyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2012 09 09, 19:53)
Labai džiaugiuosi kartu su Jumis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Laukiu tavo naujo starto su nestuke.gif Zinai, pagal mano teorija,po vasaros labai pagereja organizmo funkciju kokybe smile.gif taigi, netempk ilgai wub.gif wub.gif Beje, ir tavo ir mano pirmi maziukai buvo pradeti butent vasarai ipusejus / pabaigoj smile.gif taigi,mano teorija ne tokia ir nelogiska smile.gif
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 09 09, 20:25)
baisu laukti po persileidimo, .. dar sunkiau po dvieju.
labai tikiuosi, kad busiu geras pavyzdys- kad buna laiminga pabaiga

Busi busi wub.gif ir ne viena is cia biggrin.gif wub.gif
Tu teisi del nerimo ir baimiu... Jau pastebejau,kad man po echo savaite buna ramybe, veliau jau prasideda nerimas...dar veliau -paranuoja doh.gif is tikruju ,nepalyginsi su pirmu nestuke.gif daba jokio tikrumo jausmo, sunku dziaugtis nestuke.gif ir atsipalaiduoti...
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 09 09, 21:35)
Tu teisi del nerimo ir baimiu... Jau pastebejau,kad man po echo savaite buna ramybe, veliau jau prasideda nerimas...dar veliau -paranuoja doh.gif  is tikruju ,nepalyginsi su pirmu  nestuke.gif daba jokio tikrumo jausmo, sunku dziaugtis  nestuke.gif ir atsipalaiduoti...

va va, aš net ir nežinau, ar nėštumo laukti: žinau, kad ramybės bus kur kas mažiau nei dabar... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Aš katik iš ginekologės, viskas kaip ir atitinka laiką, vietoje...Bet man džiaugsmo kažkaip nelabai daug...Bijau prisisvajoti doh.gif O jei...Bet čia turbūt natūrali būsena šiuo metu...
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 10, 11:20)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Aš katik iš ginekologės, viskas kaip ir atitinka laiką, vietoje...Bet man džiaugsmo kažkaip nelabai daug...Bijau prisisvajoti doh.gif O jei...Bet čia turbūt natūrali būsena šiuo metu...

Kaip jau ne kartą sakiau - kiek bebūtų skirta laiko pabūti nėščiai, reikia juo pasidžiaugti su kuo mažiau savęs kankinimų 4u.gif

O aš turiu irgi gerą žinią - mano AFS tyrimai geri, neturiu jokio šito sindromo požymio, kraujas normalus. Tai gydomės ureaplasmą smile.gif
Atsakyti
laba mergaites ,ar tiesa kad po valymo galima pastot nesulaukus mm g.gif ,kazkaip man neytiketina ,siandien netycia isgirdau g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 09 10, 16:36)
laba mergaites ,ar tiesa kad po valymo galima pastot nesulaukus mm g.gif ,kazkaip man neytiketina ,siandien netycia isgirdau  g.gif

Galima. 4u.gif Folis juk ima brąsti, vos tik organizmas pasijunta nebebėščias.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 10, 16:40)
Galima.  4u.gif  Folis juk ima brąsti, vos tik organizmas pasijunta nebebėščias.

geras ,ne nezinojau kad taip gali but blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gera turėti jus, suprantančias iš pusės žodžių...
Rekomendavo gine išsitirt kariotipą mums su vyru planuojan sekantį nėštumą... kaip jūs manot ar reikia? vien dėl to, kad mums po 35m.? ir kad ats. galima chromos. aberacija?
Vylabusle, kai sugersi vaistus, sulauki O ir palnuoji, ar dar 2mėn lauki? man kažkaip atrodo, kad reik kuo grečiau planuot, kol organizmas "prisimena" nėštumą.. Anos sav. Žmonėse skaitėt apie mamą, kuri dabar dvynių po 4m. pertraukos susilaukė? prieš tai 3persileidimai... sunku buvo jai
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 10, 14:45)
O aš turiu irgi gerą žinią - mano AFS tyrimai geri, neturiu jokio šito sindromo požymio, kraujas normalus. Tai gydomės ureaplasmą smile.gif

Puikios žinios Vylabusle drinks_cheers.gif 4u.gif Išsigydysite tą nelabają ir lauksim su gerom naujienom 4u.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2012 09 10, 17:39)
Gera turėti jus, suprantančias iš pusės žodžių...
Rekomendavo gine  išsitirt kariotipą mums su vyru planuojan sekantį nėštumą... kaip jūs manot ar reikia? vien dėl to, kad mums po 35m.? ir kad ats. galima chromos. aberacija?
Vylabusle, kai sugersi vaistus, sulauki O ir palnuoji, ar dar 2mėn lauki? man kažkaip atrodo, kad reik kuo grečiau planuot, kol organizmas "prisimena" nėštumą.. Anos sav. Žmonėse skaitėt apie mamą, kuri dabar dvynių po 4m. pertraukos susilaukė? prieš tai 3persileidimai... sunku buvo jai

Neskaičiau, bet dvynių labai norėčiau...
dėl kariotipo nuomonės neturiu, o dėl planavimo - vos baigiam gerti vaistus - ir į trasą... Dar galime ant šio ciklo ovuliacijos užsirauti. Ką prisimena organizmas - nežinau, bet labai noriu kuo greičiau tą košmarą užbaigti...
Atsakyti