Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Google @ 2012 09 11, 15:17)
Sveikos..
tyrimu niekas nesiulo darytis po pirmos nesekmes, tai tereikia dabar laukti laukti ir laukti...

tuscias laukimas nieko nepakeis.
ta laika liepia laukt, kad psichologiskai atsigautum, ir kad susireguliuotu ciklai, ns buna, kad nebereguliarus pasidaro del hormonu disbalanso.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 09 11, 16:17)
Sveikos..

kaip greitai...  unsure.gif  kad man taip..

man daryta abrazija. Tai sake turiu pralaukt 3-4 ciklus. mmm tureciau sulaukt po ~1,5/2men .. tai gyd ir sake kad gaunasi kazkur 5-6 men.. o taip noretusi kuo greiciau...  verysad.gif

tyrimu niekas nesiulo darytis po pirmos nesekmes, tai tereikia dabar laukti laukti ir laukti...

Užjaučiu dėl patirties tokios... Kiek laiko mažiukui buvo?

O tavo ciklai ilgi? Laukimas nėra būtinas, ypač jeigu gydytoja nepaaiškino, dėl ko pataria laukti.

Tyrimų tau ant bliūdelio nemokamų nepasiūlys niekada, net ir po 10-ies persileidimų. Kiek tenka įsitikinti - nevaisingumas yra TIK asmeninė problema, jokios valstybinės politikos šioje srityje nėra, ir ne tik mūsų šalyje.

Jeigu persileidimo priežastis neaiški, patarčiau vis tik tyrimų pasidaryti. Pirmiausia - ureaplasmų, mikropasmų ir chlamidijų (daro AIDS centre Vilniuje, pvz). Kai ciklas pilnai atsistatys, jeigu dar nebūsi pastojusi per daugmaž 3-4 mėnesines po nelaimės, nuoširdžiai patariu išsitirti hormonus - progesteroną bent jau. Progesteronas tikrinamas 7-ą dieną po ovuliacijos, tau su ilgais ciklais reikėtų bazalinę temperatūrą matuotis ar kitais būdais nustatyti ovuliacijos dieną.

Jeigu ciklai ilgi ir nereguliarūs - tirkis visus hormonus... skydliaukę, visus lytinius hormonus, nes hormonai reguliuoja ciklą. Jeigu jis nepastovus - gali būti, kad ir hormonų lygiai grybauja.

Ir šiaip, patarčiau susirasti ginekologę, kuri dirba ties vaisingumo klausimais. Nes su tais "palaukite,ir bandykite dar kartą" kartais nutinka kaip man - dar kartas toks pat, kaip ir pirmasis. Nors po pirmojo ureaplasmą ir gydžiausi, bet neišsigydžiau pilnai.

Nors būna neretai, kad persileidimo priežastis neišsiaiškinama, vis viena geriau pasitirti, pasitikrinti bent populiariausias, labiausias paplitusias bėdas... Prarasi nebent tik laiko ir pinigų, o nauda gali būti didžiulė - gali užkirtsti kelią istorijos pasikartojimui.
Atsakyti
Sveikos, kaip bebutu gaila jungiuosi prie Jusu sad.gif
Penktadieni netekau savo 6 savaiciu angeliuko ;(
Kaip tik ta diena buvau uzsirasiusi pas gine pirmai apziurai, atsikeliau ryte... Kraujuoju... Begte pas gine, padare echoskopa, mazucio jau nebebuvo.... :,(
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 10, 12:45)
O aš turiu irgi gerą žinią - mano AFS tyrimai geri, neturiu jokio šito sindromo požymio, kraujas normalus. Tai gydomės ureaplasmą smile.gif

thumbup.gif Pasigydysit ir vel i planavimus 4u.gif

QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 09 11, 08:32)
bet kokia skirtinga gydytoju nuomone del planavimo.. as is keliu girdejau kad tik po puse metu... doh.gif

Dabar jau retai kuris gydytojas sako kad laukti puse metu, man po P sake pradeti tada kada tik busiu pasiruosus rolleyes.gif

QUOTE(Citrina0 @ 2012 09 11, 18:35)
Sveikos, kaip bebutu gaila jungiuosi prie Jusu sad.gif
Penktadieni netekau savo 6 savaiciu angeliuko ;(
Kaip tik ta diena buvau uzsirasiusi pas gine pirmai apziurai, atsikeliau ryte... Kraujuoju... Begte pas gine, padare echoskopa, mazucio jau nebebuvo.... :,(

Sveika prisijungusi, tik gaila kad pas mus 4u.gif Laikykis ir neprarask vilties 4u.gif O jei kas netaip mes visada patarsim, paguosim ir tave palaikysim 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 09 11, 16:17)
Sveikos..

kaip greitai...  unsure.gif  kad man taip..

man daryta abrazija. Tai sake turiu pralaukt 3-4 ciklus. mmm tureciau sulaukt po ~1,5/2men .. tai gyd ir sake kad gaunasi kazkur 5-6 men.. o taip noretusi kuo greiciau...  verysad.gif

As pati irgi nustebau, sake tik sulaukti menesiniu, o po to galiu drasiai bandyti pastoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 11, 20:54)
Sveika prisijungusi, tik gaila kad pas mus  4u.gif Laikykis ir neprarask vilties  4u.gif O jei kas netaip mes visada patarsim, paguosim ir tave palaikysim  4u.gif  ax.gif

Dekoju 4u.gif
Vilties stengiuos neprarasti. Pirmas nestumas. Nesekmingas.
Labai noriu vaikucio, ir tikiu, kad glausiu prie krutines savo mazuti wub.gif
kadanors verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 11, 16:39)
Užjaučiu dėl patirties tokios... Kiek laiko mažiukui buvo?

O tavo ciklai ilgi? Laukimas nėra būtinas, ypač jeigu gydytoja nepaaiškino, dėl ko pataria laukti.

Tyrimų tau ant bliūdelio nemokamų nepasiūlys niekada, net ir po 10-ies persileidimų. Kiek tenka įsitikinti - nevaisingumas yra TIK asmeninė problema, jokios valstybinės politikos šioje srityje nėra, ir ne tik mūsų šalyje. .........

A dare 12 savaite... doh.gif ciklas 28 d.

na paziuresim po mmm, ka sakys gine... ar verta daryt tyrimus ir kokius... visgi pirmas nestumas buvo tobulas, su antru nepasiseke.. gal cia tik naturalus atrankos desnis. verysad.gif tikiu trecias bus nepriekaistingas ir labai jo laukiu smile.gif

Atsakyti
Noriu Jusu paklausti.
Kiek laiko po persileidimo kraujavote? Ar kai kraujavimas baigiasi reikia nueiti pasitikrinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrina0 @ 2012 09 12, 15:20)
Noriu Jusu paklausti.
Kiek laiko po persileidimo kraujavote? Ar kai kraujavimas baigiasi reikia nueiti pasitikrinti?  unsure.gif

Aš kraujavau apie 10 dienų. Po to pirmos mėnesinės buvo taip pat ilgos ir gausios, o paskui jau susireguliavo.
Atsakyti
QUOTE(Rama33 @ 2012 09 12, 17:48)
Aš kraujavau apie 10 dienų. Po to pirmos mėnesinės buvo taip pat ilgos ir gausios, o paskui jau susireguliavo.

O as tik 5 dienas kraujavau, kaip keista unsure.gif
O menesines atsistojo i savas vezias kaip ir buvo pries tai ?
Atsakyti
QUOTE(Citrina0 @ 2012 09 12, 16:20)
Noriu Jusu paklausti.
Kiek laiko po persileidimo kraujavote? Ar kai kraujavimas baigiasi reikia nueiti pasitikrinti?  unsure.gif

man dare abrazija, paskui dar vaistu dave nes pilnai neissivale.. liepe pas daktara nueiti po pirmu mmm... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrina0 @ 2012 09 12, 18:16)
O as tik 5 dienas kraujavau, kaip keista  unsure.gif
O menesines atsistojo i savas vezias kaip ir buvo pries tai ?

Taip, visiškai atsistatė ansktesnis ciklas.
Atsakyti