Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Nu pipiec visos gal išeisit tuoj??? Nu ir aš tada jau nesėdėsiu, eisiu švęst.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 12:45)
Mergos, arba kalbėkit, arba einu namo. Neturiu ką veikt  rolleyes.gif

kokią temą išgvildent nori lotuliukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 14:29)
O dabar, mielos namų šeimininkės, ant šluotų ir skrendat pas mane kambarių plaut. Turiu labai skanios daniškos kafkės (nerūgšti, sipri ir laaabai mulionaus skonio beigi kvapo) ir pyragėlių su šokoladinių riešutų įdaru  wub.gif

va va aš tai ta šeimininkė kuri su šluota laksto, galvojau išeis vaikas į daržą galėsiu ramiai pasidarbuot, ale pasvajojau ir tiek, palankė tą daržą keturias dienas, dabar keturias gydau abu, nes parnešė bacilą ir mano kliockytei doh.gif

kad jau ar taip ar taip nedirbu tai išpliumpinau puoda kavos terasoj (prigasdino Šulja kad paskutinė saulėta diena) biggrin.gif tai dabar reikia viena kita popierių sutvarkyt, nes jau tikrai neramu ir ant sąžinės darosi unsure.gif gėda bus algą pasiimt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 09 11, 14:45)
Nu pipiec visos gal išeisit tuoj??? Nu ir aš tada jau nesėdėsiu, eisiu švęst.

visos pas Tepaluota kava sriūbčioja, pyragėlius kramto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 14:49)
kokią temą išgvildent nori  lotuliukas.gif
va va aš tai ta šeimininkė kuri su šluota laksto, galvojau išeis vaikas į daržą galėsiu ramiai pasidarbuot, ale pasvajojau ir tiek, palankė tą daržą keturias dienas, dabar keturias gydau abu, nes parnešė bacilą ir mano kliockytei  doh.gif

kad jau ar taip ar taip nedirbu tai išpliumpinau puoda kavos terasoj (prigasdino Šulja kad paskutinė saulėta diena)  biggrin.gif tai dabar reikia viena kita popierių sutvarkyt, nes jau tikrai neramu ir ant sąžinės darosi  unsure.gif gėda bus algą pasiimt  lotuliukas.gif
Papildyta:

visos pas Tepaluota kava sriūbčioja, pyragėlius kramto  lotuliukas.gif

4u.gif kad nesirgtumėt

Aha girdėjau, kad šiandien reikia džiaugtis, užtat aš be mašinos - pasivaikščiosiu.

Bet tau ir faina... Baltai pavydžiu, skanaus puodo kavos, nedirbimo ir terasos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 11, 14:57)
Bet tau ir faina... Baltai pavydžiu, skanaus puodo kavos, nedirbimo ir terasos biggrin.gif

bet žinok čia tokios fainos tik 5minutės per dieną būna, dažniausiai vieną panešiok, kitą panešiok, vienam valgyt, kitam valgyt ir paskui vakare pasižiūriu kad aš dar su pižama laugh.gif
geriau nepavydėk lotuliukas.gif
o dėl nedirbimo tai tikrai jau pradedu bijot, negalima taip ax.gif reikia susiimt blush2.gif
Atsakyti
Grindys jau išplautos, lįskit visos - matau, kad už kampo ciokinat. Ale atsineškit šokoladinių ledų. Labai noriu ax.gif
Atsakyti
Tepaluota, gal nori ir pas mane pabūt namų šeimininke? biggrin.gif Oi bais daug turiu tvarkyt...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 15:10)
Grindys jau išplautos, lįskit visos - matau, kad už kampo ciokinat. Ale atsineškit šokoladinių ledų. Labai noriu ax.gif

kad jau plėtojam tą temą apie grindis tai va aš jas blizginu su spin n go pro šluota thumbup.gif tik dabar galvoju ar kas naudojat amway lock'a universalų grindim plaut? vienam kambary lievas laminatas, sunkiai valosi doh.gif lieka brūkšniai unsure.gif nebežinau su kuom valyt ax.gif o kvadratūros pas mane pakankamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 15:10)

Rašai adresą, tuo atalekiu mirksiukas.gif

O aš, blyn, prisidirbau su programa cry.gif cry.gif Taisiau šablonus ir kažką ne taip parašiau, neberodo ataskaitų doh.gif Tuoj gun_rifle.gif
Atsakyti
aj dar klausima turiu, ar dirbat kasnors namie su savo programa?
kokią naudojat? reiktų man kažką naujo įsigyt už protingą kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 11, 15:15)
Rašai adresą, tuo atalekiu  mirksiukas.gif

O aš, blyn, prisidirbau su programa cry.gif  cry.gif  Taisiau šablonus ir kažką ne taip parašiau, neberodo ataskaitų  doh.gif  Tuoj  gun_rifle.gif

čia tu su Rivile?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 15:03)
bet žinok čia tokios fainos tik 5minutės per dieną būna, dažniausiai vieną panešiok, kitą panešiok, vienam valgyt, kitam valgyt ir paskui vakare pasižiūriu kad aš dar su pižama laugh.gif
geriau nepavydėk  lotuliukas.gif
o dėl nedirbimo tai tikrai jau pradedu bijot, negalima taip  ax.gif reikia susiimt  blush2.gif

Skaitau ir matau save lotuliukas.gif Pas mane panaši situacija, 2010m berniokas dabar po kambarius duodas su BOTAIS. Na bet bent turiu laisvas kelias minutes prie kompo. O už mėnesiuko laukiam pagausėjimo, tai iš pižamos turbūt irgi neišlipsiu kol abu sutvarkysiu lotuliukas.gif
Tiek to įkalbėjot, einam ir mes į lauką paskutine saule pasidžiaugt biggrin.gif nors darbų kalnas tai auga doh.gif Jau ir baisu ir gėda daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 11, 15:12)
gal nori ir pas mane pabūt namų šeimininke? biggrin.gif Oi bais daug turiu tvarkyt...

Niaaaa, aš pati juk per dvi trobas duoduosi - viena kaime, viena mieste doh.gif
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 15:15)
vienam kambary lievas laminatas, sunkiai valosi  doh.gif lieka brūkšniai  unsure.gif

Pas mane tas pats doh.gif Aš po plovimo dar su sausa šluoste "praeinu", kiek spėja neišdžiūt, mažiau matosi.
QUOTE(Daidute @ 2012 09 11, 15:15)
Rašai adresą, tuoj atalekiu  mirksiukas.gif

Viešai, visam forumui? unsure.gif Gal neeee. O ir ledų ką tik parnešė rolleyes.gif
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 15:18)
ar dirbat kasnors namie su savo programa?

MB "Rivilė" namie.
Atsakyti