Nu pipiec visos gal išeisit tuoj??? Nu ir aš tada jau nesėdėsiu, eisiu švęst.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 12:45)
kokią temą išgvildent nori

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 14:29)
O dabar, mielos namų šeimininkės, ant šluotų ir skrendat pas mane kambarių plaut. Turiu labai skanios daniškos kafkės (nerūgšti, sipri ir laaabai mulionaus skonio beigi kvapo) ir pyragėlių su šokoladinių riešutų įdaru 

va va aš tai ta šeimininkė kuri su šluota laksto, galvojau išeis vaikas į daržą galėsiu ramiai pasidarbuot, ale pasvajojau ir tiek, palankė tą daržą keturias dienas, dabar keturias gydau abu, nes parnešė bacilą ir mano kliockytei

kad jau ar taip ar taip nedirbu tai išpliumpinau puoda kavos terasoj (prigasdino Šulja kad paskutinė saulėta diena)

Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 09 11, 14:45)
Nu pipiec visos gal išeisit tuoj??? Nu ir aš tada jau nesėdėsiu, eisiu švęst.
visos pas Tepaluota kava sriūbčioja, pyragėlius kramto

QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 14:49)
kokią temą išgvildent nori
va va aš tai ta šeimininkė kuri su šluota laksto, galvojau išeis vaikas į daržą galėsiu ramiai pasidarbuot, ale pasvajojau ir tiek, palankė tą daržą keturias dienas, dabar keturias gydau abu, nes parnešė bacilą ir mano kliockytei
kad jau ar taip ar taip nedirbu tai išpliumpinau puoda kavos terasoj (prigasdino Šulja kad paskutinė saulėta diena)
tai dabar reikia viena kita popierių sutvarkyt, nes jau tikrai neramu ir ant sąžinės darosi
gėda bus algą pasiimt 
Papildyta:

Papildyta:

Aha girdėjau, kad šiandien reikia džiaugtis, užtat aš be mašinos - pasivaikščiosiu.
Bet tau ir faina... Baltai pavydžiu, skanaus puodo kavos, nedirbimo ir terasos

QUOTE(aggree @ 2012 09 11, 14:57)
bet žinok čia tokios fainos tik 5minutės per dieną būna, dažniausiai vieną panešiok, kitą panešiok, vienam valgyt, kitam valgyt ir paskui vakare pasižiūriu kad aš dar su pižama

geriau nepavydėk

o dėl nedirbimo tai tikrai jau pradedu bijot, negalima taip

Grindys jau išplautos, lįskit visos - matau, kad už kampo ciokinat. Ale atsineškit šokoladinių ledų. Labai noriu

Tepaluota, gal nori ir pas mane pabūt namų šeimininke?
Oi bais daug turiu tvarkyt...

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 15:10)
Grindys jau išplautos, lįskit visos - matau, kad už kampo ciokinat. Ale atsineškit šokoladinių ledų. Labai noriu 

kad jau plėtojam tą temą apie grindis tai va aš jas blizginu su spin n go pro šluota

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 15:10)

Rašai adresą, tuo atalekiu

O aš, blyn, prisidirbau su programa

QUOTE(Daidute @ 2012 09 11, 15:15)
Rašai adresą, tuo atalekiu
Taisiau šablonus ir kažką ne taip parašiau, neberodo ataskaitų
Tuoj 

čia tu su Rivile?
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 15:03)
bet žinok čia tokios fainos tik 5minutės per dieną būna, dažniausiai vieną panešiok, kitą panešiok, vienam valgyt, kitam valgyt ir paskui vakare pasižiūriu kad aš dar su pižama 
geriau nepavydėk
reikia susiimt 

geriau nepavydėk

Skaitau ir matau save

Tiek to įkalbėjot, einam ir mes į lauką paskutine saule pasidžiaugt

QUOTE(aggree @ 2012 09 11, 15:12)
Niaaaa, aš pati juk per dvi trobas duoduosi - viena kaime, viena mieste

QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 15:15)
Pas mane tas pats

QUOTE(Daidute @ 2012 09 11, 15:15)
Viešai, visam forumui?

QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 15:18)
ar dirbat kasnors namie su savo programa?
MB "Rivilė" namie.