Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 15:15)
tik dabar galvoju ar kas naudojat amway lock'a universalų grindim plaut? vienam kambary lievas laminatas, sunkiai valosi  doh.gif lieka brūkšniai  unsure.gif nebežinau su kuom valyt  ax.gif o kvadratūros pas mane pakankamai  doh.gif

As visada naudoju, bet pas man linoleumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 11, 15:28)
čia tu su Rivile?

Nea

Pagėriau kavos wub.gif , pamąsčiau g.gif ir susitvarkiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2012 09 11, 15:37)
Skaitau ir matau save  lotuliukas.gif  Pas mane panaši situacija, 2010m berniokas dabar po kambarius duodas su BOTAIS. Na bet bent turiu laisvas kelias minutes prie kompo. O už mėnesiuko laukiam pagausėjimo, tai iš pižamos turbūt irgi neišlipsiu kol abu sutvarkysiu  lotuliukas.gif
Tiek to įkalbėjot, einam ir mes į lauką paskutine saule pasidžiaugt  biggrin.gif nors darbų kalnas tai auga  doh.gif  Jau ir baisu ir gėda daros doh.gif

o kas pilvelyje gyvena?
iš tikrųjų pirmi mėnesiai nerealiai sunkūs buvo ax.gif iš šono atrodė namie košmaras, nes mano sūnus hiperaktyvus, bet dabar kai pažiūriu į juos tai kitaip ir nenorėčiau, brolis rūpinasi sese, barškučius neša, burnyte valo, abu tokio pat protuko ir užaugs smile.gif du draugiukai hihihi.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 11, 15:42)
Pas mane tas pats  doh.gif Aš po plovimo dar su sausa šluoste "praeinu", kiek spėja neišdžiūt, mažiau matosi.

aš tą šluota išgręžiu vos ne iki sausumo, bet vis tiek negražios grindys lieka doh.gif

teks pirkt loca ir išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 16:14)
aš tą šluota išgręžiu vos ne iki sausumo, bet vis tiek negražios grindys lieka  doh.gif

teks pirkt loca ir išbandyt  ax.gif

Man irgi ruožai likdavo, nebežinojau nei ką bedaryt doh.gif , bet atėjo į mūsų kraštus civilizacija lotuliukas.gif (vandentiekį atvedė) pasikeitė vanduo ir neliko problemos biggrin.gif į vandenį kelis lašiukus pigesnio ploviklio tik įlašinu.
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 14:18)
aj dar klausima turiu, ar dirbat kasnors namie su savo programa?
kokią naudojat? reiktų man kažką naujo įsigyt už protingą kainą  ax.gif

kadangi pc nešiojamas tai programa į darbą ir namo keliauja ta pati

o kas yra protinga kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 11, 16:42)
Man irgi ruožai likdavo, nebežinojau nei ką bedaryt  doh.gif , bet atėjo į mūsų kraštus civilizacija  lotuliukas.gif (vandentiekį atvedė) pasikeitė vanduo ir neliko problemos  biggrin.gif į vandenį kelis lašiukus pigesnio ploviklio tik įlašinu.

nu va, gal kai įsivesim vandenį iš miesto ir mano grindys bus švarios, dabar iš gręžinio matyt nekoks bėga, nors stovi daug filtrų g.gif

QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 11, 17:58)
kadangi pc nešiojamas tai programa į darbą ir namo keliauja ta pati

o kas yra protinga kaina?  g.gif

apie 1000lt būtų negaila jeigu visą darbą padarytų už mane hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 17:20)
nu va, gal kai įsivesim vandenį iš miesto ir mano grindys bus švarios, dabar iš gręžinio matyt nekoks bėga, nors stovi daug filtrų  g.gif
apie 1000lt būtų negaila jeigu visą darbą padarytų už mane hihihi.gif

turbūt kiekviena svajoja apie tokią programą biggrin.gif
na man pilnai kol kas pakanka "Cento" dirbant su smulkiomis įmonėmis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 11, 18:56)
turbūt kiekviena svajoja apie tokią programą  biggrin.gif
na man pilnai kol kas pakanka "Cento" dirbant su smulkiomis įmonėmis  rolleyes.gif

gal zinote iskur pigiau si aprograma gauti?
Atsakyti
Pigiau kiek? Aš Centą įsigijau už 500 Lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 09 11, 20:04)
Pigiau kiek? Aš Centą įsigijau už 500 Lt.  ax.gif

be PVM ar su ? nes dabar be PVM ši programa kainuoja 500 lt

o kas nori randa ir www.torrent.lt su nulaužimo kodu, tik reik rast žmogų , kuris atsiųstų atnaujinimo slaptažodžius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 11, 21:29)
be PVM ar su ? nes dabar be PVM ši programa kainuoja 500 lt

o kas nori randa ir www.torrent.lt su nulaužimo kodu, tik reik rast žmogų , kuris atsiųstų atnaujinimo slaptažodžius  rolleyes.gif

Su, ant akcijos kažkokios MB užtaikė
Atsakyti
"Cento" kaina su PVM 847 Lt (be akcijų). O nebandėt nemokamos apskaitos programos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mairux: 11 rugsėjo 2012 - 21:02