Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Siandien ir as baigiu nusisaut ir nuprotet. Ryt dar reik atlaikyt dienele ir tada galesiu jau ramiai kavute su pyrageliais gert, nes dabar tai tik prisigert norisi, kad galeciau ramia galva miegot 4u.gif .

QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 14:18)
aj dar klausima turiu, ar dirbat kasnors namie su savo programa?
kokią naudojat? reiktų man kažką naujo įsigyt už protingą kainą  ax.gif

Su debetu dirbu, kaina mini versijos apie 1400, bet jei neimtum kai kuriu modeliu gal ir pigiau gautusi. O del kainos, kartais gal geriau investuot daugiau, bet turet maziau problematiska programa su daugiau galimybiu.
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 11, 18:56)
turbūt kiekviena svajoja apie tokią programą  biggrin.gif
na man pilnai kol kas pakanka "Cento" dirbant su smulkiomis įmonėmis  rolleyes.gif

turbūt ir man pakaktų cento g.gif

QUOTE(mairux @ 2012 09 11, 22:01)
"Cento" kaina su PVM 847 Lt (be akcijų). O nebandėt nemokamos apskaitos programos?

aš dabar su nemokama dirbu, bet daug ką reikia daryt pačiai su exceliu, iš esmės tai dirbt įmanoma, bet kai norisi sau pasilengvint darbą geriau kažkiek sumokėt ax.gif tai dabar jeigu kasnors padovanotų kalėdom porą savaičių atostogų galėčiau persikelt visus duomenis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif sedziu susiparinus juodai doh.gif
rytais mes su koliegom vis geriam kava nes dir atvaro i darba apie puse 9. siandien matai sumaste anksciau atvaziuoti tai rado nedirbancius, tai iskar be nuotaikos nes neikas nedirba.. Dabar isvyko paskambinau kad padarytu pavedima tiekejui tai toooks piktas - dabar negaliu, as vairuoju. uhhh kaip susinervinau.. negali mygtuku suspaudyti doh.gif pastoviai prasyti reikia tris kartus doh.gif
pavydziu buhalterems, kurios pacios pavedimus daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 12, 10:17)
turbūt ir man pakaktų cento g.gif
aš dabar su nemokama dirbu, bet daug ką reikia daryt pačiai su exceliu, iš esmės tai dirbt įmanoma, bet kai norisi sau pasilengvint darbą geriau kažkiek sumokėt  ax.gif tai dabar jeigu kasnors padovanotų kalėdom porą savaičių atostogų galėčiau persikelt visus duomenis  blush2.gif

Aš Centu patenkinta, man pilnai užtenka, su execeliu visiškai nieko nedarau. Kažkodėl yra nemažai atsiliepimų, kad programa stringa, prasta, bet man kažko labai rimto nėra pasitaikę, dirbu jau penkis metus. Pradžioj, kol išmokau, kol pripratau, visko buvo, bet dabar tikrai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 09 12, 09:37)
Aš Centu patenkinta, man pilnai užtenka, su execeliu visiškai nieko nedarau. Kažkodėl yra nemažai atsiliepimų, kad programa stringa, prasta, bet man kažko labai rimto nėra pasitaikę, dirbu jau penkis metus. Pradžioj, kol išmokau, kol pripratau, visko buvo, bet dabar tikrai džiaugiuosi.

man būna dažnai numeta neteisingus avansinės apyskaitos skaičius
Atsakyti
Aš po truputį Centą jaukinuosi, iš po Steko tai atrodė baisu pradžioje, bet dabar jau visai nieko, nors aišku dar ne viską ir žinau kaip pasidaryt....
Prie to pates paklausiu, kai pajamuoji gavimus ar yra koks būdas kad nebereiktų kiekvieną syk įrašinėt sąskaitų, nu kokia paslaugų grupė ir automatiškai kontuotę teisingą darytų? Dabar grupę susikūrus, bet įvedant naują prekę reikia apačioj sąskaitas nustatinėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 12 rugsėjo 2012 - 10:54
QUOTE(Sonatuole @ 2012 09 12, 10:52)
Aš po truputį Centą jaukinuosi, iš po Steko tai atrodė baisu pradžioje, bet dabar jau visai nieko, nors aišku dar ne viską ir žinau kaip pasidaryt....
Prie to pates paklausiu, kai pajamuoji gavimus ar yra koks būdas kad nebereiktų kiekvieną syk įrašinėt sąskaitų, nu kokia paslaugų grupė ir automatiškai kontuotę teisingą darytų? Dabar grupę susikūrus, bet įvedant naują prekę reikia apačioj sąskaitas nustatinėt...

yra, jei turi kokį skaipą brūkštelk, sumesiu tau kaip kas daryt
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 09 11, 16:14)
o kas pilvelyje gyvena?
iš tikrųjų pirmi mėnesiai nerealiai sunkūs buvo  ax.gif iš šono atrodė namie košmaras, nes mano sūnus hiperaktyvus, bet dabar kai pažiūriu į juos tai kitaip ir nenorėčiau, brolis rūpinasi sese, barškučius neša, burnyte valo, abu tokio pat protuko ir užaugs  smile.gif du draugiukai hihihi.gif

Lyg ir mergytė, bet dar visko gali būt biggrin.gif Žinau, kad pradžia sunkiausia bus, po to kaip nors susitvarkysim biggrin.gif Tikiuos, kad labiau draugaut norės, o ne mamos pavydės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 12, 13:06)
yra, jei turi kokį skaipą brūkštelk, sumesiu tau kaip kas daryt

Turiu bigsmile.gif sonatuole bigsmile.gif arba e'mail sonatuole@gmail.com
Atsakyti
Gal kam teko/tenka tvarkyti kelionių agentūrų buhalteriją?
Atsakyti
Nu kū, paskutinė darbo diena šią savaitę... flirt.gif
Atsakyti
Prašyčiau nesierzinti.... Kokia ilga ši savaitė man... nesdirba, galėčiau miegot visą parą g.gif
Atsakyti