Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

user posted image

Labas rytas 4u.gif

Tepaluota, už ką tau atlyginimą moka g.gif Čia ji jau 4dienį baigia darbą, čia vidurį savaitės atostogauja blink.gif

Man dar ryt darbelis ir mokslai savaitgalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 13, 09:36)
user posted image

Labas rytas  4u.gif

Tepaluota, už ką tau atlyginimą moka  g.gif  Čia ji jau 4dienį baigia darbą, čia vidurį savaitės atostogauja  blink.gif

Man dar ryt darbelis ir mokslai savaitgalį  ax.gif

O kur mokaisi ?
Atsakyti
Hello, vakar buvau seminare pas Kapitanovą. Kas užkliuvo, mokesčiai skaičiuojami ir mokami be centų šitą apsprendžia įstatymas smile.gif Paskui turėsiu biškiuką laiko, galėsiu pasidalinti naujovėm, kurios man buvo naujovės. Nors šiaip tai jų nelabai daug buvo...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 13, 09:58)
Hello, vakar buvau seminare pas Kapitanovą. Kas užkliuvo, mokesčiai skaičiuojami ir mokami be centų šitą apsprendžia įstatymas smile.gif Paskui turėsiu biškiuką laiko, galėsiu pasidalinti naujovėm, kurios man buvo naujovės. Nors šiaip tai jų nelabai daug buvo...

gerai, kad mum tik GPM, nes nusišaučiau, mokama be centu, ataskaitas steigėjams reikia teikt cento tikslumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 13, 09:40)
O kur mokaisi ?

Kvalifikaciją keliu blush2.gif Į senatvę prireikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 13, 10:06)
Kvalifikaciją keliu  blush2.gif Į senatvę prireikė  lotuliukas.gif

Reiktų ir man pasikelt, bet tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 13, 09:58)

Labai labai lauksime naujovių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 13, 09:36)
už ką tau atlyginimą moka  g.gif 

Už darbą. O ką, jums už atsėdėtas valandas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 13, 10:39)
Už darbą. O ką, jums už atsėdėtas valandas?  unsure.gif

Man irgi uz darba, bet daznai pasitaiko, kad reikia ir valanda kita atsedet - o vdrug koks klientas sugalvos neperspejes atvaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 13, 10:39)
Už darbą. O ką, jums už atsėdėtas valandas?  unsure.gif

Man irgi už darbą mirksiukas.gif , bet taip prasiilginti savaitgalio negaliu verysad.gif
Atsakyti
Kodėl negali? Viską gali, kai nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 13, 10:57)
Kodėl negali? Viską gali, kai nori  ax.gif

Mano "galvos" nelabai suprastu to biggrin.gif O šiai dienai ir nelabai turiu kada, bet gal ateityje ir susitvarkysiu su darbo laiku kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti