Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(moskito @ 2012 08 16, 13:16)
Su vairuotojais yra kitaip

Tada, vadinasi, truputį pamelavau ax.gif
QUOTE(tix @ 2012 08 16, 13:24)
Kaip manote, ar verta keisti apskaitos programą?

Jei vienodai gerai valdote abi - jokio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 14, 11:06)
Taigi išsilygina viskas, vienąkart vienaip būna, kitąkart kitaip. Jokių delspinigių neskaičiuoja, pažymas visada gaunam tvarkingai.

Sveikos, jus paaiskinkit man tundrai kokias cia pazymas gaunat is VMI, nes musu imone nieko negauna.Gal pazymomis vadinate suderinimo aktus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 08 16, 17:30)
Sveikos, jus paaiskinkit man tundrai kokias cia pazymas gaunat is VMI, nes musu imone nieko negauna.Gal pazymomis vadinate suderinimo aktus  blush2.gif

Jei dalyvaujat valstybiniuose konkursuose reikia gauti iš VMI, VSDFV pažymas, kad neturi skolų, arba tam tinka jungtinė pažyma iš RC.
Atsakyti
labas rytas smile.gif penktadienis smile.gif
as moku visoms institucijoms kaip deklaracijoje - jei deklaruoju su centais, moku su centais, jei ne tai apvalinu smile.gif
padekit sumastyti ka bendradarbiui nupirkti gimimo dienos proga dovanele kokia blush2.gif nesumastom mes cia niekaip sesiese smile.gif gal kas ka esate dovanoje tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 08 17, 09:09)
labas rytas  smile.gif penktadienis smile.gif
as moku visoms institucijoms kaip deklaracijoje - jei deklaruoju su centais, moku su centais, jei ne tai apvalinu smile.gif
padekit sumastyti ka bendradarbiui nupirkti gimimo dienos proga dovanele kokia  blush2.gif nesumastom mes cia niekaip sesiese smile.gif gal kas ka esate dovanoje tokio  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Ziurint kiek norit isleist pinigu ir kokio dydzio gimtadienis, bei kaip sutariant. Gali buti prabangus rasiklis, jei pasirasineti megsta. Gali buti puodelis su smaiksciu uzrasu (pernai vienam savo kolegai padovanojau puodeli, kuris kai isipili ko karsto sviecia "Genijus darbe" - buvo laimingas iki ausu smile.gif geria tik is to puodelio. Kazkada padovanojom marskinelius su uzrasu "Geriausias darbuotojas", "Geriausias bosas" (Cia su boso diena), vaisiu pilna pintine, laipiojima po medzius, fotosesija, raktu ieskikli. Viskas priklauso nuo zmogaus smile.gif

Darbe prisidirbau... Reikejo teikt pilna atskaitomybe, pateikiau trumpa. Reikejo audito, mes be audito... Ka daryt dabar? Gal turit kokiu pamastymu? Nes RC viskas priimta.
Atsakyti
Sveikos, senai besilankiau, su vaikučiu yra ką veikti, čia jum ne deklaracijas pildyt biggrin.gif

Aš asmeniniu klausimu, atėjo man į elektroninį tėtės vardu žinutė iš VMI, kad jis privalo pildyt pajamų deklaraciją, nes pardavė nekilnojamą turtą, bet pardavė tai prieš 20 metų pirktą butą, čia ne tas atvejis kai parduodu nepraėjus 3 metams, ar privaloma tokiu atveju deklaraciją pildyt??? g.gif
Atsakyti
aggree padaryk protokola nauja kad teikti patikslinta fin atskaitomybe rc i rpateik pilna, tik kaip su auditu nzn blush2.gif
ne i tema - mastom apie gertuve kaliegai smile.gif
cashmere, mano pateviui buvo tas pats - paskambinau savo inspektorei - gyventoju ir sake nieko nekelraruoti smile.gif zodziu biggrin.gif o pardavem buta mamos likusi po mirties pries 7 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 17 rugpjūčio 2012 - 12:33
QUOTE(aggree @ 2012 08 17, 10:01)
Darbe prisidirbau... Reikejo teikt pilna atskaitomybe, pateikiau trumpa. Reikejo audito, mes be audito... Ka daryt dabar? Gal turit kokiu pamastymu? Nes RC viskas priimta.

Zodziu beveik issiaiskinom. Reikia rasyti prasyma koreguoti balansa (pasirodo galima) isvardinti priezastis ir jie tada tars savo zodi ar galima. Sudas, zodziu, pries savaitgali.
Atsakyti
console.gif friends.gif
jei bus lengviau, as vis praeita saveite darbe 5.15 budavau doh.gif uztai pajauciau kaip gera kai nesivelka uodegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 08 17, 14:00)
console.gif  friends.gif
jei bus lengviau, as vis praeita saveite darbe 5.15 budavau  doh.gif uztai pajauciau kaip gera kai nesivelka uodegos  biggrin.gif

Pas mane uodegos nesivelka. Jei kas ir velkasi, tai smulkmenos is praejusio menesio, kurias reikia issiaiskinti ne man.

Nenoriu but buhaltere. Kuo toliau, tuo labiau.
Atsakyti
man irgi buvo tokia nesamone uzejusi - norejau buti kokia manikiuriste biggrin.gif bet praejo biggrin.gif
pailsekit bent kiek merginos, gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 08 17, 14:18)
man irgi buvo tokia nesamone uzejusi - norejau buti kokia manikiuriste  biggrin.gif bet praejo  biggrin.gif
pailsekit bent kiek merginos, gero savaitgalio  4u.gif

Nu nu, as dabar kai pagalvoju, geriau jau kokia masazuotoja ar manikiuriste buciau biggrin.gif Praeis. Man cia priesgimtadienine depresija.
Atsakyti