Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Damos, kurios dirbate su Optimum, kreipiuosi į jus... 4u.gif

kaip jūs pajamuojate pvz nupirktą stalą? reikia jį daryt kaip ilgalaikį? o man išmeta lb daug ilgalaikio pasirinkimų:
ilgalaikio turto nusidėvėjimo sąnaudos
kitas ilgalaikis finansinis turtas ir t.t. doh.gif . arba dar, pvz dviejų stalčių konteineris, viršutinis stalčius rakinamas — tai čia jau mažavertis?

padėėėėėėkit, gal kas supratot mane blush2.gif
Atsakyti
Jei stalas nevirsyja nustatytos IT ribos, tai vedu i sanaudas i mazaveri inventoriu. Nebent jei nusiperka i metu gala, tai palaikau atsargose iki kitu metu.
Atsakyti
4u.gif Labai ačiū .

dar klausimėlis blush2.gif
kai darot bankus, tai per kokias operacijas daryt VMĮ ir SODRĄ?? unsure.gif
Gal galėtumėt eiliškumą parašyt? aš turiu tas Optimum pamokas, bet ten neina jų "prasukt", reikia viską iš eilės žiūrėt, o aš laiko tiek neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE("Monika" @ 2012 08 17, 16:00)
4u.gif Labai ačiū .

dar klausimėlis  blush2.gif
kai darot bankus, tai per kokias operacijas daryt VMĮ ir SODRĄ??  unsure.gif
Gal galėtumėt eiliškumą parašyt? aš turiu tas Optimum pamokas, bet ten neina jų "prasukt", reikia viską iš eilės žiūrėt, o aš laiko tiek neturiu  verysad.gif

Turetu buti sukurti bankai PNG modulyje, sodra, gpm vedu per "banko israsa", F5 (Naujas), issirenku banka per kuri moku ir ivedu "operacija" issirenkat saskaita ir irasot suma debete arba kredite priklausomai gaunate ar mokate pinigus. Taip vedu visus paprastus mokejimus - komisiniai, VMI, Sodra, palukanos is banko, ismokejimai atskaitingiems (jei nori pririst prie konkretaus, reikia pasirinki atsakinga darbuotoja treciame "sheete" berods "saskaitos detaliai" vadinas)
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 08 17, 16:10)
Turetu buti sukurti bankai PNG modulyje, sodra, gpm vedu per "banko israsa", F5 (Naujas), issirenku banka per kuri moku ir ivedu "operacija" issirenkat saskaita ir irasot suma debete arba kredite priklausomai gaunate ar mokate pinigus. Taip vedu visus paprastus mokejimus - komisiniai, VMI, Sodra, palukanos is banko, ismokejimai atskaitingiems (jei nori pririst prie konkretaus, reikia pasirinki atsakinga darbuotoja treciame "sheete" berods "saskaitos detaliai" vadinas)

ačiū Jums labai!!!! širdingai dėkoju, labai man pagelbėjote 4u.gif jaučiu dar kreipsiuos ne vieną kartą doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Monika" @ 2012 08 17, 16:16)
ačiū Jums labai!!!! širdingai dėkoju, labai man pagelbėjote  4u.gif jaučiu dar kreipsiuos ne vieną kartą  doh.gif

4u.gif prasom

gera siandien gaut nors viena gera zodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 08 16, 16:38)
Jei dalyvaujat valstybiniuose konkursuose reikia gauti iš VMI, VSDFV pažymas, kad neturi skolų, arba tam tinka jungtinė pažyma iš RC.

Supratau, aciu labai.

QUOTE(pupute @ 2012 08 17, 13:18)
man irgi buvo tokia nesamone uzejusi - norejau buti kokia manikiuriste  biggrin.gif bet praejo  biggrin.gif
pailsekit bent kiek merginos, gero savaitgalio  4u.gif

QUOTE(aggree @ 2012 08 17, 13:39)
Nu nu, as dabar kai pagalvoju, geriau jau kokia masazuotoja ar manikiuriste buciau biggrin.gif Praeis. Man cia priesgimtadienine depresija.

As ir seniau dirbau manikiuriste tai buvo 100 kart geriau, padarei darba ir isejai ramia galva namo, o cia dabar nei diena, nei nakti ner ramybes. Nu bet gal kaip nors su laiku isivaziuosiu, daugiau ismoksiu ir i viska ziuresiu ramiau smile.gif
Gero savaitgalio visoms.
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai tikiuosi Jūsų tarpe yra mokykloje ar darželyje dirbančių buhalterių ir padėsite man susigaudyti blush2.gif
Ar priklauso kažkiek dienų kasmetinių atostogų už NGA laikotarpį (papildomai)?
2011 m gegužės 9 d išėjau nėštumo ir gimdymo atostogų, kurios tęsėsi iki rugsėjo 11 d. po jų iškart prasidėjo vaiko priežiūros atostogos. Grįžusi po VPA, paėmiau nepanaudotas kasmetines atostogas už 2010/2011 m.m. (viso 57 d) Ar dar kažkiek dienų priklauso kasmetinių atostogų už laikotarpį kol buvau NGA , t.y. 2011 05 09 - 09 11? Jei taip, kiek? Suabejojau, nes šiaip jau kaip ir dubliuojasi man tas laikas kai buvau NGA ir už kurį dabar turiu kasmetines, na šiaip jau dirbti turėčiau bent jau iki birželio 1 d, o greičiausiai ir iki kokios birželio 15 d. (jeigu ne nėštumas) ir tada už visus tuos mokslo metus išeičiau kasmetinių 57 d. o dabar gaunasi, kad dirbau tik iki gegužės 9 d ir prasidėjo NGA, tai kaip čia yra ? Buvau įsitikinusi, kad turi būti kažkiek dienų (apie 19), bet dabar visai susimaišiau savo skaičiavimuose Paisdalinkit savo patirtimi
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kai psavaitgalis prabego mergickoms? aggree kai pnuotaikos? kada tavo gimtadienis 4u.gif biggrin.gif klausiu kad zinociau kada i baliuka ruostis blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(pupute @ 2012 08 20, 09:47)
Labas rytas  4u.gif kai psavaitgalis prabego mergickoms? aggree kai pnuotaikos? kada tavo gimtadienis  4u.gif  biggrin.gif klausiu kad zinociau kada i baliuka ruostis  blush2.gif

Gi penktadienį buvo lygiai mėnuo iki.

Savaitgalis buvo tobulas wub.gif leidau viena, miegojau kiek norėjau, žiūrėjau nusivylusias namų šeimininkes, dariau tvarką ir su niekuo nekalbėjau. Tiesiog tobula smile.gif labai labai labai buvau pasiilgus pasibuvimo su savimi smile.gif pirmą naktį buvo baisoka, kažkaip nejauku, kai MB nebuvo šalia, bet antrą tai jau lafa biggrin.gif

Nuotaika, dar miega tikriausiai... Nesėkmingas rytas - susiplėšiau pėdkelnes sad.gif o tokios brangokos buvo sad.gif Na bet čiort snim. Svarbiausia, kad negaučiau aust nuo diriko dėl ko nors smile.gif nes jo vis dar nėra, pas klientus su kuriais prisidirbau.

Kaip taviškis savaitgalis?
Atsakyti
Tai reiks nepamilsti kad pirmadieni su kvietkom atsivilkti smile.gif cool.gif jo man irgi faina vienai pasibuti, laikas sau buna, bet tokiu savaitgaliu neturiu, viena diena maximum buna biggrin.gif del diriko nesiparink kol dar nieko nezinai, be reikalo nervus gadiniesi 4u.gif
o as savaitgali su krikstasuniu po zoo soda pasivalkiojom, filme buvom, man tai super savaitgalis, dar po to prie vistycio ezeriuko nulekem, bet nervina krikstasunis, nes pastoviai prie kompo - gryzom pasikulturine is kauno namo ir iskart prie kompo.. jis virtualiam pasaulyje gyvena, o dar tik 5 metukai doh.gif
siandien nepailsejus jauciuosi, tokia trinktelta, ale praeis. gal.. biggrin.gif
Atsakyti
As vakar kompe padariau revizija, uzblokavau visus negerus puslapius, nes drauges mergaite ateina ir iskart i kompa sad.gif o dabar sugedo kompiuteris, neleidzia zaist zaidimu smile.gif
Atsakyti