Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

jo reiktu bet kai tevai leidzia viska tai viens nepakovosi biggrin.gif
tiu ir vel atostogausi g.gif kiek galima mergina biggrin.gif
as su dir susikirtau doh.gif jis kortele imones atsiskaitinejo visur ir nepristate saskaitu, buvau jam pasakiusi kad tokiu ateju isskaiciuoju is jo, luyg ir gerai buvo, bet siandien atsimine matyt ir nepatiko jam, piktas visas kad isskaiciuoju is jo pinigus.. oooj doh.gif
Atsakyti
Aham atostogausiu tongue.gif man patinka atostogauti smile.gif ir pigiai prasisukti smile.gif

Aš irgi taip darau, išskaičiuoju iš atskaitingo asmens, jei nepristato dokumentų, pas mane dažnai pamiršta, tad gaunu replikų - gi mano įmonė, kur noriu ten leidžiu sad.gif deja... taip ir kovojam...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 08 20, 09:48)
Aham atostogausiu tongue.gif man patinka atostogauti smile.gif ir pigiai prasisukti smile.gif

Aš irgi taip darau, išskaičiuoju iš atskaitingo asmens, jei nepristato dokumentų, pas mane dažnai pamiršta, tad gaunu replikų - gi mano įmonė, kur noriu ten leidžiu sad.gif deja... taip ir kovojam...

man tas direktorių nesupratimas apie buhalteriją šioje vietoje tai nervina. Lyg mes (buhalterės) kaltos už jų neatsakingumą šioje vietoje. Iš buhalterio pusės nori, kad viskas čiki piki būtų, o kad patys tam buhalteriui problemų pridaro tai jau pateisinama gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Kalbant apie direktorius pasirašau po kiekvienu apie juos pasakytu blogu žodžiu biggrin.gif

O dabar klausimas: Darbui į Bitės saloną priimam naują darbuotoją. Po mėnesio ji turės atlikti Bitės testą dėl tinkamumo šiam darbui. Jeigu ji netinka, mes ją atleidžiam. Tai kokią DS geriau rašyti - terminuotam darbo laikui (mėnesiui) ar neterminuotam su mėnesio bandomuoju? Ar nesvarbu? g.gif
Atsakyti

Neterminuotą. Bet įrašyti į sutartį įrašą apie bandomąjį laikotarpį ir apie testą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 20 rugpjūčio 2012 - 11:55
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ar Jūs sudarinėjat darbo sutartis? Man reikia konsultacijų rolleyes.gif . Įprastines darbo sutartis aš darau, bet dabar noriu apsidraust ir padaryt rimtesnę.
Atsakyti
As asmeniskai darbo sutarciu nesudarineju, bet daznai skaitau. Plius jei reikia standartines, tai turiu tokiu kelis variantus. Programos pliusas, kad jei gerai apsirasai zmogu, sutartis sukuriama automatiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 08 21, 08:51)
As asmeniskai darbo sutarciu nesudarineju, bet daznai skaitau. Plius jei reikia standartines, tai turiu tokiu kelis variantus. Programos pliusas, kad jei gerai apsirasai zmogu, sutartis sukuriama automatiskai smile.gif

Tai ta standartinė programoje pas mane irgi yra. Man reik surašyt, kad bus darbuotojai mokymai į kuriuos turės eit (nes buvusi darbuotoja neidavo, sakydavo jai nepriklauso arba tiek neišgeria, mokymai ds sutartyje nebuvo numatyti), reik surašyt, kad privalo laikytis komercinių paslapčių, vykdyt darbdavio nurodymus, kurie neįeina į jos pareigas (pvz. kabineto nesitvarkydavo, nes jai NEPRIKLAUSO, ale turiu nusamdyt jai valytoją doh.gif ) ir visa kita

Vakar tokį neblogą straipsnį pasiskaičiau apie darbo sutarčių rengimą
Atsakyti
Apie pareigas ir konfidencialuma, tai reiktu numatyti pareiginiuose nuostatuose ir konfidencialumo sutarty. O i DS ipeskinti, kad privalo laikytis pareiginiu nuostatu ir konfidencialumo sutarties. Apie mokymus, jei jie butini, tai taip, reiktu kazkur i sutarti parasyt. MB turi namie tokia super duper sutarti, skaiciau ir galvojau, kad imone gerus teisininkus turi smile.gif galesiu vakare paskaitinet.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 08 21, 09:07)
Apie pareigas ir konfidencialuma, tai reiktu numatyti pareiginiuose nuostatuose ir konfidencialumo sutarty. O i DS ipeskinti, kad privalo laikytis pareiginiu nuostatu ir konfidencialumo sutarties. Apie mokymus, jei jie butini, tai taip, reiktu kazkur i sutarti parasyt. MB turi namie tokia super duper sutarti, skaiciau ir galvojau, kad imone gerus teisininkus turi smile.gif galesiu vakare paskaitinet.

jei nesunku pasižiūrėkit kas ten, na mokymai kaip ir visiems buhalteriams privalomi jei nori eit pirmyn ir tobulėt, bet pasirodo nevisoms buhalterėms taip atrodo , todėl dabar labai noriu apsidraust ir surašyt viską, kad būtų kuo aiškiau būsimai darbuotojai ką ji privalo daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 21 rugpjūčio 2012 - 10:16
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 21, 11:09)
jei nesunku pasižiūrėk kas ten, na mokymai kaip ir visiems buhalteriams privalomi jei nori eit pirmyn ir tobulėt, bet pasirodo nevisoms buhalterėms taip atrodo , todėl dabar labai noriu apsidraust ir surašyt viską, kad būtų kuo aiškiau būsimai darbuotojai ką ji privalo daryt

Hm nu keistuole biggrin.gif nebent visus mokymus is savo kisenes reikejo apmoket biggrin.gif kad mane kas siustu biggrin.gif eiciau ir eiciau, juk tai poilsis nuo kasdienio darbo.

Del mokymu pas MB nepamenu kas parasyta, bet del pareiginiu nuostatu ir konfidencialumo tikrai yra punktai. Mes darbe atskiras konfidencialumo sutartis turim.
Atsakyti