Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Na aš taip pat buvau pagalvojusi daryti atleidimą 17 d, tačiau ar nieko tokio jeigu ir su darbuotoja tik šiandien atsiskaitysiu?
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 09 19, 14:17)
Na aš taip pat buvau pagalvojusi daryti atleidimą 17 d, tačiau ar nieko tokio jeigu ir su darbuotoja tik šiandien atsiskaitysiu?

Jei darbuotoja nepasiskus (gražiai pakalbėkit ir nemanau, kad dėl poros dienų širšalą kels mirksiukas.gif ), tai nemanau, kad kas nors prisikišęs labai tas datas tyrinėtų ar dėl poros dienų priekaištus reikštų, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 09 19, 13:17)

Jei nesiskus, nieko tokio.

Tikrinuos siandien deklaracijas FR0600 ir kazkaip sudvejojau ar keleta gerai uzpildzius. Gal kas galit patikslint.
Jai Lietuvos PVM moketoja suteike paslaugu Lenkijos PVM moketojai tai pildomas 20langelis ir FR0564. Jei pardave prekes 18langelis ir FR0564.
O del sito labiausiai dvejoju. Lietuvos imone Uosis PVM moketoja suteike transporto paslaugas kitai Lietuvos imonei Klevui PVM moketojai. Klevo imone issiunte ta krovini i Rusija. Tai pildyt 20 langeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 19, 14:59)
Jei nesiskus, nieko tokio.

Tikrinuos siandien deklaracijas FR0600 ir kazkaip sudvejojau ar keleta gerai uzpildzius. Gal kas galit patikslint.
Jai Lietuvos PVM moketoja suteike paslaugu Lenkijos PVM moketojai tai pildomas 20langelis ir FR0564. Jei pardave prekes 18langelis ir FR0564.
O del sito labiausiai dvejoju. Lietuvos imone Uosis PVM moketoja suteike transporto paslaugas kitai Lietuvos imonei Klevui PVM moketojai. Klevo imone  issiunte ta krovini i Rusija. Tai pildyt 20 langeli  ax.gif

Aš manyčiau, kad taip reikėtų:

Jai Lietuvos PVM moketoja suteike paslaugu Lenkijos PVM moketojai tai pildomas 19 langelis ir FR0564. Jei pardave prekes 18 langelis ir FR0564.
O dėl Uosio ir Klevo, manyčiau, tad tai paprastos apmokestinamos pajamos, į 11 laukelį... Nebent kažkokių nuansų būtų...
Atsakyti
Labuti rožės biggrin.gif Tepaluota, dar su dantim? biggrin.gif aggree baigei baliavoti jau? biggrin.gif
as vakar susiziurejau tuos pirkimus is ES, susiskambinau su inspektore, sako pasitikrinkite ar turit visus dokumentus pirkimo, nes labai didelis skirtumas tarp to ka as deklravau ir is uzsienio kas ateina jiems.. tai pagalvojau, kad man saskaitos gi gana kad prekes atkeliavo, ir tai el pastu vieni siuncia saskaitas.. g.gif cia gi ne pardavimas i ES salis.. ar jus kazkokiu dar doku salia dedate? jei buna aisku pasilieku cmr, bet ne visada toli grazu jie buna g.gif
dar su klausimuku - perkam plokste stelazams, patys darysimes, tai as pvm deklaracijoje turesiu ta pirkimo pvm rasyti ne i 11 langeli o i 15? ir viskas ar dar kazko nzn? ir kaippatartumete daryti? - mes stelazus daremes 2009 metais patys, dabar po gaisro juos taiso ir va perka plokste jiems.. gal net nereikia turto pasigaminimo daryti?? apsvieskite biggrin.gif
Atsakyti
pupute, paklausk inspektorės, kokios šalys ar įmonės jus deklaravo. Jie šią informaciją mato. Gali būti, kad kažkas pasinaudojo jūsų įmonės rekvizitais, kad pirkti prekes be PVM.

grįžtu į realybę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 20 rugsėjo 2012 - 08:54
QUOTE(pupute @ 2012 09 20, 09:51)
dar su dantim?

Kol kas su. Bet pamaudžia laikas nuo laiko. Reikia pas stomatologą, bet nebenoriu pas ankstesnį, lupa pynegus kaip pasiutęs ir urvus tarp dantų išrausia tokius, kad be dantų krapštuko - nė iš vietos, prilenda visko ten doh.gif Laukiu, kol atsidarys naujas kabinetas, visai šalia namų, ale kaži ar sulauksiu unsure.gif
QUOTE(aggree @ 2012 09 20, 09:53)
grįžtu į realybę...

Išeinu į išeigines rolleyes.gif Važiuosiu šeštadienį pasirelaksuot.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 20, 10:01)
Kol kas su. Bet pamaudžia laikas nuo laiko. Reikia pas stomatologą, bet nebenoriu pas ankstesnį, lupa pynegus kaip pasiutęs ir urvus tarp dantų išrausia tokius, kad be dantų krapštuko - nė iš vietos, prilenda visko ten doh.gif Laukiu, kol atsidarys naujas kabinetas, visai šalia namų, ale kaži ar sulauksiu  unsure.gif

Išeinu į išeigines rolleyes.gif Važiuosiu šeštadienį pasirelaksuot.

o kitą miestą ar vietą?

Blyn, dovanėlė - VDI patikrinimas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 20, 10:05)
o kitą miestą ar vietą?

Parelaksuot ar danto taisyt? unsure.gif
QUOTE(aggree @ 2012 09 20, 10:05)
dovanėlė - VDI patikrinimas  doh.gif

Kokia proga?
Atsakyti
ei, paprotinkir su tuo turtu manie smile.gif
reiks paskambinti, ji gal matys pagal salis ar klientus.. nes nesuprantu tikrai kaip taip gali buti..
Tepaluota as ir kartais pajauciu kad turiu dantis, bet 24 einu jau pas savaja smile.gif kur savaitgali leksi????
aggree - laikykis. jei planinis, pranese tai nieko baisaus rolleyes.gif man kazkaipvdi nebaisus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 20, 10:29)
as ir kartais pajauciu kad turiu dantis

Aš dabar truputį balinu, galvoju, jautrumas dėl to padidėjo ir pamaudena, todėl ir neskubu pas stomatologą. Nors skylutė yra, reik tvarkyt cool.gif
QUOTE(pupute @ 2012 09 20, 10:29)
kur savaitgali leksi????

Ant Druskonių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 20 rugsėjo 2012 - 09:36
mmm jegyte, man ten po nidos antra viena kur nerealiai faina biggrin.gif tau kompanijos nereikia? biggrin.gif
mes pirsliams nupirkom i vandens parka ir pirtis 4 val pasibuvima, buvo ju 20 vestuviu jubiliejus.. tikiuosi patiks biggrin.gif
nori cicino sypsena tureti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 20 rugsėjo 2012 - 09:38