Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 20, 10:07)
Parelaksuot ar danto taisyt?  unsure.gif

Kokia proga?

Ir to ir kito smile.gif
Kad jau užskaičiau, kad balini, kažin, plombos išbąla? Turiu prieky tą nemalonumą... bet gražios šypsenos irgi noriu...

QUOTE(pupute @ 2012 09 20, 10:29)
aggree - laikykis. jei planinis, pranese tai nieko baisaus  rolleyes.gif man kazkaipvdi nebaisus  blush2.gif

operatyvus... su skundu nuo darbuotojo, kuris dingo doh.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 20, 10:34)
Ant Druskonių  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 20, 10:38)
man ten po nidos antra viena kur nerealiai faina  biggrin.gif

Ten mūsų meilos miestas wub.gif
tau kompanijos nereikia?  biggrin.gif

Šįkart turėsiu kompaniją, brolis draugei užpirko su gimtadieniu, o jie nebuvę nė karto, nieko nežino, paprašė pagidaut. Tai tuo pačiu ir pati truputėlį atsipalaiduosiu.
nori cicino sypsena tureti?  biggrin.gif

Nea, rycino šypsenos nenoriu. Mano dantai gelsvoki nuo didelių vaistų dozių, noriu bent truputį šviesesnių. Aggree, plombos nebąla schmoll.gif Todėl pirmiau dantis išbalina, paskum perplombuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 20 rugsėjo 2012 - 09:44
aga plombos lieka kaip buve is pradziu.
aggree - mes su tavim visom keturiom 4u.gif 4u.gif
turiu dyyydeli pergales sokolada stalciuj, pykstuosi su savim ar traukti ir vaisinti ar vienai supitocinti biggrin.gif seip as suvalkiete ir nemegstu dalintis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 20, 10:48)
aggree - mes su tavim visom keturiom  4u.gif  4u.gif
turiu dyyydeli pergales sokolada stalciuj, pykstuosi su savim ar traukti ir vaisinti ar vienai supitocinti  biggrin.gif seip as suvalkiete ir nemegstu dalintis  biggrin.gif  biggrin.gif

et... tada gal reiks estetiškai plombuotis... nežinau, kur nueit, kad nesumokėčiau milijonų doh.gif

saugok ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
NU kų, sveikinu su savaitgaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 20, 10:48)
aggree - mes su tavim visom keturiom  4u.gif  4u.gif
turiu dyyydeli pergales sokolada stalciuj, pykstuosi su savim ar traukti ir vaisinti ar vienai supitocinti  biggrin.gif seip as suvalkiete ir nemegstu dalintis  biggrin.gif  biggrin.gif

Žinok, pas mane tas pats drinks_cheers.gif gavau iš ryto pakyšuką iš vadybininko, bet taip nesinori dalintis schmoll.gif Mano vyrams tik parodyk, iš kart visi subėgs ir gausiu tik mažą gabaliuką... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 09 20, 10:42)
operatyvus... su skundu nuo darbuotojo, kuris dingo doh.gif

Pats dingo, o dar ir skundą parašė doh.gif
Gausi papasakot ką žiūrėjo, ką tikrino...
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 20, 11:04)
NU kų, sveikinu su savaitgaliu  biggrin.gif

Sveikinti tave reikėtų, nes pas mus savaitgalis tik rytoj prasidės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 20, 11:07)
Pats dingo, o dar ir skundą parašė  doh.gif
Gausi papasakot ką žiūrėjo, ką tikrino...
Papildyta:
Sveikinti tave reikėtų, nes pas mus savaitgalis tik rytoj prasidės  mirksiukas.gif

Būtent, buvo priimtas pagal terminuotą sutartį, tam tikram objektui prižiūrėti, priežiūra turėjo trukti du mėnesius. Pirmą mėnesį dirbo apynormaliai, antrą dingo. Ir taip dingo, kad neatsiliepinėjo į skambučius, neatidarė namų durų. Kadangi suėjo sutarties terminas, mes jį atleidom, paštu išsiuntėm pranešimą. O jis net priėmimo dokų nesugebėjo normaliai sutvarkyt - aš taip ir negavau jo sąskaitos numerio banke.
VDI tikrino tik jo duomenis - tabelis, žiniaraštis, DS, priėmimo dokumentai. Kadangi manęs nebuvo, tai supratau, kad pusė velnio viskas praėjo ir vadovai pasiskundė VDI, kad su darbuotoju neįmanoma buvo susisiekt, kad nedavė savo sąskaitos nr, todėl ir algos negavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 20, 11:18)
Būtent, buvo priimtas pagal terminuotą sutartį, tam tikram objektui prižiūrėti, priežiūra turėjo trukti du mėnesius. Pirmą mėnesį dirbo apynormaliai, antrą dingo. Ir taip dingo, kad neatsiliepinėjo į skambučius, neatidarė namų durų. Kadangi suėjo sutarties terminas, mes jį atleidom, paštu išsiuntėm pranešimą. O jis net priėmimo dokų nesugebėjo normaliai sutvarkyt - aš taip ir negavau jo sąskaitos numerio banke.
VDI tikrino tik jo duomenis - tabelis, žiniaraštis, DS, priėmimo dokumentai. Kadangi manęs nebuvo, tai supratau, kad pusė velnio viskas praėjo ir vadovai pasiskundė VDI, kad su darbuotoju neįmanoma buvo susisiekt, kad nedavė savo sąskaitos nr, todėl ir algos negavo biggrin.gif

Geriausia gynyba yra puolimas doh.gif doh.gif doh.gif ne, paskambint, normaliai pašnekėt su vadovu ir viską geruoju išspręst, o tai dar ir nemalonumų kitiems pridaryt, kai pats esi niekam tikęs... doh.gif
Atsakyti
Kaip skanu buvo pietauti, o dabar būtų labai skanu nusnausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 20, 09:34)
Aš dabar truputį balinu, galvoju, jautrumas dėl to padidėjo ir pamaudena, todėl ir neskubu pas stomatologą. Nors skylutė yra, reik tvarkyt  cool.gif

Ant Druskonių  rolleyes.gif

O tai gal susitiksim, nes ir mes su seimyna nusprendem islekt truputi nuo visko pailset. Kaip tave atpazint, vaiksciosi tepaluota ir su sviecianciais balintais dantim ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Beje kur apsistosit, nes kaip tik ieskau nakvynes ir neapsisprendziu kur. Vandens parko viesbuty vietos uzmustos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 20, 14:26)
Kaip tave atpazint, vaiksciosi tepaluota ir su sviecianciais balintais  dantim ? 

Mane atpažinti labai lengva. Aš būsiu ta, kuri sėdės tuščiame baseine po šuolio į vandenį, kai tuo tarpu visus kitus lankytojus banga neš lauk iš vandens parko cool.gif

Nakvynės dabar jau ieškok tik pas privatininkus, nes viešbučiuose bus arba viskas užimta, arba labai brangu. Nebent per stebuklą pasisektų. Per vėlai atsibudot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 20, 14:53)
Mane atpažinti labai lengva. Aš būsiu ta, kuri sėdės tuščiame baseine po šuolio į vandenį, kai tuo tarpu visus kitus lankytojus banga neš lauk iš vandens parko  cool.gif

Nakvynės dabar jau ieškok tik pas privatininkus, nes viešbučiuose bus arba viskas užimta, arba labai brangu. Nebent per stebuklą pasisektų. Per vėlai atsibudot  unsure.gif

lotuliukas.gif
Yra dar tu viesbuciu, ne karo metas ir kainos puse velnio biggrin.gif Tik va beda kad neapsisprendziu kur, sunku ka is paveikslelio nusprest. Prabangos mum nereik, svarbu butu tvarkinga ir kur numigti, nes svajoju apie miega visa savaite, buvau atpratus anksti keltis, o dabar vaika reik i darziuka vest, tai nori nenori anksti rytas prasideda doh.gif O atsibudom tik dabar, nes pas mus su darbais nieks neaisku, viska tik paskutine minute gali susiplanuot busi laisva ar ne. O ir su vaiku nelabai iseina is anksto planuotis, nes tai ligos tai vel kas.
Gero vakaro Jums, siandien visa diena sedziu prie popieriu, bet nieko gero nepadarau toks tinginys uzpuoles, tai jauciu reik baigt darbus. Ryt gal busiu darbingesne
Atsakyti