Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

LABAS,
sakykit gal kas jau perpratot tuos vmi gretinimus? doh.gif gal kokią gerą sistemą turit kaip juos susivest blush2.gif
Atsakyti
Kam tau tie gretinimai? Skolų likučiams prašyk suderinimo aktų. Kad ir kas savaitę cool.gif
Atsakyti
už tai, kad nereik mokėt pačiai
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 08 21, 13:28)
LABAS,
sakykit gal kas jau perpratot tuos vmi gretinimus?  doh.gif gal kokią gerą sistemą turit kaip juos susivest  blush2.gif

Vargstu aš ir su jais, nieko nesuprantu ką iš kur atkiloja doh.gif Šiandien visą dieną niekaip negaliu galų susivest doh.gif
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 21, 13:37)
už tai, kad nereik mokėt pačiai

nu įdomus variantas, būna keistuolių žmonių... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 21, 13:32)
Kam tau tie gretinimai? Skolų likučiams prašyk suderinimo aktų. Kad ir kas savaitę  cool.gif

Ir ką aš su tais likučiais? buvau užsisakius atsiuntė bendrą likutį ir viskas blink.gif

QUOTE(Sonatuole @ 2012 08 21, 13:41)
Vargstu aš ir su jais, nieko nesuprantu ką iš kur atkiloja  doh.gif Šiandien visą dieną niekaip negaliu galų susivest  doh.gif

nu va pas mane tas pats doh.gif jau reikia pradėti kažkaip juos apdoroti, bet niekaip nesusigaudau doh.gif reikia kažkokią sistemą sugalvoti blink.gif padare mums darbo su tais savo gretinimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 08 21, 13:45)
Ir ką aš su tais likučiais? buvau užsisakius atsiuntė bendrą likutį ir viskas blink.gif
nu va pas mane tas pats  doh.gif jau reikia pradėti kažkaip juos apdoroti, bet niekaip nesusigaudau  doh.gif reikia kažkokią sistemą sugalvoti  blink.gif padare mums darbo su tais savo gretinimais  doh.gif

Bet tai aš nesuprantu, nejau kažkokio mokėtojo aiškaus balanso formos neturi, pačios jos ten nesigaudo kas kur.... nuskaičiuoja, priskaičiuoja, nukilnoja, gretina ir galų gale niekas neaišku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 08 21, 13:45)
atsiuntė bendrą

Kaip tai bendrą? Man labai gražiai atsiuntė - kiekvieno mokesčio permokas/ nedamokas su visais kodais.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 21, 14:22)
Kaip tai bendrą? Man labai gražiai atsiuntė - kiekvieno mokesčio permokas/ nedamokas su visais kodais.

nu aš per vmi puslapi užsakinėjau, gavau viena gražų apvalų skaičių ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 08 21, 13:51)
nu aš per vmi puslapi užsakinėjau, gavau viena gražų apvalų skaičių ir viskas  g.gif

gal galit tiksliau paaiškint kur jūs tokį dalyką užsisakinėjat blush2.gif visai neseniai dirbu, tai dar neteko susidurt su likučių suderinimu. Sodroj tai aiškiai mačiau, prisijungys prie EDAS, o VMI - nežinau kur blush2.gif
Atrodo, jau radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 21 rugpjūčio 2012 - 14:16
Labas visom, ar kuri esate baigusi buhalteriu kursus? Kazkaip paziurejau, kad mazokai valandu jiems skirta, gal ne kazi kiek info suteikia?
Atsakyti
QUOTE(moskito @ 2012 08 16, 13:16)
Su vairuotojais yra kitaip , jie gauna ne priedus bet komandiruotpinigius, tai yra kompensuojamos išlaidos, nuo jų Sodros mokesčiai nėra skaičiuojami ir tai nėra draudžiamosios pajamos, ligos pašalpa bus skaičiuojama nuo 1050 Lt, kaip ir pensija.

Aisku, nekas. Aciu.
O gal zinot: jei pvz., rugpjucio menesi dvi savaites sirgo, o is darbo nori iseiti rugsejo men., ar labai mazesne ismoka uz nepanaudotus atostoginius bus? Kaip suprantu jie ir bus skaiciuojami nuo 1050lt? Kaip apskaiciuojama?
Atsakyti
Nepanaudotų atostogų kompensacijai įtakos liga neturės. O kaip skaičiuojama bus, geriau atsakys automobilistės, nes aš vėl pameluosiu ax.gif
Atsakyti