QUOTE(Gardumas @ 2013 01 10, 21:24)
Ryt jau einu tikrintis

ziuresiu kaip ten kas. Bet kaip taip skaudena ir nemalonu, tai net noriu atrodo ja issiimti kuo greiciau..

jauciu pasislinko ar pakrito.. vaika buna panesioju (15 kg) merginuke mano sveria jau ir siaip pasitasau buna ko, tai jauciu gal del to..

o siaip man buvo viskas idealiai. Po idejimo 2 d patepliojo ir vsio

paskui kada ne kada po pora dienukiu patepdavo ir viskas. Ilgesnis tepimas gruodzio pradzioj buvo (gal mm, nzn

), o dbr isvis.. jei ne skausmas, galvociau, kad mm. Nors po idejimo man jos isvis buvo dinge. Jau n testu nestumo prisidariau, emiau prisigalvoti, kad gal laukiuosi.. bet visi neigiami iki siol buvo..
Nu, ryt einu ziuretis, matysiu..
Senokai lankiausi, tad dbr parasysiu kaip sekesi tada man

ogi pasirodo kaip mm buvo, tik uzsitese ilgokai sakyciau.. 3 sav. Buvau nuejus pasitikrinti, tai sake viskas ok, bet echoskopo nedare, nes neturejo

kadangi as UK gyvenu, tai cia pas GP reiktu eiti ir prasyti echo (lankiausi sexual clinic pries tai), bet kadangi skausmas praejo ir viskas baigesi po apziuros kaip bebutu keista jau kita diena

tai niekur nejau, bet va artimiausiu metu, max 2 sav. begy as ja lupsiu lauk vis del to.. Kodel? Ogi baigiu nuplikt

po gimdymo buvo baisiai isslinke plaukai, tiek pastangu dejau ir atsiauginau, ataugo, lb sustiprejo. Toki buvo ir pries dedantis mirena (visgi surizikavau), tai jei tiko vienas, netiko kazkas kita

atsirado tas salutinis poveikis - plauku slinkimas. Pastebejau, kad lb slenka, bet ana diena susirisau plaukus su savo 1.8 m. mergaites gumute (zn tokios kaip spalvotos mazuleles buna), tai apsukau kasa 2 kart be jokio vargo, o jei lb paspaudus buciau, tai neabejoju ir 3 kart butu iseje

viskas, plika nenoriu but, berno sukuosenos manes nezavi (pati labai noriu ilgu plauku, vyrui taip pat patinka ilgi), tad imsiu ja lauk ir nelaikysiu to biesio savy.. jei ne plaukai, buciau isnesiojus ilgai ir laimingai, nes viskas iki dbr buvo idealu