QUOTE(vaida_laur @ 2012 09 19, 09:48)
Paskaicius komentarus visu, pasimetimas juodas.
Mano pvz. gine rekomenduoja labai mirena, tipo ji pati geriausia ir kaip tik nori, kad atsirastu menesines ir geriausia, kad baigciau maitinti.
Cia kiek daktaru tiek nuomoniu
ir zinok tu zmogus kas tau geriausia, kaip loterija manau cia, pasiseks arba ne
as svarsciau ivairius variantus. kitas spirales atmeciau del sunkiu mmm. nes be hormono,jos mmm padaro dar stipresnes ir ilgesnes. klausiau gines kada galima deti. ji sake,jog pagimdzius nereikia butinai sulaukti mmm, nes gimda jau nebus tokia kaip negimdziusios ir mirena laisvai galima ideti. aisku pralaukus kuno atsistatyma po gimdymo, tyrimus pasidarius. zodziu mano atveju gavosi , kad maziukei tuoj 4men bus kai isidejau. del hormono kazkaip nelabai baisu man, nes jis tik vienos rusies, veikia vietiskai - tai doze nedidele. bet visgi kad ir mazas procentas, bet pakliuna i mp.

gydytoa nuramino kad nepavojinga, o as pamasciau, kad greit ir primaitinimas prasides. o visa kita kaip organizmas sureaguos, tai jau individualu. na as nusprendziau isideti

beje kam reikia sviezios info apie kainas,tai pigiausiai radau camelijos vaistineje internete 377lt. pirkau pries 2sav