Gal kuri pirkot/matet, kur tu zieminiu DEMAR batuku galima isigyti?
QUOTE(Ritandra @ 2012 09 28, 13:49)
tarp Kauno ir Marijampoles
Buvom Suwalkuos, uzsipirkom maisto siek tiek ir zinoma pampersu. 70 vnt 4-9 kg pampersai be keliu centu 40 zl. Pirkom Tesco PC. Buvo Hugies akcija taip pat. Dar pigiau nei pampersai jie.
QUOTE(janta @ 2012 09 28, 17:46)
Gal kuri pirkot/matet, kur tu zieminiu DEMAR batuku galima isigyti?
Mačiau merginos, kur internetines parduotuves, užsakineja kelios susidejusios, nes siuntimas brangus.(iš Lenkijos siunčiasi berods).
sweikos gal zinote kur lenkijoje pirkti patalynes komplektu? ypac domintu 3d
Sveikos, gal galite pasakyti kur suwalkuose galima butu galima pasiziureti uzuolaidu ir sviestuvu. Buvus tik obi centre
sveikos,gal kas buvo nesenai Suvalkuose? Mane domina mesos kainos kasdieniniam turguj,farso.
Gal kas kartais netyčia turi kontaktus statybinių medžiagų parduotuvės Seinuose, už mokyklos, kur stogais prekiauja.
Gal kas nors sia savaite zadate vaziuoti i Suvalkus, i HM parduotuve?
Paprasyciau parvezti viena dalyka uz tarpininkavimo mokesti
Paprasyciau parvezti viena dalyka uz tarpininkavimo mokesti
QUOTE(Ritandra @ 2012 09 28, 10:33)
o kodel neperkat kur *infected* pardavineja? gaunasi pigiau nei lenkijoj, ir i namus atveza 
Papildyta:
http://www.lova.lt/b...e-lova-gaisrine
ieskau panasios lovos vaikui, ziuriu kilmes salis lenkija. Gal apsipirkinejancios mamytes pasakys kokioj parduotuvej ieskot? bandysim su vyru pasivazinet
siaip pasizvalgyt
aciu uz info. 
Papildyta:
http://www.lova.lt/b...e-lova-gaisrine
ieskau panasios lovos vaikui, ziuriu kilmes salis lenkija. Gal apsipirkinejancios mamytes pasakys kokioj parduotuvej ieskot? bandysim su vyru pasivazinet
Mane taip pat domina sauskelnes, gal galit i az parasyti kaip susisiekti su infected?
QUOTE(Fortun@ @ 2012 10 01, 18:06)
Mane taip pat domina sauskelnes, gal galit i az parasyti kaip susisiekti su infected? 
i puslapi skelbiu (ji padaro infected SM forume) isivedate norima vietove ir ieskote