Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

Gal kuri pirkot/matet, kur tu zieminiu DEMAR batuku galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2012 09 28, 13:49)
o kur ta jusu provincija jei nepaslaptis? smile.gif

tarp Kauno ir Marijampoles smile.gif

Buvom Suwalkuos, uzsipirkom maisto siek tiek ir zinoma pampersu. 70 vnt 4-9 kg pampersai be keliu centu 40 zl. Pirkom Tesco PC. Buvo Hugies akcija taip pat. Dar pigiau nei pampersai jie.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 09 28, 17:46)
Gal kuri pirkot/matet, kur tu zieminiu DEMAR batuku galima isigyti?

Mačiau merginos, kur internetines parduotuves, užsakineja kelios susidejusios, nes siuntimas brangus.(iš Lenkijos siunčiasi berods). mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos gal zinote kur lenkijoje pirkti patalynes komplektu? ypac domintu 3d
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasakyti kur suwalkuose galima butu galima pasiziureti uzuolaidu ir sviestuvu. Buvus tik obi centre biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pirko ar zino zino kur galima nupirkti medicininiu vakuminiu tauriu (be ugnes statomu) , kurios nauduojamas nuo kosulio(ne nuo celiulito )Labai reikia. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,gal kas buvo nesenai Suvalkuose? Mane domina mesos kainos kasdieniniam turguj,farso. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas kartais netyčia turi kontaktus statybinių medžiagų parduotuvės Seinuose, už mokyklos, kur stogais prekiauja.
Atsakyti
Gal kas nors sia savaite zadate vaziuoti i Suvalkus, i HM parduotuve?
Paprasyciau parvezti viena dalyka uz tarpininkavimo mokesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2012 09 28, 10:33)
o kodel neperkat kur *infected* pardavineja? gaunasi pigiau nei lenkijoj, ir i namus atveza  mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.lova.lt/b...e-lova-gaisrine

ieskau panasios lovos vaikui, ziuriu kilmes salis lenkija. Gal apsipirkinejancios mamytes pasakys kokioj parduotuvej ieskot? bandysim su vyru pasivazinet  tongue.gif  siaip pasizvalgyt smile.gif aciu uz info.  tongue.gif

Mane taip pat domina sauskelnes, gal galit i az parasyti kaip susisiekti su infected? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 10 01, 18:06)
Mane taip pat domina sauskelnes, gal galit i az parasyti kaip susisiekti su infected?  4u.gif

i puslapi skelbiu (ji padaro infected SM forume) isivedate norima vietove ir ieskote 4u.gif
Atsakyti
ar suvalkuose yra HM parduotuve?
Atsakyti