QUOTE(uolma @ 2012 10 01, 14:24)
Gal kas kartais netyčia turi kontaktus statybinių medžiagų parduotuvės Seinuose, už mokyklos, kur stogais prekiauja.
A ne "Transbud"?
Tada:
Ląkowa 5,
tel. 87 516 34 34
jiems galima skambinti (skambinau

) ir klausti ar turi reikiamą prekę ir kiek kainuoja, pažiūri kompe ir pasako

(tik lenkiškai reikia mokėt kalbėt)
Ne tik jums, bet
visoms, kurios apsiprekina Seinuose, noriu parekomenduot užvažiuot į pieninės parduotuvę (lietuvių dar neatrasta, tai reklamuoju

).
Joje pigūs lydyti sūriai, nemažas jų pasirinkimas, tiek pjaustytų riekelėmis, tiek gabaliukais. Pienas brangesnis ten nei Biedronkoj, bet vien dėl sūrių verta

O jei gaminat Tiramisu, tai tas marscapone (sorry, jei ne taip rašosi) l.brangus, bet toj parduotuvėj paieškokit sūrelių
"Nowy serek Sourage", kaina 1,44 zl, sveria 125g. Pakuotė kaip varškės deserto, stovi tarp jogurtų ir desertų, tik paieškot gerai reikia, nes dažnai viršutinėj lentynoj užkišta. Puikiai tinka desertui Tiramisu ir skoniu kažin ar marscaponei nusileidžia, o ir kaina gera
Pieninės parduotuvė vadinasi "Market
Mazurski smak". Į ją važiuojat ta pačia gatve kaip į Biedronką, tik daug toliau. Visą laiką žiūrit i kairę pusę, pravažiuojat policiją, gyvenamuosius namus, nemenką pievą, praktiškai išvažiuojat iš miesto ir, jei stebėsit kairės pusės pastatus, tikrai nepravažiuosit.
Skanių sūrių
QUOTE(Agnestar @ 2012 10 01, 20:15)
sveikos

mane domina, tai kokie reikalai su buitines technikos garantija ?
ir klausimas patyrusioms, o
pakanka suvalku ,
Man, mano giminėm ir pažįstamiem pakanka.Viską, ko reikią, apsiperkam, bet yra žmonių, kur ir Bialostoke "nieko" neranda, tai į Varšuvą važiuoja apsipirkt. Taigi, čia ne nuo prekių ar miesto, o nuo žmonių priklauso.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.