Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

QUOTE(_alba @ 2012 11 05, 10:12)
Na Suwalkuose lietuviskai nelabai su mumis kas kalbejo, tik prasom ar aciu keli pardavejai pasake  biggrin.gif
O del rusu - tai su jaunimu rusiskai Lenkijoje susikalbeti irgi ne kazin kas, nes jaunoji karta ne bum-bum rusiskai, meginom angliskai, bet pasirodo, kad lenkai (jaunimas taip pat) apsiriboja tik lenku kalba, angliskai vos vos lemeno  doh.gif
Bet viskas imanoma - ypac gestais, miksuojant kelias kalbas ir pan.  smile.gif

Is tikruju, lietuviskai kalbantys pardavejai Suvalkuose taip puikiai lietuviskai kalba, kad jei nemokeciau lenkiskai, nepavyktu susikalbeti ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Birute81 @ 2012 11 04, 23:54)
tikrai susikalbesite  mirksiukas.gif  patys buvom-bandem-pavyko  thumbup.gif
i kuri turgu zadate vykti?

nezinau, cia tik siaip pagalvojau ateiciai, kol kas nevaziuoju, bet veliau galvoju nuvaziuoti ten smile.gif o kuri gal pasiulytumet?
Atsakyti
iš lenkų negrįžtu be pelėsinių sūrelių smile.gif Jų randu tik Lidle,galima sakyti,dėl jų važiuoju biggrin.gif Dar pilną maišą bandelių iš Bedrionkos,po 28 zlotus,kitur jos man ne tokios skanios.Va,čia tai tikrai 2 produktai,be kurių negrįžtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2012 11 06, 00:28)
iš lenkų negrįžtu be pelėsinių sūrelių smile.gif Jų randu tik Lidle,galima sakyti,dėl jų važiuoju  biggrin.gif Dar pilną maišą bandelių iš Bedrionkos,po 28 zlotus,kitur jos man ne tokios skanios.Va,čia tai tikrai 2 produktai,be kurių negrįžtu biggrin.gif

A ko jos tokios brangios g.gif As po 28 grosus bandeles Biedronkoj perku...
Atsakyti
iš lenkų negrįžtu be pelėsinių sūrelių smile.gif Jų randu tik Lidle,galima sakyti,dėl jų važiuoju  biggrin.gif Dar pilną maišą bandelių iš Bedrionkos,po 28 zlotus,kitur jos man ne tokios skanios.Va,čia tai tikrai 2 produktai,be kurių negrįžtu biggrin.gif

ka sper pelesiniai sureliia? gal galit foto idet, ar bent jau lenkiska pavadinima parasyt 4u.gif
Atsakyti
As niekada negriztu be suriu Liliputu is Biedrionkos, prieskoniu Kauflande, tokiu zaliu granulyciu Winiary Ziarenka smaku. Man jie patys paciausi. Ir dar visada uzsiperku pusei metu i prieki skystu muiliuku i tualeta, ju ten buna po tris supakuota apie 5 zl kainuoja. Kaip man visko dabar truksta... nes neprisiruosiam nuvaziuot.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedrikeB: 06 lapkričio 2012 - 09:39
QUOTE(solnyszko @ 2012 11 05, 10:04)
Is tikruju, lietuviskai kalbantys pardavejai Suvalkuose taip puikiai lietuviskai kalba, kad jei nemokeciau lenkiskai, nepavyktu susikalbeti  ax.gif  doh.gif

parduotuvėje Kram yra mergina kalbanti lietuviškai, prekės kaip seniuos tik gal mažiau
baldų parduotuvėje šalia Tesko lietuviškai kalba vyrukas , pas Paškevičių -vyrukas, šalia turgaus važiuojant į Elko pusę vyrukas kalba rusiškai prekiauja statybinėm prekėm langais kaminais
klauskit parduotuvėje ar kas šneka suprantamai , pasirodo kartais yra smile.gif

dėl prekių , visad perkam kava Lidle 7,99 arabika ir bulkutes ragelius biggrin.gif dar pirkdavom dešrą tokia ilga apie 12zl kainavo , skani bet įgriso
aliejus miltai pienas kur pasitaikė , iš vakaro pasižiūriu kur kokios akcijos
Atsakyti
Važiuojam su vyru porai dienų į Varšuvą su reikalais. Gal galite pasakyti, kur galima pigiau apsipirkti batų ir rūbų? Ačiū
Atsakyti
Soriukas blush2.gif po 28 grošus biggrin.gif Nebeturiu pakuotės sūrelių,Vadinasi "ser plesniovi" ar panašiai,tokios mėlynos pakuotės pusapvalios 200 gr kainuoja 6.99 ZLOTO.kartais su akcija 4.99 galima pagriebti.Yra dar rudos pakuotės su baltu pelėsiu,bet šitie man neskanūs.
dar Tesco perku į tuliką purškalus Ambi piur sausus,berods apie 7 zl kainuoja,super kvapas ir nesitaško ant sienų,kai purški tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2012 11 06, 13:55)
Važiuojam su vyru porai dienų į Varšuvą su reikalais. Gal galite pasakyti, kur galima pigiau apsipirkti batų ir rūbų? Ačiū

Taip pat domina ir kosmetika (ar ten pigiau nei Lietuvoje)
Atsakyti
sveiki, reiktu pagalbos patarpininkauti parsisiunciant pora prekiu is Lenku (nu man su ta lenku kalba nieko nesigauna, o ir saskaitos zlotais neturiu, o kreditine eurais pas juos negalima atsiskaityt). Gal kas padetu?
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2012 11 06, 17:18)
Taip pat domina ir kosmetika (ar ten pigiau nei Lietuvoje)

Pigiau, bet neypatingai (tik tiek, kad kainos zlotais) taciau priklauso kokia kosmetika naudosite ir kur pirksite rossman yra kaip musu drogas, sothys ten prabangesni prekiu zenklai kaip kristianoje, yra firminiu kosmetikos parduotuviu MAC,Inglot(lenku) ir pan. Del drabuziu ir avalynes...na as lankausi Zloty Tarasy PC prie Centrines stoties ,Arkadijoje ir dar yra TKMaxx isparduotuve(ten viskas bet savaitgali ten neprasibrausti, nebent ryte vaikscioti) cia netoli stoties taip pat .
Papildyta:

Na ir nustebinote man tai duona bendrai is Biedronkos yra nevalgoma ypac tos bandeles, kita diena vinis i jas galima kalti. Jei reikia tik is bedos nusiperku balta duona kaip tostams skirta. Na bet kadangi as cia gyvenu Lenkijoje, tai matyt jauciu nuoskauda,kad negaliu valgyti skanios lietuviskos duonos biggrin.gif
Atsakyti