QUOTE(solnyszko @ 2012 11 05, 10:04)
Is tikruju, lietuviskai kalbantys pardavejai Suvalkuose taip puikiai lietuviskai kalba, kad jei nemokeciau lenkiskai, nepavyktu susikalbeti
na, jie dzūkiškų tarme kalba, ką pas mus žmonės jau pamiršę yra. Betgi ir Lietuvoj, skirtinguose miestuose žmonės gyvenantys, skirtingom tarmėm kalba, kas gi čia tokio

Gi dėl to nesakom, kad jie lietuviškai nemoka
QUOTE(Teoleda @ 2012 11 05, 23:28)
iš lenkų negrįžtu be pelėsinių sūrelių

Jų randu tik Lidle,galima sakyti,dėl jų važiuoju

Dar pilną maišą bandelių iš Bedrionkos,po 28 zlotus,kitur jos man ne tokios skanios.Va,čia tai tikrai 2 produktai,be kurių negrįžtu
aš sūrius Biedronkoj perku, ten mažesni ir apie 3 zl kainuoja, vadinasi Brie. Man jie labai labai, o vyras nevalgo (dar geriau, man lieka

)
QUOTE(MajaLi @ 2012 11 06, 19:57)
Na ir nustebinote man tai duona bendrai is Biedronkos yra nevalgoma ypac tos bandeles, kita diena vinis i jas galima kalti.
duoną visad perku "Polskie zborza". Normali ta duona, ko prie jos kibt

Minkšta, skani, ypač su pelėsiniu sūriu susivalgo greitai. Jei užsensta, tai su kiaušinio ir pieno plakiniu pakepu - kaipmat suvalgom. Ar supjaustau mažais kubeliais ir su aliejum pakepu - tinka į sriubas. O bandelės.... O tai kur ir kaip jūs jas laikot, kad kitą dieną vinis kalt galima???? Aš plastinkinam krepšelyje, kuriam perku arba plastikinėj uždengiamoj dėžutėj ir kelias dienas jos stovi "kaip naujos". Ilgiau tai ne, nes suvalgom. Tiesa, kai 1 bandelę dėžutėj pamiršau, tai supelijo, bet vistiek minkšta buvo
Va kaip mūsų visų skoniai skiriasi
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.