Įkraunama...
Įkraunama...

Parafino vonelė

Iki siol naudojau tik kremus su parafinu ir palaikydavau rankeles su spec. pirstinemis, efektas tikrai buvo, o dabar suintrigavote, reikes ismeginti ir jusu buda, dekui mergaites 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o kaip su parafino proceduroms veidui? ar kas bandet ? kuo jos skiriasi nuo koju ir ranku? ar tinka tas pats parafinas? kaip ta procedura atliekama?
Atsakyti
QUOTE(sariukas @ 2013 11 04, 17:47)
Sveiki, esu manikiurinke - pedikiurinke smile.gif turiu sia vonele ir naudoju jau keli metai ir as bei mano klientai yra labai patenkinti sia procedura. Parafina pigiau galima isigyti svaros prekese, bent jau Kaune as perkuos buna ir su kvapais su zolelem dziovintom ir paprastu bekvapiu.
Parafino vonelės nauda - ne tik sušildys rankų odą žiemą, bet ir padės atsikratyti nagų odelių šerpetojimo bei sustiprins nagus. Parafino vonelių procedūra naudinga simptominiam skausmui mažinti, artrito, bursito ir lėtinio raumenų uždegimo atveju. Taip pat labai gerai atpalaiduoja raumenis, mažina raumenų sustingimą ir raumenų spazmus, stimuliuoja kraujotaką. Šios procedūros gali būti skiriamos po lūžių ir išnirimų, sausgyslių patempimų, judesių sutrikimų dėl randų bei kitais atvejais, kai tinka šilumos procedūros.

Sveiki. O iš kur perkate spec kremukus pilingui? gal internetu? Skaičiau, kad naudoja spec kremus, bet internete nelabai matau būtent parafino procedūroms skirtų kremų.... 4u.gif
Papildyta:
Gal yra "asių" šioje procedūroje thumbup.gif ir galėtų papasakoti visą eigą parafino procedūros? As kiek supratau tai pirmiausia reikia pasidaryti rankų pilingą, paskui kažkokį spec krema patepti, tada keleta kartų panardinti rankas i parafino vonele, po to į plastikines pirštines(arba maišelius paprastus) ir į spec pirštines arba rankšluostį, taip palaikyti apie pusvalandį ir nuėmus parafiną nuo rankų, jas patepti kremu. taip? 4u.gif
Ir dar kut tų spec kremu galima įsigyti? Kiek grožio salone kainuoja ši procedūra?
Jei kas ieško kur pirkti parafiną, tai aš kiek žiūrėjau pigiausiai jis gaunasi cascadoje- 1000ml-22lt, o kitur būna tik po 500ml ir kaina 18-20lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milda4you @ 2014 10 25, 11:02)
Sveiki. O iš kur perkate spec kremukus pilingui? gal internetu? Skaičiau, kad naudoja spec kremus, bet internete nelabai matau būtent parafino procedūroms skirtų kremų.... 4u.gif
Papildyta:
Gal yra "asių" šioje procedūroje thumbup.gif  ir galėtų papasakoti visą eigą parafino procedūros? As kiek supratau tai pirmiausia reikia pasidaryti rankų pilingą, paskui kažkokį spec krema patepti, tada keleta kartų panardinti rankas i parafino vonele, po to į plastikines pirštines(arba maišelius paprastus) ir į spec pirštines arba rankšluostį, taip palaikyti apie pusvalandį ir nuėmus parafiną nuo rankų, jas patepti kremu. taip?  4u.gif
Ir dar kut tų spec kremu galima įsigyti? Kiek grožio salone kainuoja ši procedūra?
Jei kas ieško kur pirkti parafiną, tai aš kiek žiūrėjau pigiausiai jis gaunasi cascadoje- 1000ml-22lt, o kitur būna tik po 500ml ir kaina 18-20lt. biggrin.gif

Nemanau, kad butina naudoti spec. kremus parafino proceduroms. Tinka bet koks pilingas rankoms. As naudoju rusiska Cistaja linija pilinga su abrikosu kauliukais. Oda po proceduros tikrai pasikeicia, nebelieka siurkstumo, uzsitraukia zaizdos. Po pilingo uzsitepu paprasta ranku krema su arganu aliejumi. Kosmetologe sake galima teptis bet kokiu maitinamu kremu.
Beje, Cascadoj su omni id kortele, 10 % nuolaida, tai iseina pigiau nei 22 Lt 1 litras.
Salone as mokejau 20 Lt uz procedura.
Atsakyti
[quote=Neringiux,2014 10 25, 15:34]
Nemanau, kad butina naudoti spec. kremus parafino proceduroms. Tinka bet koks pilingas rankoms. As naudoju rusiska Cistaja linija pilinga su abrikosu kauliukais. Oda po proceduros tikrai pasikeicia, nebelieka siurkstumo, uzsitraukia zaizdos. Po pilingo uzsitepu paprasta ranku krema su arganu aliejumi. Kosmetologe sake galima teptis bet kokiu maitinamu kremu.
Beje, Cascadoj su omni id kortele, 10 % nuolaida, tai iseina pigiau nei 22 Lt 1 litras.
Salone as mokejau 20 Lt uz procedura.

Aciu uz atsakyma thumbup.gif
As irgi gaunu nuolaida parafinui, tai gaunasi 20lt smile.gif reikes pabandyti ta rusiska pilinga, beskaitinedama apie procedura suglumau, nes visur raso spec kremas, spec pilingas, tai sakau gal yra kokios butent parafino proceduroms pritaikytos ir būtinos priemones, bet pasirodo nebutina bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

planuoju įsigyti parafino vonelę ir turiu keletą klausimų.

Kiek reikėtų pirmam kartui įsigyti parafino, jei vonelės maksimali talpa 2,5 l? Ar tą patį parafiną galima naudoti kelis kartus? Jei taip, tai tiesiog po procedūros palikti jį sustingti vonelėje, o kitąkart tą sustingusį pašildyti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2014 11 07, 09:37)
Sveikos,

planuoju įsigyti parafino vonelę ir turiu keletą klausimų.

Kiek reikėtų pirmam kartui įsigyti parafino, jei vonelės maksimali talpa 2,5 l? Ar tą patį parafiną galima naudoti kelis kartus? Jei taip, tai tiesiog po procedūros palikti jį sustingti vonelėje, o kitąkart tą sustingusį pašildyti ar kaip?

Pirkit 2 arba 3 litrus. Parafino mazeja voneleje gana greitai. Kai maziau nei 2 litrai, iksus ranka i vonele, visa ranka nepasidengia parafinu. Parafinas yra daugkartinio naudojimo. Po proceduros palikite uzsalti voneleje, o po to kai reiks vel pasildysite. Man susyla kazkur per 30-40 min.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 11 07, 09:56)
Pirkit 2 arba 3 litrus. Parafino mazeja voneleje gana greitai. Kai maziau nei 2 litrai, iksus ranka i vonele, visa ranka nepasidengia parafinu. Parafinas yra daugkartinio naudojimo. Po proceduros palikite uzsalti voneleje, o po to kai reiks vel pasildysite. Man susyla kazkur per 30-40 min.

Ačiū už greitą ir išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
BETA SIŪLO PIGIAU
http://beta.lt/visa-...amp;show_more=1
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2014 11 07, 20:38)

Kas turit tokią vonelę, ar dangtis gerai užsidengia g.gif

Nes aš nusipirkau, bet neužsidaro, tas dangtis tik ant viršaus užsideda, bet kažkaip nesifiksuoja, nežinau ar čia brokas ar taip ir turi būti ?
Atsakyti
as irgi viska susipirkau,laukiu kol atsius niezti jau nagai kaip norisi pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2014 11 07, 22:28)
Kas turit tokią vonelę, ar dangtis gerai užsidengia  g.gif

Nes aš nusipirkau, bet neužsidaro, tas dangtis tik ant viršaus užsideda, bet kažkaip nesifiksuoja, nežinau ar čia brokas ar taip ir turi būti ?

Laba.Pas mane irgi nesifiksuoja.Manau cia ne brokas,bet minusas,kad toks dangtis. As vonele isnesu kai jau buna uzsales parafinas,kad neistikstu per krastus.
Atsakyti