Įkraunama...
Įkraunama...

Parafino vonelė

Jo parasykit, kokius ir kur pilingus perkat pries sita vonele. Ir nulupus parafina nuo ranku to paties atgal sumest negalima, jis jau skaitosi atidaves savo visas vertingas savybes?????????
Atsakyti
QUOTE(eve.robert @ 2014 11 10, 12:24)
Jo parasykit, kokius ir kur pilingus perkat pries sita vonele. Ir nulupus parafina nuo ranku to paties atgal sumest negalima, jis jau skaitosi atidaves savo visas vertingas savybes?????????

pries parafina pirkau sitas priemones bigsmile.gif merginos sake,jei sau naudoji gali sumesti atgal bet jei klientams tai aisku mesti lauk,as netaupau nors tik sau darausi blush2.gif

Depileve Collagen Elastin - pienelis su kolagenu elastinu
Raminantis, neriebus, drėkinantis pienelis, praturtintas kolagenu ir elastinu, giliai drėkina odą. Ji tampa švelni ir elastinga. Naudokite prieš parafino procedūrą arba kasdieninei odos priežiūrai. Veiksmingi ingredientai: augalinis kolagenas 5%, elastinas 3%.
Depileve Dermo Peel - šveitiklis
Šio gelio-kremo sudėtyje yra jojobos granulės, kurios švelniai pašalina suragėjusias odos ląsteles ir užtikrina geresnį pienelio Collage Elastin Plus įsiskverbimą. Švarus odos paviršius užtikrina maksimalų veikliųjų medžiagų pasisavinimą parafino procedūros metu. Nereikia nuplauti vandeniu. Pirmiausia papurkškite Dermo Spray skysčiu tik tada naudokite šveitiklį.
SPA Handprint Hydrating Hand Salve - Drėkinamasis rankų balzamas
Sparitual Infinitely Loving Oil - masažo aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 10 lapkričio 2014 - 14:32
Tai dabar papasakok visa procedura eiliskumu, nuo ko pradeti, ir kuo baigti, aciu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eve.robert @ 2014 11 11, 08:35)
Tai dabar papasakok visa procedura eiliskumu, nuo ko pradeti, ir kuo baigti, aciu labai  blush2.gif

QUOTE(gintariuk7928 @ 2012 11 12, 16:10)
visu pirma  reik rankas,kojas dezinfekuoti  tada butinas pilingas nuplauni rankas irtepi kremuka  kuri gerai imasazuoti.o tik tada rankas ar kojas merkti i ikaitinta parafina    imerkti i parafina  reiktu kelis kartus tada  rankas ar kojas  ikisi i plastikines pirstines  o poto i siltas  seip patartina laikyti apie pusvalandi  bet kuo ilgiau laikai tuo geriau po tokiu proceduru nepatartina  nei ravet nei  seip koki nesvaru  darba daryti bent 4-5val, seip labai efektivi priemone  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as sita vonele, jau isbandziau. Merginos, sakykit, kaip jums vaskas ar ne per karstas? Kai istirpo tai negalejau rankos kist koks karstas. Aisku perjungiau i vidurine padeti, dar kazkiek palaukiau, vistiek perkarstas. Isjungiau is rozetes, dar palaukiau, ziuriu jau pavirsius stingti pradeda, na tada dar nieko. Ka as ne tai padau??? Vaskas tas kuris i komplekta ieina su dobiliukais.

QUOTE(dajana03 @ 2014 11 07, 20:38)

Atsakyti
QUOTE(Balandė @ 2014 12 12, 14:03)
Nusipirkau ir as sita vonele, jau isbandziau. Merginos, sakykit, kaip jums vaskas ar ne per karstas? Kai istirpo tai negalejau rankos kist koks karstas. Aisku perjungiau i vidurine padeti, dar kazkiek palaukiau, vistiek perkarstas. Isjungiau is rozetes, dar palaukiau, ziuriu jau pavirsius stingti pradeda, na tada dar nieko. Ka as ne tai padau??? Vaskas tas kuris i komplekta ieina su dobiliukais.

O jus dasipirkot vasko, nes ten prideta per mazai.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 12 12, 17:38)
O jus dasipirkot vasko, nes ten prideta per mazai.

Taip, vaško įdėjau viso 4 pakelius. Komplekte buvo du, tikrai per mažai.
O dar idomu, kom skiriasi šitas parafinas nuo paprasto, kuris vaistinėse parduoda? Kodel šitas parafinas pigesnis nei paprastas vaistinėje? Gal jis nėra toks geras?

http://www.vaistai.l...tml?Itemid=1130

Atsakyti
QUOTE(Balandė @ 2014 12 12, 21:25)
Taip, vaško įdėjau viso 4 pakelius. Komplekte buvo du, tikrai per mažai.
O dar idomu, kom skiriasi šitas parafinas nuo paprasto, kuris vaistinėse parduoda? Kodel šitas parafinas pigesnis nei paprastas vaistinėje? Gal jis nėra toks geras?

http://www.vaistai.l...tml?Itemid=1130

Del kainu skirtumo, nezinau kodel taip yra. O vonelej susiles parafinas man irgi per karstas, bet ilgai rankos ten nelaikau, iskenteti galima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 11 08, 07:42)
Laba.Pas mane irgi nesifiksuoja.Manau cia ne brokas,bet minusas,kad toks dangtis. As vonele isnesu kai jau buna uzsales parafinas,kad neistikstu per krastus.

Ne brokas, tik su dideliu nepatogumu. Bet pagrindine funkcija esu patenkinta, ypatingai siuo metu, kai tik iseini i lauka be pirstiniu ir jau ziurek rankos visos nuserpetoja.
Atsakyti
pries kelias dienas buvau slidinet ir pamirsau normalias pirstines, tikras issigelbejimas, kad namie turiu sita geri - rankos kaip naujos smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano vyras turi labai suskeldejusia ir sausa ranku oda , tad nusprendziau jy palepinti parafino proceduromis. Internetu nusipirkom tokia vonele http://brain.pan.e-m...1812080_001.jpg
ir sakyciau kad esame patenkinti. Mes pries procedura nenaudojame jokio pilingo , elementariai nusiplauname rankas ir tada jau kisame i vaska. Tiesa , norint pasiekti geru rezultatu , reikia vonele darytis reguliariai. Juokiausi ,kkai po pirmos proceduros vyras pasake : man cia nieko nepadeda biggrin.gif bet kaip supratau jam patiko , nes pastaruoju metu darome vis daugiau in daugiau wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(tibby @ 2015 04 16, 10:20)
Sveikos  smile.gif mano vyras turi labai suskeldejusia  ir sausa  ranku oda , tad nusprendziau  jy palepinti  parafino proceduromis.  Internetu nusipirkom tokia vonele http://brain.pan.e-m...1812080_001.jpg
ir sakyciau kad esame patenkinti. Mes pries procedura  nenaudojame  jokio pilingo  , elementariai  nusiplauname  rankas ir tada jau kisame i  vaska.  Tiesa , norint pasiekti  geru rezultatu  , reikia vonele darytis reguliariai.  Juokiausi  ,kkai po pirmos proceduros  vyras pasake : man cia nieko nepadeda  biggrin.gif bet kaip supratau jam patiko , nes pastaruoju metu darome  vis daugiau in daugiau wink.gif))

Sveika, o kiek to parafino reik det? kiek kartu uztenka 1000 ml?
Atsakyti