Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 25, 16:45)
Teisios jus del tu vyru -jau gara nuleidau ,pasakiau ,kad internete tave apdejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sake tikiu biggrin.gif
Zinai Giedre ,ziuriu pas tave irasyta :trecias vaikas -rozine svaja ,kad netinka ,tau reikia melyna svaja pasitaisyt biggrin.gif

Aha mano mikrorajono mamkos ir taip sako. Noriu aš to berniuko blush2.gif , bet kolkas bijau, kažkaip maniškis turėtų stabilumą negalvočiau. blush2.gif
Atsakyti
Tu apie darba vyro?Ar santykius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 25, 17:06)
Sveikos mergytes 4u.gif
oksaniuksxxx,maudynes puikiai pavyko thumbup.gif  Nebuvo mazasis zmogutis labai suzavetas,bet kaip sakoma,o kam dabar lengva lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Maudziau as,nes mamyte bijojo i rankas paimti.Ir nors praejo metai,kai toki spurgiuka laikiau,bet numaudziau kaip kokia spece lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Giedre,nu smagias atostogas apturejot thumbup.gif Mes siemet ir ruosemes i Ventspili,bet vyras netiketai isvyko ir vel likom be atostogu verysad.gif Bet tikiuosi,kad kita vasara jau tikrai pavyks istrukti.Tuo paciu noreciau ir Rygos zoologijos soda aplankyt.Gal esat kas buve,nes girdejau atsiliepimu,kad tikrai verta smile.gif

Superinis sodas yra Varšuvos, nerealus Krokuvos ir Makedonijos. Makedonijoj vaikai gali patys šerti gyvūnus - tai super. Tik lapus pirkom, o jie su tais lapais lakstė, o Lenkijoj labai navarotų įdomių yra. Galiu kada foto įmest. Tokių superinių idėjų.

Pačiute, 4u.gif sm kaip ir visur visko yra mirksiukas.gif Tikiuosi nenukentėsi.
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 25, 18:57)
Tu apie darba vyro?Ar santykius? ax.gif

Santykiai mūsų blush2.gif perfect, tik dėl darbų kolkas stabilumo jokio. Čia tokių šūdeliavimo darbų turi šiek tiek, bet kažko normalaus, tai kaip pasakius. Nes visi dabar samdo meistrus bilekokius lotuliukas.gif kur už litą dirba, o jis labai sudėtingus projektus daro. smile.gif Dabar su kompais čia biški veiklos turėjo, nes programuoja. Bet stabilumo tai 0. Vieną dieną lyg pažada darbą - kitą atsako. Niu marazmas. Bet aš sakau pastoviai tokių šudeliavimų turint - tai gal ir nieko.
Papildyta:
user posted image

lenkiu galvą prieš Latvijos gėlynus, vienur jie net su burokais ir runkeliais, bet atrodo super

user posted image

user posted image

Viena iš 24 naujų karvių.

user posted image

Aikštutė.

Dar akims paganyt
Atsakyti
Dukryte -mamos nuotrauka ,iskart pasakytum ,kad ne ivaikinta biggrin.gif 4u.gif
O ta karve kaip apzeldinta gelem tai nerealu -auksciausias pilotazas wub.gif liko papuliai ir ragai pliki biggrin.gif
Atsakyti
Žinai, Giedre, tas stabilumas toks slidus dalykas. Šiandien gali turėt super darbą ir kitką, ryt nieko. Nežinai, žmogus, kas tavęs laukia.
Taigi, jei vien dėl to norėt dar vaikiuko ir negimdyt, tai nežinau...
Laikrodukas tavo tiksi gi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 25, 19:30)
Dukryte -mamos nuotrauka ,iskart pasakytum ,kad ne ivaikinta  biggrin.gif  4u.gif
O ta karve kaip apzeldinta gelem tai nerealu -auksciausias pilotazas  wub.gif liko papuliai ir ragai pliki biggrin.gif

Vyresnėlė tėčio, mažiukė mano. Žinai aš nesupratau, kaip ten padaryta. Gal jos kokiose kempinėse susodintos g.gif Mistika ten. Bet kai palieja iš jos varva.

Spindulėle, laikrodukas tiksi, bet manęs negąsdina, nes mano dauguma draugių gimdė pirmą nuo 40-49. O man dar tik 35 lotuliukas.gif Nenoriu vyro prievartaut. Jis kažkaip tam dar nepasiruošė biggrin.gif O ir prarasti lelius žinau ką reiškia verysad.gif

Taip su tuo stabilumu niekada nežinai, galvoju dar biški sveikatėlę pasižiūrinėt, o paskiau bus matyt. Galėtų netyčia išeit lotuliukas.gif
Atsakyti
Giedre labai grazios nuotraukos thumbup.gif

Niu va issiaiskinau su ta mergina, pavyko susitarti draugiskai, kad pervestu pinigus, o as atsiemu pareiskima ir atsaldau perlaida bei nusiunciu grandinele atgal.
fuf, akmuo nuo sirdies nusirideno
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 08 25, 19:11)

Niu va issiaiskinau su ta mergina, pavyko susitarti draugiskai, kad pervestu pinigus, o as atsiemu pareiskima ir atsaldau perlaida bei nusiunciu grandinele atgal.

bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif gerai kad pavyko draugiskai
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš iš po bulviakasio, pusę dienos bulvių lauke pas senelius prasiknisom, pervargau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 08 25, 20:11)

Džiaugiuosi už happy end. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 08 25, 20:59)
Sveikutės 4u.gif Aš iš po bulviakasio, pusę dienos bulvių lauke pas senelius prasiknisom, pervargau doh.gif

thumbup.gif jei talka gera,tai vienas malonumas..as atsimenu is vaikystes pas senelius susirinkdavo puse kaimo ,tai taip smagiai budavo,su juokais ,su pletkais ,ipac lauke valgymas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 26, 06:30)
thumbup.gif jei talka gera,tai vienas malonumas..as atsimenu is vaikystes pas senelius susirinkdavo puse kaimo ,tai taip smagiai budavo,su juokais ,su pletkais ,ipac lauke valgymas  blush2.gif  biggrin.gif

Talka tai super, vienas smagumėlis, prisijuokt gali iki soties thumbup.gif Bet vat guliu ir galvoju kaip man šiandien iš lovos pakilt, visi kaulai skauda doh.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti