Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

O ko tau keltis,juk sekmadienis-voliokis su vaikiuku ,tuoj juk i darba doh.gif
As siandien vyra isleisiu ,ir rytoj zadu nesikelt kiaura diena ,nieko nedirbsiu,nieko negaminsiu (ko yra to uzteks vaikui ax.gif )psichologiskai pavargau nuo remontu ,dar vyras dabar gal spes apvadus uzdet ir garnyza uzkabint ,nespes ir nereiks -po metu gal prisivers biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 26, 10:41)
O ko tau keltis,juk sekmadienis-voliokis su vaikiuku ,tuoj juk i darba  doh.gif
As siandien vyra isleisiu ,ir rytoj zadu nesikelt kiaura diena ,nieko nedirbsiu,nieko negaminsiu (ko yra to uzteks vaikui ax.gif )psichologiskai pavargau nuo remontu ,dar vyras dabar gal spes apvadus uzdet ir garnyza uzkabint ,nespes ir nereiks -po metu gal prisivers  biggrin.gif

garnyzą ar karnyzą? lotuliukas.gif Tai aš ir guliu dar vis, trys dienos beliko reik naudotis proga blush2.gif
Atsakyti
o as jau nuo ryto susitvarkiau namus, isvyriau vaikui kose, bet kol ji buvo ikelta i lovyte, kad nesitrukdytu, tai berodytama savo nepasitenkinima atluzo sededama, net koses nepavalgius:lotuliukas:
Atsakyti
Sveikos ramuma čia...........Ką veikiat? Aš tai užsikasus darbais - liko diena ir vėl į darbą. O galėtų visas gyvenimas būti atostogos. Arba per metus 28 dienas dirbi, kitas atostogauji lotuliukas.gif tongue.gif

Šiandien pasikabinom tokius įdomius užuolaidinius roletus ale žaliuzes niu įdomiai atrodo smile.gif Reikia eit dar pasitvarkyt, bet taip tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 08 26, 15:24)
Sveikos ramuma čia...........Ką veikiat? Aš tai užsikasus darbais - liko diena ir vėl į darbą. O galėtų visas gyvenimas būti atostogos. Arba per metus 28 dienas dirbi, kitas atostogauji lotuliukas.gif  tongue.gif

Šiandien pasikabinom tokius įdomius užuolaidinius roletus ale žaliuzes niu įdomiai atrodo smile.gif Reikia eit dar pasitvarkyt, bet taip tingiu blush2.gif

Valgom, valgom lotuliukas.gif Dabar pyragas baigia kept obuolių, tai su ledais kimšim blush2.gif

Prašom foto, dabar mane domina visoki toki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 26, 15:36)
Valgom, valgom lotuliukas.gif Dabar pyragas baigia kept obuolių, tai su ledais kimšim blush2.gif

Prašom foto, dabar mane domina visoki toki 4u.gif

Niu ir mane sudomino kas per užuolaidiniai roletai g.gif
Mes kaip ir lovoj, žiūriu filmą per kompą, mažiukas miega, papliurpėm su MB rugsėjo 7 bus namučiuos, o jau laukiu ne tas žodis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 08 26, 15:51)
Niu ir mane sudomino kas per užuolaidiniai roletai g.gif
Mes kaip ir lovoj, žiūriu filmą per kompą, mažiukas miega, papliurpėm su MB rugsėjo 7 bus namučiuos, o jau laukiu ne tas žodis wub.gif

wub.gif Šaunu.
Niu ten roletai padaryti iš užuolaidinės medžiagos, bet jų efektas kaip žaliuzių. Niu tokia nesąmonė. Pafotkinsiu gal ryt. Vaiką daržan išvesiu, vyrelis dirbs - tai gal laiko rasiu. Naujovė čia tokia, nors gal kas matėt g.gif
Atsakyti
As "pasisoviau"tingini i saldytuva biggrin.gif
Giedre,as irgi laukiu nuotrauku,sudominai cia g.gif
janneta,niu kaip smagu jums,ar ilgam tetukas grysta? Bet tai paziurejus,tai kai kuriu vyrai cia taip daznai gryzineja thumbup.gif Mes dviese su paciute tik laukiam nesulaukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 26, 16:18)
janneta,niu kaip smagu jums,ar ilgam tetukas grysta? Bet tai paziurejus,tai kai kuriu vyrai cia taip daznai gryzineja thumbup.gif  Mes dviese su paciute tik laukiam nesulaukiam lotuliukas.gif

Agam labai smagu, maniškis kas mėnesiuka visad parleka pas mus porai savaičikių ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janneta: 26 rugpjūčio 2012 - 15:26
janneta,niu kaip smagu jums,ar ilgam tetukas grysta? Bet tai paziurejus,tai kai kuriu vyrai cia taip daznai gryzineja thumbup.gif  Mes dviese su paciute tik laukiam nesulaukiam lotuliukas.gif

Sulaukit ir nepaleiskit smile.gif Tuoj foto įmesiu smile.gif
Atsakyti
Mes dviese su paciute tik laukiam nesulaukiam lotuliukas.gif

Tai jau tikrai, is musu gyvenimo isbraukti puse metu doh.gif cia turbut bus ilgiausi puse metu kokie tik gali buti verysad.gif
Nieko ateis svente ir i musu kiema smile.gif
Atsakyti
Sorry biški lievai, bet esmė aiški

user posted image

čia kaip žaliuzės atidaryta,

o čia, kad nesimatytų,

user posted image

o šiaip principas roletų, tik ten viskas iš užuolaidinės medžiagos.
Atsakyti