Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Giedre.vs @ 2012 08 26, 16:48)
Sorry biški lievai, bet esmė aiški

o šiaip principas roletų, tik ten viskas iš užuolaidinės medžiagos.

Žinok, man ne velnio neaiski. Blondine aš doh.gif
Man atrodo kaip plasmase bent jau foto ir kaip ten susistumia jie dar neaiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 26, 16:59)
Žinok, man ne velnio neaiski. Blondine aš doh.gif
Man atrodo kaip plasmase bent jau foto ir kaip ten susistumia jie dar neaiskiau blush2.gif

Bet tai įdomiai čia, dar tokių nebuvau mačius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 08 26, 18:34)
Bet tai įdomiai čia, dar tokių nebuvau mačius schmoll.gif

Nu as ir pirma karta matau.Ir kai tik pamaciau ir pagalvojau,kad zaliuzes ir tiek lotuliukas.gif Tiesiog gyvai jos gal kitaip ir atrodo g.gif
Atsakyti
Gyvai atrodo biški kitaip. Ten ne plastikas, bet audinys. Yra 2 jo sluoksniai. O padaryta taip, kad kai vienas užsidaro - tada užvažiuoja kitas ir pilnai užsidengia. Šiaip čia gyvai reikia pamatyt, kad suprast. Man kai pasakojo - aš ir nieko nesupratau lotuliukas.gif
Atsakyti
Prikirtom su vaikais varskeciu ir ziuriu dabar "Kvieciu sokti".Tai ziuriu,kad puse sokeju is "Sok su manimi" perbego i LNK g.gif Bet as vistiek ziuresiu Sapranauska ,jo tai niekas nepakeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nu kazkaip nera laiko prissest cia prie jusu. Man aplamai rudeniop tokia lengva depresija visada buna, saules trukumas matyt. tai as tokia smirinejanti be nuotaikos amzinai. Liko pora savaiteliu ir isvyksim i sanatorija, tai gal bent ten kazkaip bus linksmiau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2012 08 26, 20:19)
Sveikos, nu kazkaip nera laiko prissest cia prie jusu. Man aplamai rudeniop tokia lengva depresija visada buna, saules trukumas matyt. tai as tokia smirinejanti be nuotaikos amzinai. Liko pora savaiteliu ir isvyksim i sanatorija, tai gal bent ten kazkaip bus linksmiau.  verysad.gif

Nu mane irgi bando uzklupti ta depresija,bet stengiuos jai nepasiduoti smile.gif
Su abiem dukrytem vaziuosi?
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 26, 19:29)
Nu mane irgi bando uzklupti ta depresija,bet stengiuos jai nepasiduoti smile.gif
Su abiem dukrytem vaziuosi?

Aha, abiem gavau proceduras. vyresnele tai bronchine astma turi, o maziuke taip sirgus daug ir su plauciu uzdegimu gulejus. o sako rugsejis siltas bus, tai gal dar paatostogausim smagiai prie juros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2012 08 26, 20:44)
Aha, abiem gavau proceduras. vyresnele tai bronchine astma turi, o maziuke taip sirgus daug ir su plauciu uzdegimu gulejus. o sako rugsejis siltas bus, tai gal dar paatostogausim smagiai prie juros smile.gif

Mano didziajam irgi astma nustatyta,tai taip tikiuosi,kad mes ja isaugsim. O jus siaip kokius vaistukus vartojat? Turiu omeny,kai nebuna paumejimu,profilaktiskai? 4u.gif
Nu jei rugsejis bus grazus,tai bent po pusyneli pasivaiksciosit,tikrai atsigausit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 26, 20:52)
Mano didziajam irgi astma nustatyta,tai taip tikiuosi,kad mes ja isaugsim. O jus siaip kokius vaistukus vartojat? Turiu omeny,kai nebuna paumejimu,profilaktiskai? 4u.gif
Nu jei rugsejis bus grazus,tai bent po pusyneli pasivaiksciosit,tikrai atsigausit 4u.gif

mes rudeni-ziema-pavasari geriam "monkasta", o kai sergam jau tada turim ta duda kvepuot. vasara nevartojam vaistu, taip liepta buvo. bet buvo cia kartais kai ziema gal kokia savaite ar dvi monkastos neisgerem tai susirgom daug stipriau nei iprastai. o jus ka vartojat?
Atsakyti
Mums ir teko draugaut su Monkasta. Man tai thumbup.gif tas vaistukas, nors geriausia, kai nieko nereikia verysad.gif
Atsakyti
Kaip as bijau visu vaikisku ligeliu, tai stengiuos net negalvot doh.gif
Siandien maniske kazkaip sugebejo sau lupyte virsutine susizeist, tai taip gaila vaiko buvo verysad.gif
Atsakyti