Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(laurindre @ 2006 05 11, 14:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Lapeliai nudžiūvę, iš jų tikrai nieko gero doh.gif  doh.gif  doh.gif
Gelbėjau tokius, kurie dar lapelių sveikų turėjo, t.y. sveikas šakeles. thumbup.gif  thumbup.gif
Šiaip aš beveik visada svyrančias pelargonijas iš šakelių dauginu ir normaliai prigyja. Visą lovelį taip prisidauginau, nes iš viso pakelio tik 2 sėklos išdygo. g.gif
Tikiuosi bent kelios prigis, nes įsmeigiau gal 20, labai didelė gėlė buvo. g.gif

Man pernai vasarą buvo - drėgmės gavo per daug ir supuvo, tai dar geras šakeles sukišau ir rudeniui spėjo gana gražiai pažydėt tos naujosios.
Atsakyti
ar patiketumet, kad nuskynus tik isdygusia palergonija ir ikisus i zeme ji isleis sakneles ir vel prades augti? bigsmile.gif bigsmile.gif as nieko nesitikedama, ikisau i zeme, kai man vaikas pelargonija nuskyne turincia tik du lapelius doh.gif . vienas lapiukas iskart pagelto, o kitas vis zalias ir zalias g.gif . siandien ziuriu grazutis daigelis lenda wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
O mano našlaitėlės jau seniai balkone žydi, akį džiugina. bigsmile.gif Palergonijos yra labai gajos, todėl drąsiai galima nulaužtas šakeles kišti į žemę ar vandenį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 05 11, 08:48)
Gal kas paaiškintų, ar dabar geriau tiesiog pirkti vazonus ir persodinti gėles jau išaugusias į balkoninius lovelius (beje, kokią žemę reikia pirkti? g.gif ) ar dar galima nupirkti žemės ir sukaišioti į ją tas sėklytes, kur Maximose parduoda?

Pagelbėkit, chebra, a? blush2.gif  mirksiukas.gif

Del sodinimo tai sutinku su Aga jau veloka sodinti. As nezinau i kokia zeme sodina kitos moterys, man tai patinka"kapu zeme", ji kazkokia kitokia ir auga joje man geriau, gal tai sutapimas, bet... Dar skaiciau, kad si zeme netaip greitai isdziuna geriausia yra isbandyti paciam, o tai kas tinka tai ir pasirenki smile.gif
Atsakyti
mano petunijos jau dvi savaites kaip balkone gyvena thumbup.gif . pati pasejau ir jau stai kokios, sakotis pradeda wub.gif

user posted image
Atsakyti
SOS apžiūrėjau, kad ant surfinijos atžalų pridaugintų kažkokie balti vabaliukai mažyčiai aplipę. Ką man daryti ar dar galima jas išgelbėti, nes ir užskurę man jos kažkokios.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 05 12, 11:11)
SOS apžiūrėjau, kad ant surfinijos atžalų pridaugintų  kažkokie balti vabaliukai mažyčiai aplipę. Ką man daryti ar dar galima jas išgelbėti, nes ir užskurę man jos kažkokios.

skraido jie? baltasparniai gal?
ir manasias apipuole , fitovermu gelbet bandau
pirmas purskimas nelabai padejo, tai kai pakartojau lyg ir nieko nesimato kolkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaite: 12 gegužės 2006 - 10:32
mano baltoji prancuziska pelargonija seklytes uzmezge thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . kitamet pati galesiu seti wub.gif wub.gif clap.gif
Atsakyti
o aš perzydėjusius ziedelius nuskabiau blink.gif reikės ir man palikt kelis veislei taip sakant cool.gif
Atsakyti
Ir aš nuskabau g.gif Kita vertus kam vargt su sėklom,jei galima padaugint kitu būdu g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,
Aš tik pirmais metais pradėjau gėlytes auginti iš sėklų. Prisėjau bent trijų rūšių gėlių, bet tik petunijos sudygo. Tik nežinau kaip čia geriau būtų g.gif . Pirma išpikuot ir nuskabyt (kaip jūs ten ptariat), ar atvirkščiai. Gal dar kartelį galėtumėte paaiškinti neišmanėlei kaip ten nuskabyt jas reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 05 13, 07:21)
o aš perzydėjusius ziedelius nuskabiau blink.gif reikės ir man palikt kelis veislei taip sakant  cool.gif

perzydejusius ir as nuskabau, palieku tik tuos kuriuose uzsimezgusios seklos (kyso toks ilgas spyglys - seklu dezute) ax.gif . galiu pafotkint jei norit blush2.gif

QUOTE(nengamo @ 2006 05 13, 08:13)
Ir aš nuskabau g.gif  Kita vertus kam vargt su sėklom,jei galima padaugint kitu būdu g.gif

su seklom man jokio vargo rolleyes.gif , o va kitaip padaugintas per ziema islaikyt tai nepavyksta schmoll.gif verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 13 gegužės 2006 - 09:23