wioletuk, aišku pirma išpikiuok, paskui paaugink truputį kol įsitvirtins ir nuskabyk.
QUOTE(Aina @ 2006 05 13, 10:22)
perzydejusius ir as nuskabau, palieku tik tuos kuriuose uzsimezgusios seklos (kyso toks ilgas spyglys - seklu dezute)
. galiu pafotkint jei norit
su seklom man jokio vargo
, o va kitaip padaugintas per ziema islaikyt tai nepavyksta
.

su seklom man jokio vargo

Nu dėl išlaikymo tai tu teisi

Dar noriu truputį paklaust
Pelargonijų plenciukus įkišusios į žemę juos kažkuo pridengiate ar ne?
Ir kaip jas laikyti žiemą reikia.Gal galima tiesiog į rūsį išnešti?
Ar jas nuvytusias reikia laistyti? Aš čia svyrančias turėjau galvoje

As tai laikau ant palanges kur vietos randu, o mano bendradarbelaiko rusyje aisku palaisto bet retai. Na zodziu iiki pavasario kai pradeda ilgeti dienos tada jau pastataisviesioje vietoje ir kad suzelia. Apskabai tuos daigelius ir sukisi i vazonus. Zodziu man puikiai prigyja ir neuzvozus stiklainio.
Nu viskas, mano diedas neša lovelį su petunijom į balkoną ir baisiai keikiasi
Augs mano petunijos laukinės, taip taip...

mano semkos balkone jau sudygo

QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 13, 14:58)
As tai laikau ant palanges kur vietos randu, o mano bendradarbelaiko rusyje aisku palaisto bet retai. Na zodziu iiki pavasario kai pradeda ilgeti dienos tada jau pastataisviesioje vietoje ir kad suzelia. Apskabai tuos daigelius ir sukisi i vazonus. Zodziu man puikiai prigyja ir neuzvozus stiklainio.

O jūs jau laikot savo gražuoles per naktį lauke?

Papildyta:
Siracusa,aš biški ne į temą

Na va, jaučiu numarinsiu pelargoniją
Žydi labai gražiais tamsiai bordiniais-juodais žiedais, bet... Iš pradžių ant lapų dėmės atsirado (sako, perlaisčiau
) , dabar pradėjo nežmoniškai geltonuoti
Kaip dar galiu išgelbėti? Tama pačiame lovelyje kitos auga normaliai

QUOTE(nengamo @ 2006 05 14, 11:22)

O jūs jau laikot savo gražuoles per naktį lauke?

[b]
As pries savaite paskutines sukisau, nes bendradarbe paprase, tai pagalvojaukaciaugliusnestikai pridaiginsiu irnunesiu, tai dailiai apkarpiauir sukisau i vazonus. Kolkas dar nenudziuvo. Be to esu "apsigimusi vagise" jei pas ka pamatau grazu augaleli pasisakau busi apvogtair nusilauziu,na man prigyja. Aisku kalbu apie tuos augaluskurie ugliais dauginasi. Kadangi suzinojau,kad ir surlfinijos, tai dabar bus...
O lauketai jau seniailaikau jie tokie zali,tokie ryskus palyginus su tais augalais kurie liko namie augti. Tik kai vesiau inesu i siltnami, bet visumjos ten jau ir nakvoja.
QUOTE(nengamo @ 2006 05 14, 10:22)

QUOTE(Aga @ 2006 05 13, 10:41)
wioletuk, aišku pirma išpikiuok, paskui paaugink truputį kol įsitvirtins ir nuskabyk.
Ačiū už atsakymą. O kiek nuskabyt

Aš svyrančią palergoniją išlaikiau per žiemą ant palangės, ir augo, ir žalia buvo, ir žydėjo.