Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

wioletuk, aišku pirma išpikiuok, paskui paaugink truputį kol įsitvirtins ir nuskabyk.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 13, 10:22)
perzydejusius ir as nuskabau, palieku tik tuos kuriuose uzsimezgusios seklos (kyso toks ilgas spyglys - seklu dezute) ax.gif . galiu pafotkint jei norit blush2.gif
su seklom man jokio vargo rolleyes.gif , o va kitaip padaugintas per ziema islaikyt tai nepavyksta schmoll.gif  verysad.gif .

Nu dėl išlaikymo tai tu teisi g.gif O kada tas sėklytes nuimti reikia? g.gif
Atsakyti
Dar noriu truputį paklaust ax.gif Pelargonijų plenciukus įkišusios į žemę juos kažkuo pridengiate ar ne? g.gif Ir kaip jas laikyti žiemą reikia.Gal galima tiesiog į rūsį išnešti? g.gif Ar jas nuvytusias reikia laistyti? Aš čia svyrančias turėjau galvoje g.gif
Atsakyti
As tai laikau ant palanges kur vietos randu, o mano bendradarbelaiko rusyje aisku palaisto bet retai. Na zodziu iiki pavasario kai pradeda ilgeti dienos tada jau pastataisviesioje vietoje ir kad suzelia. Apskabai tuos daigelius ir sukisi i vazonus. Zodziu man puikiai prigyja ir neuzvozus stiklainio.
Atsakyti
Nu viskas, mano diedas neša lovelį su petunijom į balkoną ir baisiai keikiasi smile.gif Augs mano petunijos laukinės, taip taip...
Atsakyti
mano semkos balkone jau sudygo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 13, 14:58)
As tai laikau ant palanges kur vietos randu, o mano bendradarbelaiko rusyje aisku palaisto bet retai. Na zodziu iiki pavasario kai pradeda ilgeti dienos tada jau pastataisviesioje vietoje ir kad suzelia. Apskabai tuos daigelius ir sukisi i vazonus. Zodziu man puikiai prigyja ir neuzvozus stiklainio.

aciuks.gif O tu tuos daigelius sukiši tik pavasarį? g.gif Aš dabar tokių gražių pelargonijų turiu,tai norėjau pasidaugint dar dabar.Bijau kad nenunyktų per žiemą.Man dar ir dabar širdį skauda dėl pernykštės pelargonijos verysad.gif Aš šiais metais kaip išprotėjus dėl tų gražuolių,tai net nežinau kur aš jas žiemą sukišiu doh.gif O uošvė dar sakė duos petunijų wub.gif tai mano balkonas skendės gėlytėse wub.gif reikia tik dar vieną lovelį nusipirkti.
O jūs jau laikot savo gražuoles per naktį lauke? g.gif Aš tai dar vis nešioju į kambarį,bijau palikt balkone.Pas mus neįstiklintas. g.gif
Papildyta:

Siracusa,aš biški ne į temą ax.gif Žiūriu į tavo liniuotę ir negaliu atsigėrėti leliuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 14 gegužės 2006 - 10:23
Na va, jaučiu numarinsiu pelargoniją verysad.gif Žydi labai gražiais tamsiai bordiniais-juodais žiedais, bet... Iš pradžių ant lapų dėmės atsirado (sako, perlaisčiau unsure.gif ) , dabar pradėjo nežmoniškai geltonuoti help.gif help.gif Kaip dar galiu išgelbėti? Tama pačiame lovelyje kitos auga normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2006 05 14, 11:22)
aciuks.gif  O tu tuos daigelius sukiši tik pavasarį? g.gif  Aš dabar tokių gražių pelargonijų turiu,tai norėjau pasidaugint dar dabar.Bijau kad nenunyktų per žiemą.
  O jūs jau laikot savo gražuoles per naktį lauke? g.gif Aš tai dar vis nešioju į kambarį,bijau palikt balkone.Pas mus neįstiklintas. g.gif
[b]

As pries savaite paskutines sukisau, nes bendradarbe paprase, tai pagalvojaukaciaugliusnestikai pridaiginsiu irnunesiu, tai dailiai apkarpiauir sukisau i vazonus. Kolkas dar nenudziuvo. Be to esu "apsigimusi vagise" jei pas ka pamatau grazu augaleli pasisakau busi apvogtair nusilauziu,na man prigyja. Aisku kalbu apie tuos augaluskurie ugliais dauginasi. Kadangi suzinojau,kad ir surlfinijos, tai dabar bus...
O lauketai jau seniailaikau jie tokie zali,tokie ryskus palyginus su tais augalais kurie liko namie augti. Tik kai vesiau inesu i siltnami, bet visumjos ten jau ir nakvoja.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2006 05 14, 10:22)
Siracusa,aš biški ne į temą ax.gif  Žiūriu į tavo liniuotę ir negaliu atsigėrėti leliuku wub.gif  wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 13, 10:41)
wioletuk, aišku pirma išpikiuok, paskui paaugink truputį kol įsitvirtins ir nuskabyk.

Ačiū už atsakymą. O kiek nuskabyt g.gif ?
Atsakyti
Aš svyrančią palergoniją išlaikiau per žiemą ant palangės, ir augo, ir žalia buvo, ir žydėjo.
Atsakyti