Įkraunama...
Įkraunama...

Navigacija, GPS

QUOTE(Noramas @ 2007 06 17, 19:09)
O ka cia testuoti, yra miela Lietuvele ir Slovakija yra ir net Kroatija, kelia i Makarskos man TomTom-as suskaiciavo.. Ir i Spindleruv Mlyn kelia radau..

Na kroatija tai IGO jau metai kaip turi , va Latvija ir Estija pasmulkinta yra tai liuks , iki Jurmalos nuvaziuoti .
Atsakyti
na, IGo'istai, ar įmanoma pakeisti programoj jau esančius greičius? pvz., kai kur rašo 90, bet realiai stovi ribojimai, aš pasikeisčiau, bet kaip? o gal neįmanoma?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2007 06 19, 19:52)
na, IGo'istai, ar įmanoma pakeisti programoj jau esančius greičius? pvz., kai kur rašo 90, bet realiai stovi ribojimai, aš pasikeisčiau, bet kaip? o gal neįmanoma?

Greiciai buna kartu su zemelapiu , ivesti i ji ( Lietuvoje aisku nevisur matys aprybojimus ) Reikes ir i kelia ziureti smile.gif bei sekti zenklus , Europoje manau turetu buti tikslesni ....
Atsakyti
QUOTE(Bambucio @ 2007 06 19, 21:15)
Greiciai buna kartu su zemelapiu , ivesti i ji ( Lietuvoje aisku nevisur matys aprybojimus ) Reikes ir i kelia ziureti  smile.gif bei sekti zenklus , Europoje manau turetu buti tikslesni ....

gaila, na, pvz., Utenoj Pramones gatvėj galima važiuoti 60, bet IGo rašo 50, tai jei būtų galimybė aš gi rankiniu būdu įvesčiau, bet neleido biggrin.gif
ir dar klausimux, ar tik man, ar visiems, ar kažko nemoku, bet kai nurodau galinį tašką, tai kai važiuoja per miestelius jų nerodo, apie greičio ribojimą jau nekalbu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2007 06 19, 22:18)
gaila, na, pvz., Utenoj Pramones gatvėj galima važiuoti 60, bet IGo rašo 50, tai jei būtų galimybė aš gi rankiniu būdu įvesčiau, bet neleido  biggrin.gif
ir dar klausimux, ar tik man, ar visiems, ar kažko nemoku, bet kai nurodau galinį tašką, tai kai važiuoja per miestelius jų nerodo, apie greičio ribojimą jau nekalbu sad.gif

Na reikes isikrauri Miomap ir pazeti nes pas mane iGO 2006 Plus( viskas puikiai dirba )
Papildyta:
Jei rusiskai supranti tai cia info dauk ir apie Miomap

http://4pda.ru/forum...c=39960&st=1530
Atsakyti
Sveiki,

Kokias programas naudojate su Loptopu? Autroute parsipuciau, bet is jos nulis naudos, jei Lietuvos nei Krotaijo (i kuria zadu vaziuot...). TomTom per pc paleidau viskas tvarkoje, bet interfeisas zopa.. Igo 2006 plius raso, kad tipo tokios aplikacijoms (Lopotopas) nera tinkama...
Smgiausia butu jeigu Autoroute map'us butu galima kazkaip uploadinti. Gal zinote kur? Ar isvis jus yra?
Atsakyti
QUOTE(Bambucio @ 2007 06 20, 07:33)

Jei rusiskai supranti tai cia info dauk ir apie Miomap

http://4pda.ru/forum...c=39960&st=1530

AAAČIŪŪŪ notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Pafka @ 2007 06 20, 16:25)
Sveiki,

Kokias programas naudojate su Loptopu? Autroute parsipuciau, bet is jos nulis naudos, jei Lietuvos nei Krotaijo (i kuria zadu vaziuot...). TomTom per pc paleidau viskas tvarkoje, bet interfeisas zopa.. Igo 2006 plius raso, kad tipo tokios aplikacijoms (Lopotopas) nera tinkama...
Smgiausia butu jeigu Autoroute map'us butu galima kazkaip uploadinti. Gal zinote kur? Ar isvis jus yra?

Pats nenaudoju , bet pazek cia ....
http://4pda.ru/forum...showtopic=32140
Atsakyti
Sveiki, noreciau paklausti apie gps navigacija. Turiu telefona nokia 6600 ir ar galima rasti jam programa ir zemelapiu. Kazkada buvau is draugo pasiemes atminties kortele kurioje buvo instaliuotas zemelapis, bet anglijos. siaip veike. sugalvojau pakeliauti truputi, o pirktis navigazine systema nelabai norisi. gal kas turit zemelapiu ir galetumet atsiusti. Buciau dekingas.
Atsakyti
Gal kas galite padeti? Turiu loptopa. Turiu GPS imtuva HAICOM. Parsisiunciau tomtoma. Kokiu dar ten reikia emuliatoriu? Bukit geri, parasykit viska eiles tvarka: ta siusti is ten, ta - is ten...smile.gif Busiu laaabai dekinga.... smile.gif
Atsakyti
Matyt, galeciau atidaryt konsultacine firma, ko ir kam reikia. Nes panasu, kad daugelis zaidzia navigacija- nevaziuoja... Nepykit.....

Jei turit konkreciu klausimu- siuskit, nsiparinkite..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noramas: 29 birželio 2007 - 20:00
Nesikuklinu ir klausiu:)

Mes turime navman icn 320. KOkias programas galima į jį sudėti? Tiks igo, tomtom? Padėkit:) ačiū
Atsakyti