QUOTE(Noramas @ 2007 08 01, 21:18)
As cia ne apie pauzes, man pasirode, kad jis tiesiog daugiau sneka, net ir tada, kai Jonas tyli. Bet cia gal del tos USA, nes ten daug visokiu isvaziavimu, tai Ramunas tratejo nesustodamas, teko garsa isjungt. O Jonas tikrai daro maziau pauziu ir man pasirode, kad jis bent jau dabar yra geresnis uz Ramuna. Gal kas zinot, kur gaut ta lietuviska moteri?
Ir niekada niekam nesiulau naudoti to lenkiskai lietuvisko Vlado, kuri proteguoja TomTom savo puslapyje- tas tinka nebent kokiai komedijai. Mano vaikai visada zvengdavo is "Jus pasisiekti savo keliones tiksla"
Ramūno balsas buvo įrašinėjamas 44,1 kHz dažniu dėl geresnės kokybės, nors TomTom navigacijos įrenginiai naudoja 22,05 kHz dažnį. Tai iš pradžių pagalvojau, kad kažkas negerai su pauzėmis, nors, kaip minėjau, pas mane su TomTom Mobile 6.01 viskas tvarkoje. Šiaip Ramūno balsą naudojau daugelyje Lietuvos kelių, tai nepasirodė, kad jis per daug šnekėtų, nei kiti balsai

Tiesiog kartais vienoje vietoje būna daug manevrų, ir jie seka vienas po kito.
Su Jono balsu man yra problemų, kai sako "penkiasdešimt", tai skamba kaip sulėtinta juosta, baubiančiu garsu.
Yra TomTom moteriškas balsas, viename forume skaičiau, kad jis lyg ir Rasos. Šiaip labai neblogas variantas, nors fone girdisi pašalinis zyzimas. Jį gali parsisiųsti iš čia:
http://rapidshare.com/users/TDRLHD
password: agneda
O jau Vlado balsas tai tragedija, iš pradžių buvo juokinga, bet iškart po to pradėjau ieškoti kitų balsų, kol galiausiai įrašėm Ramūno balsą.