BAMBUCIO
Tu esi delninuku zinovas gal gali pasakyti kodel automobilije ijungus delninuka i vadinama "prikuriteli" kad krautusi dingsta GPS signalas?
ASUS A639 gal gali kanors patarti. Naudoju jusu rkomenduota iGO 2006
QUOTE(Ramune_lt @ 2007 08 18, 08:32)
BAMBUCIO
Tu esi delninuku zinovas gal gali pasakyti kodel automobilije ijungus delninuka i vadinama "prikuriteli" kad krautusi dingsta GPS signalas?
Neturetu taip buti ... pabandik nustatymus padaryti siuos....
Papildyta:
Kad ekranas gesta kai pajungi maitinima taip gal ir buna , bet gps pameta tai kaskas idomaus,
Papildyta:
IGO turetu buti tokie nustatymai , jis automatiskai parenka junkti ir protokola
Papildyta:
IGO spaudi surasti ir automatiskai susiranda jungti......
Pabandyk is naujo paleisti paieska .....
Papildyta:
Rado
Papildyta:
Ir dar , ar pas tave IGO My way 2006 Plus ikrautas ?
Butent sis veikia bepriekaistu......
BAMBUCIO
Ne pas mane paprastas iGO 2006 o iskur gauti ta plius? gal gali atsiusti linka? iskur pasisiusti.
Aciu uz greita ats:.
Ne pas mane paprastas iGO 2006 o iskur gauti ta plius? gal gali atsiusti linka? iskur pasisiusti.
QUOTE(Ramune_lt @ 2007 08 18, 12:17)
BAMBUCIO
Jau buvo duota nuoroda:
_http://rapidshare.com/users/TDRLHD
pass: agneda
QUOTE(Noramas @ 2007 08 10, 16:32)
Pasirode kazkoks naujesnis Rytu Europos zemelapis TomTom. Dar nebandziau 
TomTom Eastern Europe Map v680.1536
Map Coverage: Czech Republic, Hungary, Latvia, Estonia, Lithuania, Poland, Slovakia and Slovenia. Plus limited coverage of Croatia, including the major cities and coastal region, TeleAtlas Data source. There is 9.011 diferent POI's. 105_MB_on card.
http://www.megaupload.com/?d=Z0R4DBQ6
http://rapidshare.co...e_v680.1536.rar
TomTom Eastern Europe Map v680.1536
Map Coverage: Czech Republic, Hungary, Latvia, Estonia, Lithuania, Poland, Slovakia and Slovenia. Plus limited coverage of Croatia, including the major cities and coastal region, TeleAtlas Data source. There is 9.011 diferent POI's. 105_MB_on card.
http://www.megaupload.com/?d=Z0R4DBQ6
http://rapidshare.co...e_v680.1536.rar
Niekas nepasikeitė tik ruošiamasi rimtesniam šio regiono žemėlapiui. Pridėtas taip vadinamas "Connector Network from Teleatlas".
Kiti metai žada būti įdomūs mums (Eastern Europe) - ir Teleatlas ir Navteq jau žada turėti gerus regiono padengimus... Be to, jeigu TomTom sugebės ir mūsų regionui greitai pasiūlyti Map Share technologiją - gerų žemėlapių ilgai nereikės laukti... :-)
QUOTE(audriusv @ 2007 08 19, 22:58)
Sugrįžau iš kelionės po Lenkiją/Slovakiją. Navteq žemėlapis Lenkijoje ženkliai geresnis negu Teleatlas. Taip pat, nepatiko visiškai iGO vedimas kaip ir Lenkijoje taip ir Slovakijoje. VDO ir TomTom ženkliai aiškiau vedė... Tik padengimas iGO žemėlapių neblogas Slovakijoje.
Apie kokia cia Navteq versija snekam? Kiek suprantu Eastern Europe TomTom zemelapiai yra teleatlas ar as neteisus? Argi WE_675.1322_Navteq turi Lenkija ir kitus rytus.
Sekmadieni grizau is Kipro, bet TomTom cia niekuo pasigirti negali- zemelapiu nera. Nors man ir nereikejo- gulejau po skeciu
QUOTE(Zuji @ 2007 08 22, 13:30)
Mano vyras tai ketina įsidiegti GPS telefone, kadangi planuojam važiuoti į Ispaniją ir ten pakeliauti su automobiliu, tai tik parsisiųsim žemėlpius ir naudosimės telefono GPS... kiek su draugo bandem tai tikrai labai užtenka
O kokį telefoną turit ir kokią programą instaliuosit?
QUOTE(Noramas @ 2007 08 21, 18:33)
Apie kokia cia Navteq versija snekam? Kiek suprantu Eastern Europe TomTom zemelapiai yra teleatlas ar as neteisus? Argi WE_675.1322_Navteq turi Lenkija ir kitus rytus.
Sekmadieni grizau is Kipro, bet TomTom cia niekuo pasigirti negali- zemelapiu nera. Nors man ir nereikejo- gulejau po skeciu
, labai uzkniso...
Taip, TomTom tai su TA žemėlapiais. Ir kas įdomu mažiau nesąmonių darė negu iGO... Likau maloniai nustebintas... Pas TT beveik nebuvo tų vietų kur iGO šaukdavo kad reikės sukti į kairę arba laikykitės dešinės o iš tikrųjų paprasčiausiai tęsi važiavimą pagrindiniu keliu, tik posūkis truputį staigesnis arba į kelią įsilieja kitas šalutinis keliukas... O Lenkijos ir Slovakijos Navteq žemėlapius turi VDO. Ir jo vedimas man patiko. Aiškios ir laiku pasakomos komandos ir neįkyrus žemėlapio rodymas - panaikinta viskas kas neturi įtakos vairavimui ir atvaizduojama kas reikia situacijos supratimui. Gal grafika galėtų būti geresnė...
Užjaučiu dėl skėčio - aš irgi nemėgstu gulėjimo pliaže...
Papildyta:
QUOTE(Zuji @ 2007 08 22, 13:30)
Mano vyras tai ketina įsidiegti GPS telefone, kadangi planuojam važiuoti į Ispaniją ir ten pakeliauti su automobiliu, tai tik parsisiųsim žemėlpius ir naudosimės telefono GPS... kiek su draugo bandem tai tikrai labai užtenka
Užtenka jeigu:
1) telefono ekranas didelis ir telefonui turimas patogus tvirtinimas;
2) kitas žmogus (ne vairuotojas) seka telefono ekraną ir padeda vairuotojui navigacijoje;
3) iš esmės vairuotojas žino kur važiuoti, navigacija tik primena jam pamirštą maršrutą.
Jeigu naviguoti sudėtingame eismo atžvilgiu ir visiškai nežinomame mieste, ir dar silpniau vairuojant arba po geros vairavimo dozės - nepasakyčiau kad labai užtektų...
Bet aišku, kad telefonas geriau negu nieko. Mašinoje turiu bluetooth GPS o nokijoje N73 įdiegtas TT. Labai patogu netgi Lietuvoje...
Turiu loptope Tomtoma. Veikia nepriekaistingai, tik va "komentatorius" kalba labai tyliai... Aisku, galima ir be jo apsieiti, bet norisi, kad viskas butu kaip priklauso. Gal kas galite pasakyti kur cia "suo pakastas"? Kaip priversti ji kalbeti garsiau?
QUOTE(Gladijus @ 2007 08 24, 18:32)
Turiu loptope Tomtoma. Veikia nepriekaistingai, tik va "komentatorius" kalba labai tyliai... Aisku, galima ir be jo apsieiti, bet norisi, kad viskas butu kaip priklauso. Gal kas galite pasakyti kur cia "suo pakastas"? Kaip priversti ji kalbeti garsiau?
Ooo, idomu... Kiek suprantu, ne taip paprasta PDA emuliatoriu ant NB paleisti. As bandziau, bet kai rijo 100% CPU supratau, kad man gaila laiko tolimesniems eksperimentams.
Nieko negaliu patarti del "komentatoriaus, bet cia arba driveriu arba PDA emuliatoriaus problema. O gal uztenka tiesiog garso sliauzikli pastumti? Nes Win ten turi ivairiu sisteminiu garso nustatymu, as daznai vargstu, kol Skype mikrofona sukonfiguruoju...