Įkraunama...
Įkraunama...

Navigacija, GPS

Tom-Tom minusai. masiviniai zemelapiai ( nera atskiru saliu, reikia krauti visa paketa ),nera radaru,nerodo greicio limito,negali planuoti marsruto per konkretu tarpini taska,ir tt.... sad.gif
Visa tai turi IGO http://4pda.ru/forum...showtopic=39960
Jusu teise rinktis ,
Tik pernai su Tom,tomu dvaziavau iki Warsavos ir persijungias Igo tesiau kelione iki Kroatijos, atgal jungtis nebesinorejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambucio @ 2007 05 16, 06:46)
Tom-Tom minusai. masiviniai zemelapiai ( nera atskiru saliu, reikia krauti visa paketa )

čia tik privalumą įžvelgiu, nes nereikia perkrovinėt žemėlapių važiuojant iš vienos šalies į kitą + visą kelionę susiplanuoti iš karto galima.

QUOTE(Bambucio @ 2007 05 16, 06:46)
negali planuoti marsruto per konkretu tarpini taska,ir tt.... sad.gif

nesutinku. mano tomtom'o versija puikiausiai tai daro.

Atsakyti
smile.gif nepabandes negali zinot smile.gif
Zemelapiu perjunginet nereikia ir planuoti gali iskarto iki tikslo ( zemelapiai patys persijungia) to net nepastebi smile.gif
Neapkrauni atminties , ikrauni tik tas salis per kurias ketini vykti .( na kam tau prancuzija jei vyksti i Ukraina , arba atvirksciai smile.gif
Isikrauk pabandymui IGO ir TT atsisakysi smile.gif ( patikek)
Atsakyti
IGO padeda isvenkti stacionariu kameru ... smile.gif
Papildyta:
Rodo greicio limita...
Atsakyti
Mrasrutas nuo tasko iki tasko su tarpiniu per Lenkija
Papildyta:
Meniu lietuviskas
Papildyta:
2007 metu programa IGO
Papildyta:
Detalus zemelapis
Papildyta:
Aiskus vartotojo meniu
Papildyta:
Saugus vaziavimas smile.gif
Papildyta:
Nauji zemelapiai
Papildyta:
visos europos zemelapiai
Papildyta:
Saugus greitis smile.gif + 20
Papildyta:
IGO geriausia smile.gif
Atsakyti
Na tai kur TomTOM gerbejas , papriestarauk smile.gif
Papildyta:
Igo veža smile.gif
Papildyta:
Detalus Krymo žemelapis
Atsakyti
QUOTE(Bambucio @ 2007 05 17, 09:55)
Na tai kur TomTOM gerbejas , papriestarauk smile.gif
[

aš tomtom'o gerbėja. biggrin.gif
ką čia prieštaraut- naudojuosi tomtom'u ir esu labai patenkinta. bet kadangi nesu tomtom'ų platintoja ar šiaip suinteresuotas žmogus, nesakau, kad pasaulyje nėra kitų tokių pat gerų ar geresnių. mirksiukas.gif

nieko apie IGO prieš tai nežinojau. iš visų išvardintų funkcijų užstrigo tik greičio ribojimai ir greičio kameros. galbūt, jeigu kažkada iškils poreikis naujai navigacijos sistemai, žvilgterėsiu ir į kitus pasiūlymus (tarp jų ir IGO). kol kas esu pilnai patenkinta savo tomtom'o versija. manau, kad ji labai user-friendly.
Atsakyti
Jooo aš ir naudojau TomToma kol Igo neaptikau smile.gif
Tai jei naudoji delniuka gali imest ir pabandyt Igo ....
Na o jei TomTomo irengini tai nieko ir nebelieka kaip pasilikti su juo ... g.gif
Delto ir delniukai pranašesni , gali pasirinkti kokia programa naudosi thumbup.gif
Bukit atydus kelyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi uz TomTom. Gal IGO ir geresnis ant PDA, bet geriau nelyginti PDA ir tikro navigacinio irenginio. PDA visuomet nepatogesnis, ilgiau palydovu iesko ir is esmes neimanoma naudotis atjungus nuo elektros. Pasakykit, kuris PDA su IGO ar TOMTOM-u laiko 3 ir daugiau valandu nepakrautas? O mano TomTom One veikia virs triju valandu, todel ir vaiksciosiu po savaites po Rome ir zymias vietas apziurinesiu, o ne istaliuosiu visas navigacines programas viena po kitos, kad pamatyt, kurios vaizdelis grazesnis ar spalvu daugiau. Nes atjungus nuo maitinimo, matyt, PDA nei 1 valandos neistveria, nebent labai naujas, ka tik ispakuotas, tuomet gal max 1 val ir 10 min smile.gif
Atsakyti
Nespalvose esme biggrin.gif o galimybese .....
Paistai beleka schmoll.gif , neikarto matyt delniuko rankose neturejai ? PDA jau laaabaiii senas turi buti kad 1 val telaikytu.( turejau sena Typhone ir tas virs 2 val. laikydavo.
Pats dabar naudoju Asus delniuka, laiko virs 4 val. thumbup.gif
O del lankytinu vietu , tai kiekviena šalis turi savo programas su žemelapiais ir lankytinom vieto , kokiu nei TomTOm nei Igo neturi . Pavz Kroatijoje naudojau ju Mireo VIA, laaabai dauk lankytinu vietu , pasivaikščiojimui. Ukraina turi VIZIKOM programa, kitu šaliu neieškojau nes neprireikė.
Papildyta:
Palydovus gaudo puikiai, su SiRFstar III imtuvu prisijungia per 5 sek thumbup.gif
Net kampary bando gaudyt biggrin.gif per monolita biggrin.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Papildyta:
Nu nežinau ar TomTomas turi tiek ojektu (lankytinu g.gif )
Nekalbant apie stacionares kameras rolleyes.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Papildyta:
Pats pažiurėjau Romoje IGO turi nemažai lankytinu vietu...
Papildyta:
Apie 50 tongue.gif
Papildyta:
Kaip ir Vilniuje biggrin.gif ir Paryžiuje biggrin.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Atsakyti
Na gerai, pasiduodu del PDA ir features. Nors mano kolegos naujo PDA Fujitsu Siemens PocketLoch su ryskiu ekranu ir gera rezoliucija baterija laiko tikrai trumpai. Na, gal Asus PDA kruciau. Na, bet ir as nesiskundziu Italijos lankytinomis vietomis- lankytinu ir reikalingu vietu vien tik zip-as sudaro 10.4 Mb ir i ji telpa ne tik radarai, bet 16 kategoriju, kuriose ir D&G, Armani, restoranai ir visas kitas geris, kurio gali gyvenime prireikti...ir tai daug kartu daugiau nei iGO. Na, Armani nebutinaigali prireikti kelioneje smile.gif

Atsakyti
Igo turi 11 kategoriju naudingu vietu...
Papildyta:
Pakankama keliaujant rolleyes.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif
Papildyta:
Labai patogu ivedineti miestus(nereikalingos raides neaktyvios )
Papildyta:
Gali pasirinkti kelevimo buda ( auto, taksi ,krovininis,dviratis,pėstysis...)
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti