Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

na atejo laikas mums su isores apdaila. Suskambinom keliem rekomenduotiem, vienas ima 36 Lt uz kvadrata siltinimas+strukturinis tinkas, kitas 40 Lt. Tik kazin Nerijus ismeta langus?Viliau tu cia turetum zinoti, nepaklausem wink.gif kaip jums kaina? radot kur maziau?pasidalinkit wink.gif

o mums su stogdengiais tai pasaka be galo...pirmas pasiplove, nebeprisisaukiam niekaip nors santykiai buvo idealus (bent mes taip galvojom), pasiemem kitus tai padare tooooki broka, kad isvarem lauk, dabar vel sedim ir laukiam treciu, bet siti jau ale normalus, ziuresim....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 20 rugpjūčio 2012 - 16:20
QUOTE(sarune+ @ 2012 08 20, 16:55)
na atejo laikas mums su isores apdaila. Suskambinom keliem rekomenduotiem, vienas ima 36 Lt uz kvadrata siltinimas+strukturinis tinkas, kitas 40 Lt. Tik kazin Nerijus ismeta langus?Viliau tu cia turetum zinoti, nepaklausem wink.gif kaip jums kaina? radot kur maziau?pasidalinkit wink.gif

kaina normali, kiti ir 45 ima, siais metais siek tiek daugiau ima nei praeitais, galima rasti galbut uz 33 kas darom bet 36 yra pats viduriukas.
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2012 08 20, 16:55)

Man tik armavo ir struktūrino, šiltinti nereikėjo. Jie taip gerai ir šauniai dirbo, kad aš tikrai neklausiau išmeta ką ar neišmeta, man dar truputi rėmų skandinimą pataisė tai aš nuoširdžiai sumokėjau kiek paprašė ir netikrinau pisulkos kas ir už ką. Sekantį kartą reikės - aš jį tikrai samdysiu. Jūs geriausiai jo paties klauskit, manau galima su juo susitart. Vitrinas tikrai išmeta, bet dėl mažesnių langų labai abejoju, darbo su angokraščiais tikrai ne mažiau nei uždėti plokščiai tą patį plotą.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 20, 16:19)
Man tik armavo ir struktūrino, šiltinti nereikėjo. Jie taip gerai ir šauniai dirbo, kad aš tikrai neklausiau išmeta ką ar neišmeta, man dar truputi rėmų skandinimą pataisė tai aš nuoširdžiai sumokėjau kiek paprašė ir netikrinau pisulkos kas ir už ką. Sekantį kartą reikės - aš jį tikrai samdysiu. Jūs geriausiai jo paties klauskit, manau galima su juo susitart. Vitrinas tikrai išmeta, bet dėl mažesnių langų labai abejoju, darbo su angokraščiais tikrai ne mažiau nei uždėti plokščiai tą patį plotą.

ok, aciu zinosim, greiciausiai ji ir imsim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 20, 16:19)

o kokią struktūrą Jūs dėjot? soriukas, jei ši info yra bloge ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 08 20, 16:12)
kaina normali, kiti ir 45 ima, siais metais siek tiek daugiau ima nei praeitais, galima rasti galbut uz 33 kas darom bet 36 yra pats viduriukas.

33,45,36 - čia kaina už ką? tik darbas? o kas į tą darbą įeina?

atsiprašau, radau pas save - mums sienas klijavo vata, tada armavimas ir struktūros uždėjimas - 39Lt/m2 tik darbas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 20 rugpjūčio 2012 - 16:58
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 20, 16:53)

33,45,36 - čia kaina už ką? tik darbas? o kas į tą darbą įeina?

atsiprašau, radau pas save - mums sienas klijavo vata, tada armavimas ir struktūros uždėjimas - 39Lt/m2 tik darbas

mums 36 Lt uz kv. tai cia viskas ieina ir siltinimas, ir armavimas, ir tinkavimas. Cia tik darbas. Suprantu, kad cia gana gera kaina wink.gif tik va neissiaiskinau ar langus ismeta bent vitrinas ar ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 20, 17:53)
o kokią struktūrą Jūs dėjot? soriukas, jei ši info yra bloge  ax.gif

Nebeatsimenu tiksliai, prašiau silikoninės - sako lenkiška ar olandiška? Kuri geresnė - tą ir davė, Nerijaus paklausiau - sako tiks gera. Pavadinimo neprisimenu blush2.gif Tik dėl lenkiško armavimo mišinio burbėjo, tipo š, toks ir anoks, bet sudėjo ir viskas kol kas gerai.
Rekomenduoju laureksą ir ten dirbantį pagyvenusį maišytoją 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sarune+ @ 2012 08 20, 18:02)
mums 36 Lt uz kv. tai cia viskas ieina ir siltinimas, ir armavimas, ir tinkavimas.

Man truputi keista, kad tiek palyginus ne daug ima, nes kai mes pirmus brokadielus išpašolvoninom tai Nerijaus kaina nepasirodė labai draugiška...bet kaip minėjau labai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2012 08 20, 17:02)
mums 36 Lt uz kv. tai cia viskas ieina ir siltinimas, ir armavimas, ir tinkavimas. Cia tik darbas. Suprantu, kad cia gana gera kaina wink.gif tik va neissiaiskinau ar langus ismeta bent vitrinas ar ne wink.gif

mums 39 - didesnius langus išmetant, mažesnių neišmetant, bet jau su angokraščiais
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2012 08 20, 18:02)

bet kokiu atvjeu jie saves nenusiskriaus, jei ismes langus tada ims uz begini metra angokrasciu, kur vieno beginio metro kaina bus tokia kaip kvadrato kaina. Dideles angas dazniausiai ismeta - vitrinos, garazas. Prie angokrasciu yra tikrai ka paveikti, ypac kai prie langu reikia suvesti, prie palangiu, kampus suformuoti lygiai.
Atsakyti
Šarūne, o kas čia taip prisidirbo? Arūnas?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 20, 18:31)
Šarūne, o kas čia taip prisidirbo? Arūnas?

cha cha balsu nusijuokiau biggrin.gif mano vyro vardas Arūnas biggrin.gif nu jis man dažnai namuose prisidirba biggrin.gif nea ne Arūnas su stogu prisišiukšlino, išpjove tiksliau iškabliavo bile kaip gegniu tuos ipjovimus kur remiasi, sugadino 1,2 kubus medienos. Pabego nuo mūsų tai toks tikrai superinis meistas Artūras (gaila, mes jo nesuprantam kas nepatiko, kad terminus paprasem pasakyti konkrecius...na jo reikalai, gyvenimas juda i prieki), o čia pridirbo tai toks Julius su savo komanda...va imk kad greitai ateitu dirbti be rekomendacijų...dabar laukiam kitu ale patikrintu... užsisakėm jau langus, duris, bus juoko kaip jau bus siti dalykai padaryti, o stogo nebus biggrin.gif juokas pro ašaras doh.gif

o del išores fasadcikų, tai tebūnie jie atsigrajina kitur, bet bent jau ramus, kad siti gerai padarys ir nereikes plaukų rautis ir nervų gadintis...

beje Giedruole atsidejo vedinimo sildymo sistemu projekto skuba, tai gal vis tik pas jus jeigu sutarsim darysimes smile.gif jeigu pasirasysit wink.gif gal darbu siek tiek apmazes... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 20 rugpjūčio 2012 - 19:40
Šarūne, gal rudenėjant vėl kada parašykit.
Atsakyti