Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(Vilienė @ 2012 08 21, 13:39)
Iš kur jis ras Lietuvoje eunuchą? Teks žmona užsiiminėti pačiam 4u.gif  Daugiau šansų rasti vykdytoją.

oooo, atsiprašau, aš net nežinojau kad AD jau haremą turi. Tada nieko nepadarysi, sumaišytas eiliškumas. Turėjo būti pirma namas, po to haremas. Bėda jei atsitiko atvirkščiai.

bet jeigu vis dėlto žmona tik viena - kam tada tas eunuchas ? mirksiukas.gif galima ir švogerio patirtimi pasidalinti - irgi retas svečias namie mirksiukas.gif

ne į temą truputi, bet nuotaikai praskaidrinti:
- Atspėk mįslę: kas yra žalias ir tuo pat metu žydras? - paklausė krokodilas Gena, švelniai glausdamasis prie Kūlverstuko.
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2012 08 21, 14:05)
drinks_cheers.gif  Ir kad užbaigta būtų viskas be brokų ir "uodegyčių", kurios po to vėl į depresiją varo.

na čia net pasakose taip nebūna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 15:06)
ne į temą truputi, bet nuotaikai praskaidrinti:
- Atspėk mįslę: kas yra žalias ir tuo pat metu žydras? - paklausė krokodilas Gena, švelniai glausdamasis prie Kūlverstuko.

Statybos tai gyvenimo būdas biggrin.gif
Anekdotas į temą dėl žmonos.

Sėdi du žvejai valtyje ežero viduryje, pasigirsta bažnyčios varpų skambėjimas. Vienas padeda meškerę, atsistoja, nusiima kepurę, pastovi tyliai porą minučių, atsidūsta ir vėl sėda žvejoti. Draugas klausia:
- Kas čia tau?
- Žmoną laidoja, - atsako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 21 rugpjūčio 2012 - 14:12
QUOTE(pagyvenus @ 2012 08 21, 13:11)
Reikia užtepti struktūrinį tinką ant poros sienų, jungiančių seną namą ir priestatą. Bendras plotas juokingas - kokia 20 kv., tai kaina nėra pagrindinis rodiklis. Svarbiau, kad būtų nemokančiam dirbti paprasta ir rezultatas gautųsi daugiau-mažiau žiūrimas. Kokį tinką geriau imti - grubų (lietučiai kažkokie) ar smulkų (samanėlės, 1,5 - 2 mm). Ar imti kokį nors sumaišytą silikoninį, akrilinį, maišyti patiems mineralinį? Kokios firmos? Ar turi įtakos, koks ten jau užteptas armuojantis pasluoksnis (nes jau ir neatsimenu, kas ant kurios sienos užtepta, tik pažiūrėjau,k ad tvirtas, neapdūlėjęs).

kaip tik tais reikalais domiuosi mirksiukas.gif kol kas žinios labai menkos, bet šviežios. Manau tokiam reikalui imkite silikoninį - tipo labai elastingas, nepraleidžia vandens, al'a išsiplauna nuo lietaus, nepraleidžia drėgmės į vidų ir pan. Jis bus iš karto sumaišytas pagal Jūsų norimą spalvą. Tik reiks dar grunto. pirkite produktą tiukrai patikrinto ir gero gamintojo, manau su geromis medžiagomis ir darbas lengviau eisis. jei darysite patys - peržiūrėkite YouTube vaizdelius, tada pasimėginkite ant juodraštinės sienos ir manau gausis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 21 rugpjūčio 2012 - 14:15
tolerancijos ribas praplesti galima, tik ar toleracijos pades, kai bus gaisras arba stogas biski isbanguos?

gal keleta vaizdeli apie tolerancija....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 21 rugpjūčio 2012 - 14:27
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 14:26)
pasamdyk ką nors, tegu užsiima žmona, jai padeda  mirksiukas.gif  ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

v
Atsakyti
gal kam reikia geru kaminu montuotoju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 14:24)
tolerancijos ribas praplesti galima, tik ar toleracijos pades, kai bus gaisras arba stogas biski isbanguos?

Viskas, darom "strielkę", AD gyvenimui iš naujo reikia atpompuoti.
Tai jei gaisras bus, kam dar toliau statyti? g.gif
o gal nebus to gaisro ir tas stogas nesibanguos?

aišku kad broką reikia taisyti, ir kuo greičiau, bet tai galima daryti su šypsena ir su ašarom. Pameni kaip pas mane prie klinkerio linksma buvo? senai taip nesijuokiau mirksiukas.gif nu ir ką - pataisė, niekur nedingo. Nulupo ir perdarė.
Gaila pinigų, gaila laiko bet kam dabar dėl to depresuoti?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 14:31)
Viskas, darom "strielkę", AD gyvenimui iš naujo reikia atpompuoti.

chebra, snapso nebegeriu, zaidziu tenisa ir laikausi dietos. Is kur ta nuotaika, kai "ant griezto" sedi???
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 14:24)

gal keleta vaizdeli apie tolerancija....

nežinau, visose šitose nuotraukose aš puikiai matau šviesą tunelio gale, manau tai geras ženklas mirksiukas.gif

ir aplamai, ko ten lysti su fotiku? aš pvz neesu net nosies į kaminą įkišęs. O gal reikėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 14:35)
nežinau, visose šitose nuotraukose aš puikiai matau šviesą tunelio gale, manau tai geras ženklas  mirksiukas.gif

ir aplamai, ko ten lysti su fotiku? aš pvz neesu net nosies į kaminą įkišęs. O gal reikėjo?  g.gif

dabar geriau nebelisk, tikrai rasi kur prisikabinti. O tada dilema.
1) iskrusti tuos, kurie dare, jei dar krusasi
2) paaukoti 2 000 ir pasidaryti naujai
3) uztinkuoti ir tiketis, kad nereiks "atidaryti".

Man 3 nepriimtinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 21 rugpjūčio 2012 - 14:38
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 15:24)
bus gaisras

Mūsų mūrytas kaminas, gana greitai pats užsisandarino - dervomis smile.gif . Todėl dėl vidinio indeklo nesandarumų nebūčiau toks kategoriškas su karštomis prognozėmis, neskaitant kad yra dar ir išoriniai blokai, kurie dar ir bus nutinkuoti.

Aišku apsidraudžiant galima nekurti ugnies biggrin.gif pats kaminas tikrai neužsidegs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 15:33)
zaidziu tenisa

Va kur yra rezevas - vietoj teniso (lauko? stalo?) galima pas žmoną biggrin.gif
Papildyta:
tuoj aš jus palinksminsiu, parodysiu ką žmonės nelaiko broku, sako "WELCOME" - we are 5 * hotel thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir vis tiek prabėgdavo lotuliukas.gif

user posted image

pažiūrėkite ir pagalvokite, kaip pas jus gražu thumbup.gif

v.

Atsakyti
AD nu rimtai gaila kad ta dieta ne laiku... Aš sakiau sau dietą darysiu po statybų, nes nevalgius galvot negaliu biggrin.gif
Ir iš vis gerai kad tą broką pamatei, o tai dabar kaip KJKG liptum ant stogo su fotikų ir verktum į tą skylę biggrin.gif Žodžiu gerai kad brokas išlenda ne kai kūrenti reikia smile.gif
Atsakyti