Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 20, 19:31)
Šarūne, o kas čia taip prisidirbo? Arūnas?

QUOTE(sarune+ @ 2012 08 20, 20:38)
cha cha balsu nusijuokiau biggrin.gif mano vyro vardas Arūnas biggrin.gif nu jis man dažnai namuose prisidirba biggrin.gif nea ne Arūnas su stogu prisišiukšlino, išpjove tiksliau iškabliavo bile kaip gegniu tuos ipjovimus kur remiasi, sugadino 1,2 kubus medienos. Pabego nuo mūsų tai toks tikrai superinis meistas Artūras (gaila, mes jo nesuprantam kas nepatiko, kad terminus paprasem pasakyti konkrecius...na jo reikalai, gyvenimas juda i prieki), o čia pridirbo tai toks Julius su savo komanda...va imk kad greitai ateitu dirbti be rekomendacijų...dabar laukiam kitu ale patikrintu... užsisakėm jau langus, duris, bus juoko kaip jau bus siti dalykai padaryti, o stogo nebus biggrin.gif juokas pro ašaras  doh.gif

o del išores fasadcikų, tai tebūnie jie atsigrajina kitur, bet bent jau ramus, kad siti gerai padarys ir nereikes plaukų rautis ir nervų gadintis...

beje Giedruole atsidejo vedinimo sildymo sistemu projekto skuba, tai gal vis tik pas jus jeigu sutarsim darysimes smile.gif jeigu pasirasysit wink.gif gal darbu siek tiek apmazes... 4u.gif

Negaleciau patiketi,kad Arunas gali prisidirbti schmoll.gif ! Super stogdengys su super komanda thumbup.gif Jeigu ir taip toliau seksis su meistrais, tai bus super thumbup.gif
Aisku visiems didelis aciu ,kad dalinates kontaktais 4u.gif
Atsakyti
CAshmira kokią dangą ir už kiek jis jums dėjo?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 20, 21:13)
CAshmira kokią dangą ir už kiek jis jums dėjo?

Dejomes Rukki pural skarda 4u.gif mokejom 40lt.uz kv 4u.gif
Papildyta:
Gal kas gali parekomenduoti savus elektrikus 4u.gif
Atsakyti
O aš labai supykusi ant Vilienės liaupsinamo Vyčio... Du mėnesius aš su juo tąsausi... Jokių nuolaidų neprašiau, bet toks jausmas kad visur važiuos, bet tik ne pas mus, darbą pradėjo po ilgo laukimo nepabaigė dėl lietaus. Na tai čia nieko tokio, bet vėl kryžiaus žygiai, kadantrą kart atvažiuotų pabaigti. Rago nekelia. iš darbo išsiprašinėju, su žvyro vežėjais normaliai negaliu susitarti, nes nežinau ar tikrai atvažiuos Vytis... va nuo rytojaus vėl lietūs prasidės ir toliau sėdėsim molynėj sad.gif
Atsakyti
Kiba jo "kronprincas" apsirgo...nes dyvai - kasdien grįždamas matau jo naująjį olandą rūdyjantį kieme kai pernai grįždavo tik su šviesom... Kronprincui keletas mėnesių. A, dar brolio namas kažkur domeikavoj - ten jis ir mūryja, ir tinkuoja, ir stogdengys ir etc.
Sutiksiu kada gyvai - užtarsiu žodelį...bet tikriausiai iki to laiko bus Giedruolė giedra kaip visada 4u.gif
Gal truputi reabilituosis gražiai pabaigęs darbus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 21 rugpjūčio 2012 - 12:04
BLT kaip mane uzXIxo statybos. Stogas blogai, kaminas blogai. o kas nors buna gerai? su visais kovok. Viskas gerai, kovoju, tik kada dirbti savo tiesiogini darba???

atsiprasau, ne populiariai pasnekejau. Klausimas butu:
KADA RASTI LAIKO PABUTI SU ZMONA, JAI PADETI?
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 21 rugpjūčio 2012 - 12:30
Reikia užtepti struktūrinį tinką ant poros sienų, jungiančių seną namą ir priestatą. Bendras plotas juokingas - kokia 20 kv., tai kaina nėra pagrindinis rodiklis. Svarbiau, kad būtų nemokančiam dirbti paprasta ir rezultatas gautųsi daugiau-mažiau žiūrimas. Kokį tinką geriau imti - grubų (lietučiai kažkokie) ar smulkų (samanėlės, 1,5 - 2 mm). Ar imti kokį nors sumaišytą silikoninį, akrilinį, maišyti patiems mineralinį? Kokios firmos? Ar turi įtakos, koks ten jau užteptas armuojantis pasluoksnis (nes jau ir neatsimenu, kas ant kurios sienos užtepta, tik pažiūrėjau,k ad tvirtas, neapdūlėjęs).
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 12:28)
BLT kaip mane uzXIxo statybos. Stogas blogai, kaminas blogai. o kas nors buna gerai? su visais kovok. Viskas gerai, kovoju, tik kada dirbti savo tiesiogini darba???

atsiprasau, ne populiariai pasnekejau. Klausimas butu:
KADA RASTI LAIKO PABUTI SU ZMONA, JAI PADETI?
drinks_cheers.gif

pasamdyk ką nors, tegu užsiima žmona, jai padeda mirksiukas.gif ax.gif

ir pamėgink satybose įžvelgti vien gerus dalykus, o blogų - nepastebėk. Džiaukis galimybe turėti kamina, nes pvz. Vilienė tokios galimybės neturi, tada gal nebetiek svarbu kad jis kažkiek kreivesnis nei buklete, džiaukis kad bus stogas, nes daugiau kaip trečdalis planetos gyventojų jo išvis neturi, ir aplamai, jeigu ne statybos, tu net nebūtum sutikęs tiek šaunių forumiečių !!!!!!!!!

o gal būt problema pati iš savęs nėra problema, gal tikroji problema yra tavo požiūris į problemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 21 rugpjūčio 2012 - 13:27
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 14:26)
pasamdyk ką nors, tegu užsiima žmona,

Iš kur jis ras Lietuvoje eunuchą? Teks žmona užsiiminėti pačiam 4u.gif Daugiau šansų rasti vykdytoją.
Atsakyti
AD, man iki šios vasaros santechnikų ir sklypo lyginimo viskas buvo gerai, Na dar kaminas, bet iš esmės sprendimas blogas, o ne pats kaminas. Na jūsų atveju tikrai reikėjo gerą darbų vadovą pasisamdyti... Jei tokių būna, tada daugiau laiko šeimai liktų.
Žodžiu iki šiol statybos man buvo malonumas ir pramoga, o dabar jau žiauriai pavargau. Pinigo nėra kad visus pasamdyti dabaigti, o laiko pasidaryti pinigą irgi nėra. Dėl to labai atsiprašau, kad kažkam lėtai dirbu arba išvis atsisakau. O kai aš neišsimiegu (8val ne daugiau, nors dabar pageidaučiau bent 7) tai nuovargis vis kaupiasi ir užvaldo apatija.
Taigi išgerkim kad ūpas nekristų besistatant ir kad statybų kelyje sutiktume dorus patikimus ir gabius statybininkus biggrin.gif
Viliau, manau neverta kalbėti jums su juo, nes kai žmogus nenori dirbti, tai nepriversi, o ypač už valandinį darbą mokant nesinori, kad dirbtų per prievartą... Bandysiu ieškoti kitų kas pabaigtų.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 14:26)
o gal būt problema pati iš savęs nėra problema, gal tikroji problema yra tavo požiūris į problemą?

Pritariu. Truputi praplėsti tolerancijas tikrai nemaišytų ne tik psichinei būsenai pagerinti bet ir statybos pagreitinimui.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 14:40)
nuovargis vis kaupiasi ir užvaldo apatija.
Taigi išgerkim kad ūpas nekristų besistatant ir kad statybų kelyje sutiktume dorus patikimus ir gabius statybininkus biggrin.gif

Viliau, manau neverta kalbėti jums su juo, nes kai žmogus nenori dirbti, tai nepriversi, o ypač už valandinį darbą mokant nesinori, kad dirbtų per prievartą... Bandysiu ieškoti kitų kas pabaigtų.

Ir apatija drinks_cheers.gif ir išgerkim drinks_cheers.gif labiausiai žudo kai nepavyksta pasiekti aukštai užsibrėžtų tikslų. Padeda tik kartelės pažeminimas. Mes irgi parinamės, vienas kitą gąsdiname, kad teks žiemoti "pradinėj mokykloj". Aišku kokybė kenčia, bet ne muziejus - tenka ieškoti kompromiso.

Na atsiprašau už kaimyną 4u.gif Keista, ypač kai matau stovinčią techniką.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 14:40)

drinks_cheers.gif Ir kad užbaigta būtų viskas be brokų ir "uodegyčių", kurios po to vėl į depresiją varo.

Atsakyti