o kaip uztikrinti gera ventiliacija nesildomoj palepej, jei stogas..keturslaitis?
QUOTE(mergina05 @ 2012 09 02, 11:53)
Yra robotukas paleidai ant vejos ir pamiršai

Jo kaina neleidžia taip paprastai užsimiršti...7000lt
QUOTE(apievata @ 2012 09 01, 21:29)
Teoriskai ir ta ,ir kt. -priklausomai siltintas stogas ar ne(nesiltintam tinka ir antikondensacine). Tik tuo atv palepej gera ventiliacija turetu buti.T.b. itempta .Del cerpiu - kondensato maziau nei po skarda , bet ziema pripusto, kita vertus tai reiskia ir gera ventiliacija.Sau dejau difuzine divorol top ru-nepigi , bet bent skyliu neprivare.
Kaina tikrai solidi
696.56Lt be pvm
http://www.stogdengi...kainos_2010.pdf
Reikia pradėt derybas su langistais
Perskaičiau dar kartelį praeitą temą, daug aiškaiu pasidarė. Pas mus nemažai langų, kurie yra nedidelių matmenų. Vilius rašė : "Gipuros langais kol kas visiškai patenkintas, vienintelis blogas reikalas yra aliumo rėmeliai paketuose - būtinai dėk plastikinius, šiltus. Jie pakankamai daug įtakoja gaminio U, ypač jei langai ne didelių matmenų."
Ar čia leidžia rinktis kokius nori? Apie plastikinius tikrai nieko nežinojau.

Ar čia leidžia rinktis kokius nori? Apie plastikinius tikrai nieko nežinojau.

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 31, 23:38)
bus prie kamino, tokia spalvota. pakete. Bent schiedel tai 100 proc. yra. Jei negausit, atvaziuokit pas mane, padovanosiu 

schiedel puslapyje visa info apie ju kaminus, o cia instrukcija:
http://www.schiedel....imo-instrukcija
QUOTE(Loora @ 2012 09 02, 19:26)
Jums gerai, yra iš kažkieno klaidų mokytis

Papildant info, galiu parodyti kaip pvz Minto langus - profilis ne ką prastesnis, bet langų kainą gavo labai gerą, geneo labai verti dėmesio - kainos ir kokybės santykis tikrai geresnis nei mūsų

Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 02, 15:22)
o kaip uztikrinti gera ventiliacija nesildomoj palepej, jei stogas..keturslaitis?
Reiktų pasigilinti į visą stogo konstrukciją, kiek šiltinta, iki kur. Jei šiltinsi perdangą, o stogas liks tik skarda ir plėvė, atvirais murlotais - per akis užtektų palikti vėdinimo angas pakalimuose, pvz mano kas kelinta pakalimo lenta yra perforuota. Keturiose pusėse vėdinimo per pakalimus + plėvė tikrai ne bus sandari ir dar vėdinimo tarpas tarp skardos ir plėvės manau tikrai pakankamas palėpės vėdinimas, nereikia himaroidinių skirtingos nuo dangos spalvos kaminėlių.
O gal paaukosi savo "super kamino" vieną kanalą

Dar permečiau mintyse situaciją (hm, po slivovicos butelio dviese mintys ne itin greitos

Kažkokio superinio palėpei vėdinimo nereikia, juk ne gyvenama patalpa, bus garo barjeras perdangoje, tai gal statyčiau už perforuotus pakalimus ir kraigo tarpines

Brangieji forumieciai
Bukit geri, pasidalinkite elektriku kontaktais
Reikia vedziot elektra,o elektriku nerandam
Viliene gal Jus galetumete savus rekomenduoti
Aciu jums uz Nerijaus kontakta, superinis zmogus
kad visi tokie butu,statybos butu ne kosmaras,o malonumas

QUOTE(cashmira @ 2012 09 02, 20:19)
Brangieji forumieciai
Bukit geri, pasidalinkite elektriku kontaktais
Reikia vedziot elektra,o elektriku nerandam
Aciu jums uz Nerijaus kontakta, superinis zmogus
kad visi tokie butu,statybos butu ne kosmaras,o malonumas

Mūsiškiai jau trys mėn pas mus krapšto ir nesukrapšto - bijau, kad bus kaip Giedruolei su Vyčiu

Dar variantas - Julius. Laaabai šaunus berniokas, dabar pakeitė vėliavą ir parankinių turi. Mums signalkę darė, bet neabejoju ir elektrą apsiims. 8655 21200 nuoširdžiai rekomenduoju, tikrai gėda nebus

QUOTE(Vilienė @ 2012 09 02, 19:13)
Reiktų pasigilinti į sivą stogo konstrukciją, kiek šiltinta, iki kur. Jei šiltinsi perdangą, o stogas liks tik skarda ir plėvė, atvirais murlotais - per akis užtektų palikti vėdinimo angas pakalimuose, pvz mano kas kelinta pakalimo lenta yra perforuota. Keturiose pusėse vėdinimo per pakalimus + plėvė tikrai ne bus sandari ir dar vėdinimo tarpas tarp skardos ir plėvės manau tikrai pakankamas palėpės vėdinimas, nereikia himaroidinių skirtingos nuo dangos spalvos kaminėlių.

ghmm, tai jei nesildoma palepe vedinam su skylem kad ir pakalimuose, klaustukas, kam reikalinga difuzine plevele, ar nepakanka antikondesacines?
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 02, 19:47)
Mūsiškiai jau trys mėn pas mus krapšto ir nesukrapšto - bijau, kad bus kaip Giedruolei su Vyčiu
bandykit, yra bloge kontaktai, bet be šalčių įtariu su jais vamzdžiai.
Dar variantas - Julius. Laaabai šaunus berniokas, dabar pakeitė vėliavą ir parankinių turi. Mums signalkę darė, bet neabejoju ir elektrą apsiims. 8655 21200 nuoširdžiai rekomenduoju, tikrai gėda nebus

nuo rytojaus Juliaus telefonas uzlinks nuo skambuciu

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 02, 20:49)
ghmm, tai jei nesildoma palepe vedinam su skylem kad ir pakalimuose, klaustukas, kam reikalinga difuzine plevele, ar nepakanka antikondesacines?
Papildyta:
Papildyta:

Tos plėvės paskirtis yra nuvesti nuo skardos vidinės pusės lašantį kondensatą

Juliukas toks mažiukas

QUOTE(Vilienė @ 2012 09 02, 20:13)

Kad efektyvus tai tikrai, bet kad pigus pas AD tai tikrai nesutiknku.....

Ir aš su pamastymu, nežinau kaip geriau padaryti: antro aukšto sienų pertvaras (muras) iki kiek geriau mūryti?. Galvoju iki 5cm žemiau gegnių (jos pas mane 250mm) O šiltinsiu trisdešimt 30cm. Ir šiltinsiu tarpus tarp gegnių, bet galvoju lubas teks veliau leisti, nes vietom aukštis iki 4 m. Tarkime lubas paleidus o sienas įsimūrijus aukščiau aš šalčio neprigaudysiu? nes gegnių tarpai šiltinasi

QUOTE(Vilienė @ 2012 09 02, 19:56)
tai ta suprantu, uz tai ir sakau, nafig brangi garui is vidaus pralaidi plevele tokiu atveju? ventiliusis gi ne per stoga, o per skyles pakalimuose, nes palepe nesildoma ?
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 02, 19:59)
mano kaminas nepigus tik mano sugaisto laiko saskaita. O jo sugaista daug