QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 02, 21:03)
tai ta suprantu, uz tai ir sakau, nafig brangi garui is vidaus pralaidi plevele tokiu atveju? ventiliusis gi ne per stoga, o per skyles pakalimuose, nes palepe nesildoma ?
Biskyti papildžiau apie palėpę
Lyg ir nesakiau/nerašiau "difūzinė", tik plėvė

Vėdinime reikia ir ištraukimo, ir padavimo. Paduos iš apačios, per pakalimus, o ištraukt gali tik per kraigą - jei neužteks tarpinių po kraigo skardinimu teks kaminėlį įrengt, o tai jau bėda su spalvom
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 02, 20:59)
Kad efektyvus tai tikrai, bet kad pigus pas AD tai tikrai nesutiknku.....
..
Ir aš su pamastymu, nežinau kaip geriau padaryti: antro aukšto sienų pertvaras (muras) iki kiek geriau mūryti?. Galvoju iki 5cm žemiau gegnių (jos pas mane 250mm) O šiltinsiu trisdešimt 30cm. Ir šiltinsiu tarpus tarp gegnių, bet galvoju lubas teks veliau leisti, nes vietom aukštis iki 4 m. Tarkime lubas paleidus o sienas įsimūrijus aukščiau aš šalčio neprigaudysiu? nes gegnių tarpai šiltinasi

Ir aš su pamastymu, nežinau kaip geriau padaryti: antro aukšto sienų pertvaras (muras) iki kiek geriau mūryti?. Galvoju iki 5cm žemiau gegnių (jos pas mane 250mm) O šiltinsiu trisdešimt 30cm. Ir šiltinsiu tarpus tarp gegnių, bet galvoju lubas teks veliau leisti, nes vietom aukštis iki 4 m. Tarkime lubas paleidus o sienas įsimūrijus aukščiau aš šalčio neprigaudysiu? nes gegnių tarpai šiltinasi

Todėl ir "labai pigus" su kabutėm

Pertvaras mūryčiau tik po stogo/lubų šiltinimo, daug svarbiau tai atlikti netrukdomai o pertavos px, pakils prie esamų lubų po šiltinimo.
Ką dėsite po gegnėm ir tarp? Po murlotu, ant blokelių patarčiau dėti juostą EPS100 10cm taip pakeliant murlotą ir tuos 5cm pogegninio šiltinimo atremiant į murloto šiltinimą. Kodėl tik 5cm??? Tikiuosi nežadate "prasisukti" su 30cm vatos???