Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 08 21, 21:26)
AD siulau keisti dieta i tokia kuri kelia nuotaika! Ir mazina rupescius.
Paskaityk tema - hcg dieta as po jos -25kg patenkintas zmogus!

aciu, einu skaityt. Bet ar cia ne tas variantas kaip su knyga?

Isejo nauja knyga - "Skanus ir sveikas maistas"!!!!!!!!!!!
tik
knyga susidejo is 2 dalius. 1. Skanus, 2 . Sveikas maistas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 23:05)
ėmiau visą siurblinę, gliukolio dar nėra, nes trūksta dviejų vamzdelių prijungti prie šilumokaičio. Žodžiu leidau meistreliui parelaksuoti kol automatikos nėra. Nuorintojai tai kažkoks košmaras... pas mane sistemoj pagrindinis nuorintojas kuris pakeliui nuo židinio iki bačkos aukščiausiam taške - užstrigęs buvo... tai gerai kad prie jo sklendę uždėję buvom , tai nusisukau ir papurčiau gerai ir išleido tiek oro kad galėjo tris židinius susprogdinti... Nu žodžiu jais, nors ir geros firmos (pas mane Calefi) pasitikėti negalima...
Bliamba nuorintojai laukui ir kainuoja normaliai... Kažkaip nepagalvojau... Pasižiūrėsiu kas ten pas mane sukurpta.
Papildyta:
Kristinka - turit gerą stimulą smile.gif
Jei kas nupirktų butą tai ir mes turėtume grą stimulą smile.gif
Loky, svetainėj dar ir paglaistyt teko biggrin.gif Plytelių ir sienos siūlę pradžioj špakliavau su rotbandu, po to glaisčiau ir tada uždažiau sienų dažais. Užtat susimoviau su silikonu, žodžiu užtepiau jo kur plytelščikas netepė, o man pasirodė, kad būtų gražu, tai pasirodo ne be reikalo... silikono su dažais gražiai suvesti neįmanoma sad.gif

Is kurios firmos emet saules kolektorius? mirksiukas.gif ir kas jums juos montavo ? mirksiukas.gif Ar firmos darbuotojai, ar jusu zmogus g.gif ? Klausiu,nes ir mes juos statysim tik nenusprendziam i kuria firma kreiptis g.gif
Atsakyti
Kristinka, ka turi bendro mano vyriskas budas ir nestumo hormonas???

Kiekvieną rytą Kay Brown pradeda ritualą, panašų į tą, kuriuos atlieka heroiną vartojantys narkomanai arba diabetikai: ji sau į kūną beda švirkštą. Tačiau jame yra ne cheminis preparatas, o hCG, nėštumo hormonas, praneša „New York Times“.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 22:19)
Kristinka, ka turi bendro mano vyriskas budas ir nestumo hormonas???

Kiekvieną rytą Kay Brown pradeda ritualą, panašų į tą, kuriuos atlieka heroiną vartojantys narkomanai arba diabetikai: ji sau į kūną beda švirkštą. Tačiau jame yra ne cheminis preparatas, o hCG, nėštumo hormonas, praneša „New York Times“.

Neklausk nezinau, bet sitos sekmingai laikosi ir vyrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 08 21, 22:21)
Neklausk nezinau, bet sitos sekmingai laikosi ir vyrai  4u.gif

gal ne sito forumo klausimas, bet po tokios dietos dar..... ? vyrams turiu omeny.
Atsakyti
Iš firmos kurioj dirbu. Deja montuotojai, kuriuos samdom objektams man per brangūs, nors tikrai patikimi, tai ieškojau pati. Žodžiu duobė dar neperšokta. Automatiką darau irgi savo firmoj Čia jau nieko samdyti nereiks, tik sugerti biggrin.gif Valdiklis special for me jau atkeliavęs, reikia sukurpti schemą ir pagal ją surinkti visą automatikos spintą. Manau rugsėjo pabaigoj žinosiu kiek man tai kainuos, bet tai nebus kaina kitiems.
Papildyta:
galkokią nuorodą lietuvių kalba mesteltumėt. Mano kompas lėtai veža namie...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 23:25)
Iš firmos kurioj dirbu. Deja montuotojai, kuriuos samdom objektams man per brangūs, nors tikrai patikimi, tai ieškojau pati. Žodžiu duobė dar neperšokta. Automatiką darau irgi savo firmoj Čia jau nieko samdyti nereiks, tik sugerti biggrin.gif Valdiklis special for me jau atkeliavęs, reikia sukurpti schemą ir pagal ją surinkti visą automatikos spintą. Manau rugsėjo pabaigoj žinosiu kiek man tai kainuos, bet tai nebus kaina kitiems.
Papildyta:
galkokią nuorodą lietuvių kalba mesteltumėt. Mano kompas lėtai veža namie...

tai gal galit parasyti firmos pavadinima mirksiukas.gif Jeigu nenorite cia,tai gal i AZ mirksiukas.gif ,nes tikrai nezinau kur jus dirbate blush2.gif
Atsakyti
Tai kad aš ir nesireklamuoju, neturiu tikslo, man už reklamą niekas nemoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 23:05)
silikono su dažais gražiai suvesti neįmanoma sad.gif

Tam naudoja ne silikoną, kuris nesidažo, bet akrilą - tas nusidažo ir nesilaupo.
Atsakyti
Na taip, bet aš juk viską noriu išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
O tai automatika ne tik saulei? Nes saulei tai paprasti pulteliai, berods dvi termoporos - labai viskas paprasta.
Atsakyti
Automatika nuspręsta daryti viskam bendrą nes kitaip reiktų keliose vietose dėti po du termo davikius, kad veiktų atskiros automatikos. Turiu lyčną saulės sistemos automatiką trims temperatūroms, jei kam reikia - kreipkitės. be to norėjau su išėjimu į internetą... smile.gif
Atsakyti