Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

turiu dziugia zinia smile.gif pajudinom antra kamina, kur tik 70 cm issikises ir yra be indeklo (tik tona blokeliai, siekiant, kad kazkada i vidu isidetu dujinis indeklas). Tai lygiai kur baigiasi 70 cm issikisus dalis, lygiai toj vietoj kur vel nuskeltas kampukas - matyt grudo armatura ir ten jau nebejo) - yra kamino trukimas. Vienu zodziu, 70 cm issikises iskusulys yra atskiles. Antras kaminas luzes.s

Kam bus idomu kaip griuna kaminai - i AZ smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote kietos vatos 20mm storio Kaune. (Gamintojas nesvarbus). Gal nupušau - nerandu. doh.gif
Kur Kaune galima rasti? Kas stambiau Kaune vata prekiaują?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 20:52)
turiu dziugia zinia smile.gif pajudinom antra kamina, kur tik 70 cm issikises ir yra be indeklo (tik tona blokeliai, siekiant, kad kazkada i vidu isidetu dujinis indeklas). Tai  lygiai kur baigiasi 70 cm issikisus dalis, lygiai toj vietoj kur vel nuskeltas kampukas - matyt grudo armatura ir ten jau nebejo) - yra kamino trukimas. Vienu zodziu, 70 cm issikises iskusulys yra atskiles. Antras kaminas luzes.s

Kam bus idomu kaip griuna kaminai - i AZ smile.gif smile.gif smile.gif

Jezau,na jums ir "sekasi" doh.gif Kaip supratau su santvarom nekas,dabar kaminas doh.gif Bent darbininkai konpensuos nuostolius ? g.gif Nors parasiau ir pagalvojau,kad nerealu is ju turbut ka issireikalauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 08 21, 20:12)
Jezau,na jums ir "sekasi"  doh.gif  Kaip supratau su santvarom nekas,dabar kaminas  doh.gif  Bent darbininkai konpensuos nuostolius ? g.gif Nors parasiau ir pagalvojau,kad nerealu is ju turbut ka issireikalauti  g.gif

ne viskas yra juoda arba balta. "Nesiseka" dazniausiai tiems, kas gilinasi. As sugaistu prie gilinimosi daug laiko. Esu 100 proc tikras, kad tokius kaminus kaip mano 95 proc zmoniu (na ne tarp cia esanciu) - uzskaitytu. Ne del to kad gerai, bet is nesigilinimo. Ir del to, kad "tikriausiai" nieko neivyks. Man "tikriausiai" nepriimtina ir cia yra mano beda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 21 rugpjūčio 2012 - 20:27
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 21:26)
ne viskas yra juoda arba balta. "Nesiseka" dazniausiai tiems, kas gilinasi. As sugaistu prie gilinimosi daug laiko. Esu 100 proc tikras, kad tokius kaminus kaip mano 95 proc zmoniu (na ne tarp cia esanciu) - uzskaitytu. Ne del to kad gerai, bet is nesigilinimo. Ir del to, kad "tikriausiai" nieko neivyks. Man "tikriausiai" nepriimtina ir cia yra mano beda.

ciai visi forume susireinke tie kam nepriimtina, o kam priimtina po keliu forumo paskaitymu ir jiems pasidaro nepriimtina, taip zmones ne savo noru igyja nauja statybininko profesija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 16:22)
geriau nelipk nelįsk nefotkink, bo tendensijos su kaminais nekokios, tik susiparinsi.
Tarp kitko 90proc sumontavo mano katilinę (neskaitant automatikos, kas manau pusė darbo). tai turiu pranešti po vieno nesėkmingo bandymo ir antro sėkmingo bandymo su pameistravimais pareiškiu, kad mano židinio natūrali vandens cirkuliacija puikiai veikia smile.gif Už tai ir išgėriau smile.gif Vakar smile.gif O tai pagalvosit kad šiandien aš čia lėbauju biggrin.gif
Kai meistrelis baigs atostogas (ko visiems žmonėms tikrai reikia) pagaigs prijungti saulę ir paleis glikolį. Automatika irgi atostogauja sad.gif o gal darosi projektas? Na vien žo kol kas galiu ir su trieigiu pati pasisukinėt, kol saulė nepajungta.

Kaip saulės kolektorius, ar jau "pašit"? Karšto vandens nėr kur dėti?
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2012 08 21, 16:31)
O kokia firma laikoma "gera" Senukuos yra cerasit tinkai. Ar tai jau būtų normalūs? O jei ne, tai iš kur pirkti?

Laurex turi olandišką - dėjikai nebrokino, sakė normal 4u.gif
Atsakyti
AD siulau keisti dieta i tokia kuri kelia nuotaika! Ir mazina rupescius.
Paskaityk tema - hcg dieta as po jos -25kg patenkintas zmogus!

O pas mus atejo laikas peciui, tik tas kuri zadejom prikti, kazkaip netiketai nelipo tai dabar esam paieskose kito! Kas koki issirinke kalbam apie KKK.

Beja laiptu remas beveik sumontuotas, susidesim kol kas bilekokias pakopas, pradziai gyvenimo. Tuoj sudeda grindis pirmam aukste ir tada jau linksmybes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 21 rugpjūčio 2012 - 21:27
Na kadangi ta mano žinutė prašosi išgėrimo tai bent prisiminkime pastarąjį meetą. Įkėliau į savo albumą keletą foto. Fotikas išsikrovė ir tapetų nespėjau ištraukti į kompą sad.gif
Nu žinokit linksma čia su jumis smile.gif tikrai assa.gif friends.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 21, 22:25)
Kaip saulės kolektorius, ar jau "pašit"? Karšto vandens nėr kur dėti?
Papildyta:

Nea, nes be automatikos nenoriu kolbų kišti...

QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 08 21, 22:26)
AD siulau keisti dieta i tokia kuri kelia nuotaika! Ir mazina rupescius.
Paskaityk tema - hcg dieta as po jos -25kg patenkintas zmogus!
Beja laiptu remas beveik sumontuotas, susidesim kol kas bilekokias pakopas, pradziai gyvenimo. Tuoj sudeda grindis pirmam aukste ir tada jau linksmybes!

Reikės ir man ta dieta pasidomėti g.gif
O ką reiškia linksmybės? Kraustymasis ar kas nes kai grindys sudėtos tai tik plintusai ir durys belikę turėtų būti... Tai reikia apžiūrėti, kai vyras į statybinių prekių parduotuvę bus išlėkęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 22:44)
Nu žinokit linksma čia su jumis smile.gif tikrai assa.gif  friends.gif  assa.gif

O tai ir yra svarbiausia besistatant 4u.gif Kaip gi būtų jei tik nesisektų - išpurtę staktos, kreivas klinkeris, kiauri kaminai ir dar laiko žmonai nėr doh.gif nupuštume čia visi. O kai truputi pasilinksmini žiūrėk ir sėkmė netikėtai ateina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 22:48)

O jau užpyldė? Nuorino? Nes tai irgi geras himarniakas. Pasirodo nėr lietuvoj normalių automatinių nuorintojų, visi šildymo sistemoms yra per žemos darbinės temperatūros ir glikoliui netinka. Vaidotas siuntėsi iš Katowicų - būtent glikoliui. Aišku galima ir rankinius naudoti, bet ne visada pavyksta iš pirmo karto gerai nuorinti.
Automatika ten nesudėtinga, jei standartinis pultelis tai netruksit pasileist. Koks cirkuliacinis glikoliui? Ar ėmėt visą siublinę?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 21:48)
Reikės ir man ta dieta pasidomėti  g.gif
O ką reiškia linksmybės? Kraustymasis ar kas nes kai grindys sudėtos tai tik plintusai ir durys belikę turėtų būti... Tai reikia apžiūrėti, kai vyras į statybinių prekių parduotuvę bus išlėkęs biggrin.gif

Nu dar dazymas, bet kiek zinau grindys irgi dedasi po dazymo... Bent jau mes taip issivaizduojam. Jo linskmybiu klausimas - kraustymasis. Bet mes kaip vissda ne kaip visi zmones ir spakliuosim ir gruntuosim jau gyvendami, liks katilines irengimas nes kol kas boileris bus ant elektros. Visas garazas nieko nedaryta ir plyteles neklijuotos, bet sita irgi kaip nors..

Mums baisiai reikia kraustytis, nes mano MB ir uosviene tai tuoj pralies krauja vienas kitam..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 21 rugpjūčio 2012 - 21:57
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 22:48)
Na kadangi ta mano žinutė prašosi išgėrimo tai bent prisiminkime pastarąjį meetą. Įkėliau į savo albumą keletą foto. Fotikas išsikrovė ir tapetų nespėjau ištraukti į kompą sad.gif
Nu žinokit linksma čia su jumis smile.gif tikrai assa.gif  friends.gif  assa.gif
Papildyta:

Reikės ir man ta dieta pasidomėti  g.gif

nuotraukose pagal drabuziu baltas demes galima daryti isvada kad Giedruolei sienu sveisti daugiau nebereikejo, beliko tik dazyti smile.gif
Atsakyti
ėmiau visą siurblinę, gliukolio dar nėra, nes trūksta dviejų vamzdelių prijungti prie šilumokaičio. Žodžiu leidau meistreliui parelaksuoti kol automatikos nėra. Nuorintojai tai kažkoks košmaras... pas mane sistemoj pagrindinis nuorintojas kuris pakeliui nuo židinio iki bačkos aukščiausiam taške - užstrigęs buvo... tai gerai kad prie jo sklendę uždėję buvom , tai nusisukau ir papurčiau gerai ir išleido tiek oro kad galėjo tris židinius susprogdinti... Nu žodžiu jais, nors ir geros firmos (pas mane Calefi) pasitikėti negalima...
Bliamba nuorintojai laukui ir kainuoja normaliai... Kažkaip nepagalvojau... Pasižiūrėsiu kas ten pas mane sukurpta.
Papildyta:
Kristinka - turit gerą stimulą smile.gif
Jei kas nupirktų butą tai ir mes turėtume grą stimulą smile.gif
Loky, svetainėj dar ir paglaistyt teko biggrin.gif Plytelių ir sienos siūlę pradžioj špakliavau su rotbandu, po to glaisčiau ir tada uždažiau sienų dažais. Užtat susimoviau su silikonu, žodžiu užtepiau jo kur plytelščikas netepė, o man pasirodė, kad būtų gražu, tai pasirodo ne be reikalo... silikono su dažais gražiai suvesti neįmanoma sad.gif
Atsakyti