Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 21, 14:24)
tolerancijos ribas praplesti galima, tik ar toleracijos pades, kai bus gaisras arba stogas biski isbanguos?

gal keleta vaizdeli apie tolerancija....

Koks kaminas cia ?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 14:52)
AD nu rimtai gaila kad ta dieta ne laiku... Aš sakiau sau dietą darysiu po statybų, nes nevalgius galvot negaliu biggrin.gif
Ir iš vis gerai kad tą broką pamatei, o tai dabar kaip KJKG liptum ant stogo su fotikų ir verktum į tą skylę biggrin.gif Žodžiu gerai kad brokas išlenda ne kai kūrenti reikia smile.gif

jo, prikirpk kaip aš atrodysiu dabar - sėdžiu ir verkiu į skylę, gerai kad dar kondensato/ašarų išbėgimo kanalai numatyti ....

gerai, AD užvedus, Giedruolei pakiršinus aš įlysiu į savo kaminą (jeigu galima ne iš viršaus nes laaabai aukštai, o aš bijau aukščio) ir pamėginsiu jį pafotkinti. Visą tai pabandysiu paviešinti. rolleyes.gif
Atsakyti
geriau nelipk nelįsk nefotkink, bo tendensijos su kaminais nekokios, tik susiparinsi.
Tarp kitko 90proc sumontavo mano katilinę (neskaitant automatikos, kas manau pusė darbo). tai turiu pranešti po vieno nesėkmingo bandymo ir antro sėkmingo bandymo su pameistravimais pareiškiu, kad mano židinio natūrali vandens cirkuliacija puikiai veikia smile.gif Už tai ir išgėriau smile.gif Vakar smile.gif O tai pagalvosit kad šiandien aš čia lėbauju biggrin.gif
Kai meistrelis baigs atostogas (ko visiems žmonėms tikrai reikia) pagaigs prijungti saulę ir paleis glikolį. Automatika irgi atostogauja sad.gif o gal darosi projektas? Na vien žo kol kas galiu ir su trieigiu pati pasisukinėt, kol saulė nepajungta.
Atsakyti
Ne, nu jūsų paklausius tuoj siūlysiu vyrui spjauti į tą nervus tampantį ir smegenis džiovinantį darbą ir mestis į santechnikus ir kaminų mūrytojus biggrin.gif

O kokia firma laikoma "gera" Senukuos yra cerasit tinkai. Ar tai jau būtų normalūs? O jei ne, tai iš kur pirkti?
Atsakyti
kaminų mūrytoju gal ir neverta būti, bet santechnikas namie nepamaišytų biggrin.gif Darbas nėra nešvarus, reikia pasipraktikuoti tik ant pakulų sukimo ir vario litavimo biggrin.gif Ir būsi visų geidžiamas biggrin.gif Ko vyram labiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 16:11)
jo, prikirpk kaip aš atrodysiu dabar - sėdžiu ir verkiu į skylę, gerai kad dar kondensato/ašarų išbėgimo kanalai numatyti ....

gerai, AD užvedus, Giedruolei pakiršinus aš įlysiu į savo kaminą (jeigu galima ne iš viršaus nes laaabai aukštai, o aš bijau aukščio) ir pamėginsiu jį pafotkinti. Visą tai pabandysiu paviešinti.  rolleyes.gif

KJKG tu geriau nelipk i kamina, yra kitas budas. Kai rasyti laiska kaledu seneliui gale laisko pridek : P.S tik nepamirshk kai lipsi pro kamina - padaryk jo diagnostika su nuotraukom:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 21 rugpjūčio 2012 - 15:45
Gal kas patarsit kur vidaus palangiu gauti gera kaina ir kokybe butu normali? g.gif
Atsakyti
Cerasit tikrai gera firma su aukšta kaina, kadangi plotas nedidelis ir norisi patiems pasiterlioti tai rinkčiausi būtent geras medžiagas, kad jei bus kreivai šleivai nesinorėtų nukrapštyti biggrin.gif juokauju. Iš tikro geros medžiagos garantuoja pusę sėkmės, ko ir linkiu. Aš va pvz kad WC išsidažyti nusišpakliavau ir nusiglaisčiau plytelių ir sienos sujungimus (ne be forumiečių padrąsinimo) ir plintusą iš plytelių išsipjoviau prisiklijavau ir kampus suvedžiau. Nu man gražu smile.gif Apie dažymą ir tapetavimą net nepradėsiu. Pirmas kambarys nilabai, bet po kelių Lokio ir Egidijaus nevalingų pastabų kitur gavosi gerai. Vakare jei neužmiršiu įkelsiu tapetų foto , nes dar niekam neteko tikriausiai klijuoti tapeto ant lubų...
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2012 08 21, 15:31)
Ne, nu jūsų paklausius tuoj siūlysiu vyrui spjauti į tą nervus tampantį ir smegenis džiovinantį darbą ir mestis į santechnikus ir kaminų mūrytojus  biggrin.gif

O kokia firma laikoma "gera" Senukuos yra cerasit tinkai. Ar tai jau būtų normalūs? O jei ne, tai iš kur pirkti?

kol kas man irgi sakė kad cerasit struktūra yra gera, dar sakė dufa taip pat neblogi. matysim, mes dar neapsisprendę.
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 08 21, 15:38)
KJKG tu geriau nelipk i kamina, yra kitas budas. Kai rasyti laiska kaledu seneliui gale laisko pridek : P.S tik nepamirshk kai lipsi pro kamina - padaryk jo diagnostika su nuotraukom:)

Loky L., su visa pagarba tavo šventam tikėjimui Kalėdų Seneliu, netgi jeigu ir aš juo tikėčiau, iki Kalėdų jau netrauksiu. Bo baisiai įdomu lotuliukas.gif Manau vėliausiai ryt fotikas bus įkištas į kaminą mirksiukas.gif

P.S. kai pagalvoji, vyras kaip vyras, ir išgeria ir veterinaram prijaučiantis ir su sveiku požiūriu į gyvenimą, o laiškus vis dar Kalėdų Seneliui rašo doh.gif gaila kad aš neturėjau tokios laimingos vaikystės
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 15:44)
Cerasit tikrai gera firma su aukšta kaina, kadangi plotas nedidelis ir norisi patiems pasiterlioti tai rinkčiausi būtent geras medžiagas, kad jei bus kreivai šleivai nesinorėtų nukrapštyti biggrin.gif juokauju. Iš tikro geros medžiagos garantuoja pusę sėkmės, ko ir linkiu. Aš va pvz kad WC išsidažyti nusišpakliavau ir nusiglaisčiau plytelių ir sienos sujungimus (ne be forumiečių padrąsinimo) ir plintusą iš plytelių išsipjoviau prisiklijavau ir kampus suvedžiau. Nu man gražu smile.gif Apie dažymą ir tapetavimą net nepradėsiu. Pirmas kambarys nilabai, bet po kelių Lokio ir Egidijaus nevalingų pastabų kitur gavosi gerai. Vakare jei neužmiršiu įkelsiu tapetų foto , nes dar niekam neteko tikriausiai klijuoti tapeto ant lubų...

Giedruole, parašyk greit dar ką nors ir einam laistyt tavo 4000-osios žinutės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 16:59)
kol kas man irgi sakė kad cerasit struktūra yra gera, dar sakė dufa taip pat neblogi. matysim, mes dar neapsisprendę.
Papildyta:

Loky L., su visa pagarba tavo šventam tikėjimui Kalėdų Seneliu, netgi jeigu ir aš juo tikėčiau, iki Kalėdų jau netrauksiu. Bo baisiai įdomu  lotuliukas.gif Manau vėliausiai ryt fotikas bus įkištas į kaminą  mirksiukas.gif

P.S. kai pagalvoji, vyras kaip vyras, ir išgeria ir veterinaram prijaučiantis ir su sveiku požiūriu į gyvenimą, o laiškus vis dar Kalėdų Seneliui rašo  doh.gif gaila kad aš neturėjau tokios laimingos vaikystės
Papildyta:

Giedruole, parašyk greit dar ką nors ir einam laistyt tavo 4000-osios žinutės  lotuliukas.gif

hmm, tas paskutinis sakinys kvepia meetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 16:44)

giedruole tai ta plyteliu sienos sujungima glaistet? nesutrukines?
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 16:11)

gerai, AD užvedus, Giedruolei pakiršinus aš įlysiu į savo kaminą (jeigu galima ne iš viršaus nes laaabai aukštai, o aš bijau aukščio) ir pamėginsiu jį pafotkinti. Visą tai pabandysiu paviešinti.  rolleyes.gif

KJGK, geriau neziurek i kamina, arba ziurek uzhsimerkes kad ramiau butu, nes kas ziurejo visiems mintis kildavo: gal nugriauti?

siaip jei labai kyla abejones del siuliu tai galima ishinuomoti:
http://www.gotas.lt/...berger_roscope_

kiti turi sita irengini, ir patys atvaziuoja i vieta, kaina mzdg 150 lt. Jei pas kazka yra abejoniu, galima keliems susimesti ir per diena pasidaryti diagnostika, bus pigiau. Prie to pacio galima is savo skrandzio bukle apsiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 15:35)
nežinau, visose šitose nuotraukose aš puikiai matau šviesą tunelio gale, manau tai geras ženklas  mirksiukas.gif

ir aplamai, ko ten lysti su fotiku? aš pvz neesu net nosies į kaminą įkišęs. O gal reikėjo?  g.gif

Tai aišku kam ten žiūrėti, viską pamatysi kai pirma kartą užkursi, drinks_cheers.gif o gal raudonas gaidys užgiedos?, tai kam tada dekoratyvinis tinkas? Vis tiek nubyrės.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 16:37)
kaminų mūrytoju gal ir neverta būti, bet santechnikas namie nepamaišytų biggrin.gif Darbas nėra nešvarus, reikia pasipraktikuoti tik ant pakulų sukimo ir vario litavimo biggrin.gif Ir būsi visų geidžiamas biggrin.gif Ko vyram labiau reikia biggrin.gif

Kažin ar labai geidžiamas būsi, jeigu tik ant pakulu suksi........... lotuliukas.gif Reikia ir viliojimo meno bent kiek išmanyti.

Atsakyti