QUOTE(pagyvenus @ 2012 08 21, 15:31)
Ne, nu jūsų paklausius tuoj siūlysiu vyrui spjauti į tą nervus tampantį ir smegenis džiovinantį darbą ir mestis į santechnikus ir kaminų mūrytojus
O kokia firma laikoma "gera" Senukuos yra cerasit tinkai. Ar tai jau būtų normalūs? O jei ne, tai iš kur pirkti?
kol kas man irgi sakė kad cerasit struktūra yra gera, dar sakė dufa taip pat neblogi. matysim, mes dar neapsisprendę.
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 08 21, 15:38)
KJKG tu geriau nelipk i kamina, yra kitas budas. Kai rasyti laiska kaledu seneliui gale laisko pridek : P.S tik nepamirshk kai lipsi pro kamina - padaryk jo diagnostika su nuotraukom:)
Loky L., su visa pagarba tavo šventam tikėjimui Kalėdų Seneliu, netgi jeigu ir aš juo tikėčiau, iki Kalėdų jau netrauksiu. Bo baisiai įdomu

Manau vėliausiai ryt fotikas bus įkištas į kaminą
P.S. kai pagalvoji, vyras kaip vyras, ir išgeria ir veterinaram prijaučiantis ir su sveiku požiūriu į gyvenimą, o laiškus vis dar Kalėdų Seneliui rašo

gaila kad aš neturėjau tokios laimingos vaikystės
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 21, 15:44)
Cerasit tikrai gera firma su aukšta kaina, kadangi plotas nedidelis ir norisi patiems pasiterlioti tai rinkčiausi būtent geras medžiagas, kad jei bus kreivai šleivai nesinorėtų nukrapštyti

juokauju. Iš tikro geros medžiagos garantuoja pusę sėkmės, ko ir linkiu. Aš va pvz kad WC išsidažyti nusišpakliavau ir nusiglaisčiau plytelių ir sienos sujungimus (ne be forumiečių padrąsinimo) ir plintusą iš plytelių išsipjoviau prisiklijavau ir kampus suvedžiau. Nu man gražu

Apie dažymą ir tapetavimą net nepradėsiu. Pirmas kambarys nilabai, bet po kelių Lokio ir Egidijaus nevalingų pastabų kitur gavosi gerai. Vakare jei neužmiršiu įkelsiu tapetų foto , nes dar niekam neteko tikriausiai klijuoti tapeto ant lubų...
Giedruole, parašyk greit dar ką nors ir einam laistyt tavo 4000-osios žinutės