Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Miegat, ane? g.gif

Kaip aš dabar norėčiau alaus ax.gif

Tiesa, prisiminiau. Šiandien darbe šnekam su kolege apie amžių, šiaip apie gyvenimą, o ji man ir sako: "O tu nesiparini, kad tau va jau tiek metų, o vaikų nėr." Aš net ir nežinojau, ką sakyt doh.gif Tai, sakau, greitai jau planuoju turėt. Nesuprato biggrin.gif
O man durnas juokas užėjęs su ja kalbant, nu kažkoks kikenimas nesveikas lotuliukas.gif Ji sako (rusiškai): "U tebia net morščin, nu kak angeloček." O aš mintyse: "Žyrnyj, očen žyrnyj angeloček." Ir jau vos nelūžtu iš juoko doh.gif lotuliukas.gif

Viskas, einu miegot, kad daugiau nieko nevalgyčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 21, 20:14)
O aš po gydytojos šiandien - pasvėrė, nepriaugau dar nieko, kuo labai džiaugiuosi  thumbup.gif Ir Prisca rezultatai liuks, kuo labiausiai džiaugiuosi  wub.gif

taip ir toliau nešk tik geras naujienas mirksiukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 21, 21:35)
Zuzla, o lengviau su dirzu vaiksciuoti?

O dar ji labai idomiai pasake, kad jau organizmas zino, kad reikia pastoti, kaip tas vyksta ir butinai isnesiosiu..

Tiesa, uzvakar pagimde pazistama, o vakar vyro geriausio draugo zmona. mes su ja ta pacia diena pastojome. As irgi turejau/-ciau vakar gimdyti savo dvynukus.. Echhh...  verysad.gif

matai, man ir nebuvo sunku, pradėjau nešioti tik dėl mažylio, nes buvo per žemai, spaudė kaklelį, jis minkštėjo ir tai galėjo iššaukt priešlaikinį. dabar, kai pilvelis paaugo, tai jaučiasi, kai be diržo, nes svoris tempia į apačią, labai nemalonu odai, tai į lauką deduosi diržą, o namie su prilaikančiom kelnaitėm. būna, kad vienoms vienas ar kitas nepatogu, bet aš kažkaip iškart su šiais susigyvenau ir nei kiek netrukdo. o ar padeda nugarai, negaliu pasakyt.

teigiamai tave programuoja smile.gif

console.gif

QUOTE(Grim @ 2012 08 21, 21:58)
Einu dar ką nors suvalgyt ir gal truputį pasiuvinėsiu smile.gif

aš ir jau trečią pusdienį siuvinėju, visą dieną neišeina, nes vis reikaliukų namie atsiranda. va pvz. dabar guli 5 cukinijos ir žiūri į mane, kad ką nors su jom daryčiau g.gif draugė siūlo šaldyt, nes pavasarį jau turėsiu trintas sriubas virti..

QUOTE(Grim @ 2012 08 21, 23:55)
Kaip aš dabar norėčiau alaus  ax.gif

Ji sako (rusiškai): "U tebia net morščin, nu kak angeloček." O aš mintyse: "Žyrnyj, očen žyrnyj angeloček." Ir jau vos nelūžtu iš juoko  doh.gif  lotuliukas.gif

rekomenduoju nealkoholinius - jei šviesus, tai Bavarija, jei kvietinis, tai Krombacher. Bavarijos rasi visur, o va Krombacher reikės paieškot, bet jis to vertas, jei mėgsti kvietinį. aš perku akropolio maksimoj, daugiau niekur nemačiau.

aik tu sau lotuliukas.gif

labas rytas mirksiukas.gif
palaikysit kompaniją?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 21, 19:14)
Labukas  ax.gif
jaučiu, greit pas mus nėštukių padaugės - Velnytė, Maidenana, tuoj va Stryga mmm sulauks ir kels sparnelius  wub.gif

Grim - tau reik valgyt, juk pykino ilgai , tai turi atsiimti  biggrin.gif O aš po gydytojos šiandien - pasvėrė, nepriaugau dar nieko, kuo labai džiaugiuosi  thumbup.gif Ir Prisca rezultatai liuks, kuo labiausiai džiaugiuosi  wub.gif

Labas visoms.
Shira> džiaugiuosi kartu su tavimi su gerais PRISCA rezultatais thumbup.gif O gal jau ir lytį leliuko matė, ar dar anksti?
Atsakyti
Labas rytelis, jungiuos prie skanestu ax.gif
Zuzla, jei tik turi vietos, tikrai saldyk mazom porcijom cukinijas - pravers. Dar moliugelis gerai, ju dar bus.

Jautruole - gydytoja sake, bijau sakyt, nes netikslu. Tai nekamantinejau, nes man nesvarbu. Sirdis jau dabar sako, kad sunelis ten gyvena wub.gif Gydytoja sako- jei ne dukryte, dar vieno bandymo turbut reiks biggrin.gif O as sakau, kad bet kokiu atveju noriu trijules biggrin.gif Tik nezinau ar pinigeliu bandymams turesim. Gal tiesiog vyra bandysim gydyt.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 21, 20:18)
* O čia tikrai viskas greitai ir nežinau, kaip būčiau atsiprašinėjus visai dienai iš darbo, nes reikėjo per porą savaičių apie 6 kartus apsilankyt.
** Nuo punkcijos dienos Crinone ( progesteronas )naudojau iki 12 savaitės dukart dienoj. Nepigus malonumas, 38 lt dienai išeina.
***Klausk drąsiai, pati mln klausimų turėjau  mirksiukas.gif

*aš tai aš gal ir pabėgčiau, bet maniškis tai tikrai niekaip. O aš į Rygą tikrai pati nevairuočiau;
**Tai crinone ir aspiriną žiūriu visoms duoda, kas IVF daro. Tas ir baisu, kad procedūrai sukrapštai pinigų ir niekas tavęs neįspėja kiek reikės nėštumo metu dar būtinai turėti, nes tada pasirinkimo jau nebus arba bus labai skausmingas. Jau taip mano dantų implantams sutaupyta suma tirpsta kaip sniegas pavasarį saulutei pašvietus.
***tai ko gero teks klaust jei IUI nepavyks drinks_cheers.gif Ypač jei pas S apsispręsiu. O tu džiaukis stebuklėliu ir lengvo finišo.
Atsakyti
Velnyte, kad tik to IVF neprireiktu drinks_cheers.gif
O del crinone - kai laimes ir baimes pilnos kelnes, negalvoji, bet dabar jau mastau- o gal reikejo progesterona patikrinus ta crinone skirt? Nes as jo nesitikrinau. O gal tiesiog po ivf jo bet kokiu atveju reikia? Tik kam tiek daug..Kitoms vienos zvakutes uztenka dienai. Nu zodziu - sitoj vietoj man neaisku ir liko.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 10:40)
O del crinone - kai laimes ir baimes pilnos kelnes, negalvoji, bet dabar jau mastau- o gal reikejo progesterona patikrinus ta crinone skirt? Nes as jo nesitikrinau. O gal tiesiog po ivf jo bet kokiu atveju reikia? Tik kam tiek daug..Kitoms vienos zvakutes uztenka dienai. Nu zodziu - sitoj vietoj man neaisku ir liko.

Man ir kliūna šiek tiek tos shemos. Mano progesteronas normoje, o turiu gerti duphą. Nieko nesuprantu šitoje vietoje daktarų. Suprantu, kad jei pradėjai gerti ir pastojai negali nebegerti (čia nuskambėjo kaip reklamavoje smile.gif). Ai ką čia gilintis...Labai tikiuo, kad IVF nereikės...
Atsakyti
Sveikos,

tingiu kaip.... doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 08 22, 09:03)
va pvz. dabar guli 5 cukinijos ir žiūri į mane, kad ką nors su jom daryčiau g.gif

palaikysit kompaniją?

Gyvas priekaištas lotuliukas.gif Gal tikrai tu jas užšaldyk g.gif

Šiandien aš noriu kavos. Baltos, skanios, su kokiu sirupu nail.gif:

A, o dėl alaus - sakai, nealkoholinis nieko? Tinka? Kažkur skaičiau, kad irgi nerekomenduojama, tai ir susilaikau...
O kvietinį mėgstu, tai paieškosiu tavo rekomenduoto. Nuo trupučio gal nebus nieko blogo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grim: 22 rugpjūčio 2012 - 11:30
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 10:40)

Įsiterpsiu į jūsų pokalbį ir aš dėl vaistų progesteronui didinti.Skaičiau, kad Duphas nėra gerai, nes sintetinis, pirkau Utrogestan kapsulytes iš Vilniaus, bet jau sunaudojau pakuotę, kaži kokius dabar pirkt? Shira, gal žinai kuom skiriasi Utrogestan nuo Utrogest? Crinone žiauriai brangus, ypač mano atveju, kai dar ne nėščia, o vis bandymuose patapti blush2.gif
Grim> norėčiau ir aš alučio, pas mus Klaipėdoj pliaupia lietus, būtų pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 22 rugpjūčio 2012 - 13:26
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 22, 15:25)
Įsiterpsiu į jūsų pokalbį ir aš dėl vaistų progesteronui didinti.Skaičiau, kad Duphas nėra gerai, nes sintetinis, pirkau Utrogestan kapsulytes iš Vilniaus, bet jau sunaudojau pakuotę, kaži kokius dabar pirkt? Shira, gal žinai kuom skiriasi Utrogestan nuo Utrogest? Crinone žiauriai brangus, ypač mano atveju, kai dar ne nėščia, o vis bandymuose patapti blush2.gif
Grim> norėčiau ir aš alučio, pas mus Klaipėdoj pliaupia lietus, būtų pats tas mirksiukas.gif

Jautruole, mano ziniom skirtumas tik tas, kad vienos tabletes, kitos ovules.
Alus..Norisi ir man. Bet neskanu man nealkoholinis, as labiau tamsaus alaus megeja - dievinu Grimbergena, Vilniaus, Dark, Baltijos tamsuji. Nealkoholini panasu be sansu rast. Tad man gira panasiausia i mank megstam aluti biggrin.gif
Oi padave lietucio su griaustiniu thumbup.gif
As vis konservuoju. Vakar bruknes viriau, dar su medum ju i saldytuva isidejau. Siandien su MB burokelius marinuosim - idomu kas gausis. Kaip smagu viskas pirmakart tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 10:04)
Labas rytelis, jungiuos prie skanestu  ax.gif
Zuzla, jei tik turi vietos, tikrai saldyk mazom porcijom cukinijas - pravers. Dar moliugelis gerai, ju dar bus.

Jautruole - gydytoja sake, bijau sakyt, nes netikslu. Tai nekamantinejau, nes man nesvarbu. Sirdis jau dabar sako, kad sunelis ten gyvena wub.gif Gydytoja sako- jei ne dukryte, dar vieno bandymo turbut reiks biggrin.gif O as sakau, kad bet kokiu atveju noriu trijules biggrin.gif Tik nezinau ar pinigeliu bandymams turesim. Gal tiesiog vyra bandysim gydyt.

Tavo nuojauta -mano vyro ir ypač uošvio svajonė blush2.gif Uošvis vis įkanda man, ko delsiame ir "nedarome sūnelio giminei pratęsti". Tai aš atkertu, kad tegu savo sūnaus klausia, ką jis įsodins, tą aš išnešiosiu, tada ilgam atstoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 13:33)
Jautruole, mano ziniom skirtumas tik tas, kad vienos tabletes, kitos ovules.
Alus..Norisi ir man. Bet neskanu man nealkoholinis, as labiau tamsaus alaus megeja - dievinu Grimbergena, Vilniaus, Dark, Baltijos tamsuji. Nealkoholini panasu be sansu rast. Tad man gira panasiausia i mank megstam aluti biggrin.gif
Oi padave lietucio su griaustiniu  thumbup.gif
As vis konservuoju. Vakar bruknes viriau, dar su medum ju i saldytuva isidejau. Siandien su MB burokelius marinuosim - idomu kas gausis. Kaip smagu viskas pirmakart tongue.gif

O tu pabandyk Maximoj pasiimti nealkoholinį rusišką, "Starij melnik" thumbup.gif Aš paskutiniais metais jį ir tegeriu, kai tenka savaitgaliais vežti įkaušusią kompaniją, jie visi naudojasi - priperka man to nealkoh. ir sako vežk tongue.gif
Aš kaip tik šiemet nemarinuoju nieko, neturiu laiko, kaži ką žiemą valgysim?
Šaunuolė tu, matai, ką nėštumas duoda, moterys prisiverčia marinuoti, šaldyti, konservuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 22, 15:48)
Tavo nuojauta -mano vyro ir ypač uošvio svajonė blush2.gif Uošvis vis įkanda man, ko delsiame ir "nedarome sūnelio giminei pratęsti". Tai aš atkertu, kad tegu savo sūnaus klausia, ką jis įsodins, tą aš išnešiosiu, tada ilgam atstoja lotuliukas.gif
Papildyta:

O tu pabandyk Maximoj pasiimti nealkoholinį rusišką, "Starij melnik" thumbup.gif Aš paskutiniais metais jį ir tegeriu, kai tenka savaitgaliais vežti įkaušusią kompaniją, jie visi naudojasi - priperka man to nealkoh. ir sako vežk tongue.gif
Aš kaip tik šiemet nemarinuoju nieko, neturiu laiko, kaži ką žiemą valgysim?
Šaunuolė tu, matai, ką nėštumas duoda, moterys prisiverčia marinuoti, šaldyti, konservuoti thumbup.gif

Nu keisti tie pasakymai - pagimdyk ta ar ana doh.gif Mergaite juk irgi nuostabu wub.gif
Aciu, tikrai pabandysiu ta aluti drinks_cheers.gif
Vat konservuot mane ir paskatino tai, kad dabar turiu marias laiko:wub: Ir ko gero iki pat gimdymo turesiu. O kai laiko ner - is darbo grizus tik pailset norisi. Jautruole, ateis ir tau konservavimo metas wink.gif
Merginos, kaip dekretines skaiciuojasi? Zinau, kad 12 men imama. Bet jei as penkis is ju nedirbsiu?
Atsakyti