Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 09 12, 17:01)

jo geras. tricepsai nuo sportu uzvaryti ir nuo nugaros gerai einantis raumuo matos.. biggrin.gif o viskam pradzia dejo paprasciausiai prisispaudimai, kuriuos nuo keliu tekdavo daryti, ir dabar tenka daryt, nes rankos greit pavargsta. suspaudus rankas ar po savimi laikant rankas (diamond push ups)... reikia ir nugaros bei pilvo super stipriu kad galetum lengvai prisispaudineti.... kompleksinis dalykas tai, ir sportuojant vis stipresis, nereik noret po dvieju menesiu viska jau pasiekti smile.gif svarbu yra ko siekti nia? wink.gif

off siandien ir ryt... iseinu i darba, ryt ir fiziskai valandu neturesiu sportui, tik pusryciams, darbui ir miegui vel. o paskui trys iseigines tai zinoma sportuosiu smile.gif endorfinai - mano narkotikas biggrin.gif gero vakaro mergaites!
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 12, 17:23)
iki 18 valandos galit šokinėti, kiek norit, nieko jie Jums nepadarys, nes tik nuo 18val juk prasideda tylos metas biggrin.gif Va jei kokią 21val bildėtumėt, tada ir policiją galėtų kviesti   g.gif

P.S. Jei bandysit hip hop abs, gausit pasigirti kaip sekasi, su nekantrumu lauksiu atsiliepimų,   ax.gif

esu dariusi hip hop abs.labai linksma treniruote,super zavus treneris wub.gif bet ji sakyciau tik pradedantiesiems ar kokiai iseiginei nuo sporto,kai norisi vistik pajudeti kazkiek.arba kai norisi nuotaika pasikelti wub.gif
ps jei insanity sportavote ar pan tai nebus kas veikti tikrai.kaip vaiku mankstele atrodys ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita-d: 12 rugsėjo 2012 - 19:06
Jurgita-d tai šitą gal reikės pabandyti kai baigsiu Insanity, tam, kad neapkerpėčiau biggrin.gif o iš šios programos labai puikių rezultatų ir nesitikiu, bet formų palaikymui manau, kad tokių lengvų pakaktų ir šiaip gal kada norėsis pašokti su Shaun-T bigsmile.gif
Atsakyti
prisiduodu smile.gif
insanity paguldziau velesniam laikui kol isivaziuosiu po pertraukos ir "atkerpesiu" doh.gif biggrin.gif
su JM shreda padariau smagiai, sakau po biski isivavaziuosiu 4u.gif
Atsakyti
http://www.leighpeel...-and-weight-los paprastai ir aiskiai apie svarstykliu svyravimus.
pvz siandien jauciuos puffy... palesiojimai daro savo.... o ypac issipuciau nuo spinatu.... siaubas... biggrin.gif kaip Popajus tik ne ant bicku biggrin.gif off ryskus siandien nes jau ir taip pavelavau su savo laiku sportui smile.gif 105 squat padariau pagal mano ir Mandy333 challenge squatinti kas diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 09 12, 19:02)
esu dariusi hip hop abs.labai linksma treniruote,super zavus treneris wub.gif bet ji sakyciau tik pradedantiesiems ar kokiai iseiginei nuo sporto,kai norisi vistik pajudeti kazkiek.arba kai norisi nuotaika pasikelti wub.gif
ps jei insanity sportavote ar pan tai nebus kas veikti tikrai.kaip vaiku mankstele atrodys ir tiek 4u.gif

isbandziau ir man patiko thumbup.gif
nera sunki, bet ir neziovavau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvau įdomiam seminare. Lektorius pasakojo apie randų įtaką raumenų darbui.
Dar kalbėjo apie auskarus bamboje. Darė smagius eksperimentus, kaip palietus auskarą raumuo silpnėja. Žodžiu, prasmingai praleidau sekmadienį.

Egzistencinis klausimas - kaip nusiimti raumenus nuo rankų.
Jei nieko nedarysiu - silpnės raumuo. Jei darau nors šiek tiek - kultūristė doh.gif

Laba diena. Be vištienos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 17 rugsėjo 2012 - 11:16
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 12, 17:23)
iki 18 valandos galit šokinėti, kiek norit, nieko jie Jums nepadarys, nes tik nuo 18val juk prasideda tylos metas biggrin.gif Va jei kokią 21val bildėtumėt, tada ir policiją galėtų kviesti  g.gif

Ir nieko policija nepadarytų. Nes jie turi turėti triukšmui matuoti aparatus.
Tikrai jų neturi. Ir man rods ne nuo 18 val., o nuo 22 val.
Kažkada domėjausi, dabar nepamenu.
Kaimynai remontus darydavosi tik grįžę po darbo. Tai ir 12 nakties dar gręždavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 09 17, 12:20)
Ir nieko policija nepadarytų. Nes jie turi turėti triukšmui matuoti aparatus.
Tikrai jų neturi. Ir man rods ne nuo 18 val., o nuo 22 val.
Kažkada domėjausi, dabar nepamenu.
Kaimynai remontus darydavosi tik grįžę po darbo. Tai ir 12 nakties dar gręždavo doh.gif

Užtenka asmens pareiškimo policijoje dėl triukšmo, o tada policininkai atlieka atitinkamus veiksmus, pvz.: apklausia kitus kaimynus ir pan smile.gif nuo 18 val. yra vakaro metas, kada labai triukšmauti negalima, o nuo 22 val yra nakties metas (absoliučios tylos metas). Pagal visas taisykles po 22 val net dėl stipriai trankomų durų galima kviesti policiją (tik aišku nemanau, kad daug tokių yra, kas kviestų, visgi suveikia žmogiškumo faktorius kartais) smile.gif
Na bet čia jau off topic ir administracinė teisė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 17, 12:36)
Na bet čia jau off topic ir administracinė teisė smile.gif

Tikiu, kad turėtų važiuoti. Bet pas mus name kartą buvo iškviesti, pagūžčiojo pečiais ir pasakė, kad negali išmatuoti decibelais, kiek čia to triukšmo. Taip kad viso gero, ramios nakties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 09 17, 13:21)
Tikiu, kad turėtų važiuoti. Bet pas mus name kartą buvo iškviesti, pagūžčiojo pečiais ir pasakė, kad negali išmatuoti decibelais, kiek čia to triukšmo. Taip kad viso gero, ramios nakties  lotuliukas.gif

Na nepasisekė Jums blink.gif Mano kaimynas apačioj tai pianistas, būna, kad vidurnaktį pradeda groti Beethoveną, tai net nesinori policijai skambinti... vietoj lopšinės... biggrin.gif Tarp mūsų konkliudentiniais veiksmais sudarytas susitarimas, jis nesiskundžia kai aš mankštinuosi, aš nesiskundžiu, kai jis vidurnaktį pianinu pradeda groti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 09 17, 11:21)
Tikiu, kad turėtų važiuoti. Bet pas mus name kartą buvo iškviesti, pagūžčiojo pečiais ir pasakė, kad negali išmatuoti decibelais, kiek čia to triukšmo. Taip kad viso gero, ramios nakties  lotuliukas.gif

QUOTE(lil'angel @ 2012 09 17, 13:50)
Na nepasisekė Jums  blink.gif  Mano kaimynas apačioj tai pianistas, būna, kad vidurnaktį pradeda groti Beethoveną, tai net nesinori policijai skambinti... vietoj lopšinės...  biggrin.gif Tarp mūsų konkliudentiniais veiksmais sudarytas susitarimas, jis nesiskundžia kai aš mankštinuosi, aš nesiskundžiu, kai jis vidurnaktį pianinu pradeda groti  biggrin.gif

Irunia, sveika! Kaip gyvuoji? Idomus semianras tikrai smile.gif papasakok ka nors smile.gif
Beje, nelabai tikiu kad super kulturiste esi del ranku biggrin.gif Taip kruvi tenka joms pakelti nebloga ir, peciai issivyste, ir vystosi..aisku kas butu jei dar prisitraukimus daryciau is vis buciau tvirto muro siena biggrin.gif Bernai namie zvengia (tikra ta prasme), kad peciai kaip peciai pas juos, bet mano sritis zemiau peciu bicka-tricka- didesne nei ju.. nugi svaigsta.. biggrin.gif tricepsa tai galinga turiu, bicepsui kruvis tenka kitoks tai kitoks nei kad turetu buti ir yra, petyje pagaliau lasiuko raumeni izvelgiu..na salia kuno ranka nuleidi ir peties srityje lasas toks matos..raumuo biggrin.gif bet as namie kai tik butelka ir maisiiuka su svoriais turiu nepatogu kilnojimams, tai isdirbt neina iki galo biggrin.gif man ideali sikna butu, pofik tie peciai biggrin.gif bet ka turiu to neatimsi pasirodo biggrin.gif

Geriu kava, perziurineju video daryto workouto, bet siandien kartosiu.... jau apatines dalies apranga uzsideda, pasikeist virsu tik smile.gif)

eh senbuves kur visos... jauciu suguzesim kai vakarai pataps juodi, tamsus, ir ziema artes smile.gif
Atsakyti