Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(drugelis. @ 2012 09 25, 11:30)

Sveika prisijungus 4u.gif Bandyk siųstis, tikrai yra gerų programų smile.gif
Atsakyti
ant žiemos tikiuosi vėl chebrytė susirinks smagioms diskusijoms ir pasidalijimais, bent trumpam... ba kaip nyko visos taip išnyko....
Atsakyti
Aš tai slapčia stebiu forumą reguliariai, tik nesiskelbiu..nes nėr dėl ko girtis, deja.
Sportuoju vis dar reguliariai, bet apleidau mitybą visiškai.

Taip ir atsitinka kai sugrūdi į krūvą dienines studijas, darbą ir sportą - būtinai kas nors nukenčia (šiuo atveju-sportas).. tai ir matau, kad liemuo paplatėjo iki 64,5cm. Gerai, kad svarstyklės sugedo unsure.gif
Dar nuo anos savaitės nešiojuos slogą, tai sunku užkimšta nosim sportuot. Šiandien nusprendžiau pailsėti - padarysiu Insanity Max Recovery..žinau, žinau, lenciūgo man reikia, kad susiimčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 09 25, 19:04)

Patikėk... ne tu viena tokia, kai gimė antroji mergytė, leidau sau ir pavalgyti, ir patingėti, atsitokėjau, kai svarstyklės rodė tai, ką rodė... doh.gif biggrin.gif

Nuo žiemos iki vasaros buvau numetus 7kg, per vasarą keli kg vėl sugrįžo. doh.gif dabar irgi nėr lengva prisiversti susiimti - vis visokie rūpesčiai, vyresnioji pirmokėlė, tai ir nuvest, ir parvest, mažają dar maitinu, visur ji su manim, tad vos atrandu laisvą valandėlę sau ir sportui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 25 rugsėjo 2012 - 19:22
QUOTE(zoory @ 2012 09 25, 18:04)
Aš tai slapčia stebiu forumą reguliariai, tik nesiskelbiu..

thumbup.gif

.žinau, žinau, lenciūgo man reikia, kad susiimčiau  blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif užklydau, nes ir man pradėjo darytis aktuali ši tema- sportas namuose. Skaitinėju ir negaliu nepakomentuoti
QUOTE(zoory @ 2012 09 25, 21:04)
tai ir matau, kad liemuo paplatėjo iki 64,5cm.

arba aš kažko nesuprantu, arba Jūsų liemuo arti tobulybės, ir Jūs dėl to visvien nerimaujate g.gif tas iki skausmo nuvalkiotas ala "idealių proporcijų" standartas 90-60-90. O Jūsų liemuo 64,5cm ir Jūsų tai nedžiugina?
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2012 09 26, 17:51)
Sveikos  4u.gif  užklydau, nes ir man pradėjo darytis aktuali ši tema- sportas namuose. Skaitinėju ir negaliu nepakomentuoti

arba aš kažko nesuprantu, arba Jūsų liemuo arti tobulybės, ir Jūs dėl to visvien nerimaujate g.gif  tas iki skausmo nuvalkiotas ala "idealių proporcijų" standartas 90-60-90. O Jūsų liemuo 64,5cm ir Jūsų tai nedžiugina?

va va... ir vėl prasideda doh.gif , visų pirma vertėtų išsaiškinti koks žmogaus ūgis , sudėjimas ir kitos apmintys cool.gif o tada jau spręsti/reikšti savo nuomonę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 09 26, 18:59)
va va... ir vėl prasideda  doh.gif , visų pirma vertėtų išsaiškinti koks žmogaus ūgis , sudėjimas ir kitos apmintys  cool.gif o tada jau spręsti/reikšti savo nuomonę  ax.gif

na jau dovanokit, kad ir žmogus siektų 150cm (kuo beveik neabejoju, kad ir siekia mažų mažiausiai) toks liemuo tikrai nėra platus. Tuo labiau, jei žmogus yra aukštesnis. Manekenės turi 60-62cm liemenius, tai negi jos irgi , pavadinkim, apvalainos?

nebent aš nesuprantu šio liemens matavimo principo. Bet jeigu paėmus metrą ir apjuosus juo liemenį daug maž ties bamba, argi čia daug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enimdreja: 26 rugsėjo 2012 - 17:26
Liemuo matuojamas, jei neklystu per ploniausią liemens vietą smile.gif

gaila, kad Insanity nelabai bepasirodo mėgėjų verysad.gif Trūksta bendraminčių unsure.gif
Prasidėjus mokslo metams šikna tiesiog svyla, nubėgu ryte į univerą, grįžtu vėlai, mokytis milijonai knygų, paroje neužtektų valandų viską perskaityti umn.gif , valgau belekaip (nėra nei laiko nei noro kažką derinti ir galvoti), dar nors sporto neapleidau, tai vis sąžinė neužėda frusty.gif
varau antro Insanity raundo trečią savaitę, nu nerealu, galva praskaidrėja pasportavus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lil'angel: 26 rugsėjo 2012 - 17:44
QUOTE(Enimdreja @ 2012 09 26, 18:16)
nebent aš nesuprantu šio liemens matavimo principo. Bet jeigu paėmus metrą ir apjuosus juo liemenį  daug maž ties bamba, argi čia daug  g.gif

ties bamba jau matuosite šonus, kitaip dar vadinamus "meilės rankenomis" ir patį pilvuką, o ne liemenį ax.gif

apskritai, mažiau sukite dėl kitų galvą mirksiukas.gif kaip kitiems : juos tenkina ar kažkas netenkina - čia tik jų asmeninis reikalas mirksiukas.gif juk svarbiausia - užsiimti savimi thumbup.gif

QUOTE(lil'angel @ 2012 09 26, 18:39)
gaila, kad Insanity nelabai bepasirodo mėgėjų  verysad.gif  Trūksta bendraminčių  unsure.gif
.....valgau belekaip (nėra nei laiko nei noro kažką derinti ir galvoti), dar nors sporto neapleidau, tai vis sąžinė neužėda frusty.gif 
varau antro Insanity raundo trečią savaitę, nu nerealu, galva praskaidrėja pasportavus  bigsmile.gif

tiesą pasakius, nesu bandžiusi Insanity ax.gif reikės įdomumo dėlei atsisiųsti pasižiūrėti su kuo tai valgoma biggrin.gif

na taip, kai laiko mažai , tai daugiausiai "kliūna" mitybai drinks_cheers.gif bet įmanoma ir tada suderinti - maitintis kuo paprasčiau be jokių ten riebių padažų ar bulkų - ir tai akivaizdžiai pasijus (bent ant šonų ir pilvelio tai tikrai) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 09 26, 20:19)
na taip, kai laiko mažai , tai daugiausiai "kliūna" mitybai  drinks_cheers.gif  bet įmanoma ir tada suderinti - maitintis kuo paprasčiau be jokių ten riebių padažų ar bulkų - ir tai akivaizdžiai pasijus (bent ant šonų ir pilvelio tai tikrai)  mirksiukas.gif

Pabandykit, gal užkabins mirksiukas.gif
Ai, bulkos jau nuo mokyklos laikų nebegalvoj, niekada nebuvau tų pusfabrikačių ir panašaus neaiškaus maisto fanė schmoll.gif Kai pasižiūriu valgykloj eilėj moterys prie karšto patiekalo dar per pietus pasiima maišą su 10 bandelių, tai taip mintyse pagalvoju "ojojoj doh.gif" biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 09 25, 17:30)
ant žiemos tikiuosi vėl chebrytė susirinks smagioms diskusijoms ir pasidalijimais, bent trumpam... ba kaip nyko visos taip išnyko....

wub.gif wub.gif jergau, kaip pasiilgau jūsų visų wub.gif
(ryt, labai labai tikiuos, papletkysim per kitą kanalą) wub.gif 4u.gif

QUOTE(lil'angel @ 2012 09 26, 21:00)
Kai pasižiūriu valgykloj eilėj moterys prie karšto patiekalo dar per pietus pasiima maišą su 10 bandelių, tai taip mintyse pagalvoju "ojojoj doh.gif" biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif doh.gif

Sveikos gyvos, beje 4u.gif
Atsakyti