QUOTE(jurgita-d @ 2012 09 26, 22:13)
Sveikos,
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 09 26, 22:20)
MO, dvi dienas dirbsiu nuo 10am iki 5-6pm. O vakar kaip tik Mandy rasiau kad MO pasigedus ziauriai... prazilti visos gal spejom jau
Jurgita-d, ejimas butu uz cardio jei kaitaliotum intensyvuma..
į jurgitos-d klausimą būtent taip ir norėjau atsakyti

aš užskaityčiau kaip kardio,jeigu, tarkime, ilgas ėjimas būtų vieną kartą per savaitę, ir nemažu tempu. O jeigu kasdien, reikia kaitalioti intensyvumą, reljefą (įkalnė- nuokalnė), kad būtų efektyvu
Sedindriuk... o ryt dirbsi? ir negalėsi paskaipint?
Siaubingai dažnai apie jus su mandy pagalvoju, bet iš kur to laiko paraut
Papildyta:
QUOTE(jurgita-d @ 2012 09 26, 22:34)
Tai va,kad skirtingai raso visur.Daug kur raso,kad ejimas i darba jau yra sportas.Net kambariu tvarkymas intensyvesniu ritmu jau yra sportas.Darbas sode,kieme irgi.Tai nzn.Del to ir susibalamutinau.
Sakysit kam reikia,koks skirtumas.Bet kazkaip norisi zinoti ar uztenka to sporto,to aktyvumo,kiek dabar judu,ar didinti,ar gal galiu sumazinti kazkur kazka.Nes jauciuosi pavargusi kartais, o jei nesijauciu,tai vistiek kartais isgirstu is kolegu,kad pavargusi atrodau.Ir pagalvojusi gerai, vistik suprantu,kad esu pavargusi. Dabar jauciuosi geriau,kai kas antra diena sportuoju.Bet vistiek.Bet tada vat ir iskyla klausimas, ar uztenka to,kiek sportuoju?as aisku nesiekiu jokiu raumenu ryskinimu ir pan.Man svarbu gera savijauta,islaikyti bent jau tiek kiek pasiekiau ir sportuoti sveikatos labui labiau.
Jeigu tavo tikslas tiesiog gyventi aktyvų gyvenimą, neužsibrėžiant jokių raumenukų- sikspakų išryškinimų, tai šiais apatijos prie pc ar tv laikais yra super šaunu,kad tiek judi
Jeigu būtų tikslas paryškinti kūno linijas, pagražintis jas,- reikėtų daugiau nei tokio kardio- spec. pratimų atskiroms kūno dalims. Vis prisimenu linn(kodėl ji prapuolė

), aktyviąją bėgikę, kuri fiziškai galbūt daug ištvermingesnė už daugelį čia rašančiųjų, bet, kaip pati sakė, vien bėgimo neužtenka, reikia daryti ir papildomus pratimus, nes nepadarydavo nė vieno atsispaudimo.
Aš pati asmeniškai vasarą esu pastebėjus, kad kasdien padarant nors 30 atsispaudimų (nereikia visų iš karto, užtenka prisitaikyti prie aplinkybių), rankos labai sustiprėjo, MB man nuolat kala,kad nereiks jokių svorių kilnot, daryk atsispaudimus, ir bus
Dėl nuovargio. Sportas turi teikti malonumą, tad kažkurioje vietoje galbūt darai klaidą, gal pasirenki per didelį krūvį, o gal mityba nesuderinta, tuomet tokia yra organizmo reakcija; gal po visko privalgai per daug ir negero maisto
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)