QUOTE(lil'angel @ 2012 10 08, 18:19)
Aš visada irgi buvau labai skeptiška dietų atžvilgiu

man atrodo, kad dietos laikosi moterys, kurios nori staigiai numesti svorio, ir tingi stengtis mesti svorį sveikais būdais, taip pat nepagalvoja, kad vos nustosi tos dietos laikytis (jei nesportuosi) svoris šuoliais grįš, tikrai geriau pradėti derinti maistą, sveikai maitintis ir galiausiai tai taps įpročiu, kuris liks visam gyvenimui (jei užteks noro

). O kas norėtų dietos laikytis visą gyvenimą, arba visą gyvenimą nevalgyti po šešių (

).
Pažįstu pora dietų maniakių, na galiu pasakyti kad abi yra storos kaip reikiant ir su dietomis susigadino savo kūno linijas ir sveikatą
Bet čia tik mano nuomonė, niekam netaikau ko asmeniškai nepažįstu
Na gal tos maniakes turi daug valios laikytis dietos, nes jos iš tikrųjų reikia. Manau ne visos sugeba ta padaryti. Jei pasiseka greitu būdu numesti svorio tikriausiai principas pas juos sužaidžia. Nori atrodyti vis kūdesnės, o po to ir atsiranda bėdos.
Bandysiu aš 8min. ant rankų, preso. Gal žinote kokius pratimus daryti sumažinant ...nzn kaip paaiškinti

"sparnelius" pažastys.
QUOTE(irmulia @ 2012 10 08, 21:01)
na tada galiu tik sėkmės palinkėti, ir kad po "delčios dietos" vėl nereikėtų imtis kitų dietų NIEKO GERO tose dietose nėra
Jūs geriau suderinkite mitybą : 60 % daržovių, sumažinkite miltinių patiekalų ir bulvių bei greito maisto/sunkiai virškinamo maisto, kuriam laikui atsakykite riebių padažų, negailėkite vandens ir pamatysite rezultatus
aš pvz. niekada nesidietinau ir niekada nesidietinsiu - tai yra tiesiog beprasmiška : tiek kūno linijų atžilgiu, tiek ir sveikatos (svarbiausia) atžvilgiu.
na nuo lanko sukimo kūnas tikrai nesustangrės, o valgant tortus ( pvz. neribotai ) tai ir rimtesnis sportas nepadės - bus tie raumenys, bet pasislėpę po dailiu riebaliukų sluoksniu
Liemuo dailinamas pagrinde VIRTUVĖJE - t.y. nuo suvalgomo maisto priklauso bus dailus liaunas liemuo ar "jaunytės" raukšlėmis pasidengęs - apie tai jau ne vieną kartą čia esame diskutavę ( -sios)
Nieko nepadarysi - norint kažkokių normalių ilgalaikių rezultatų, reikia ir kažką paaukoti - kad tą patį skanų tortą, ar daugiau ir rimčiau pasportuoti nei lanko sukimas ir vaikščiojimas į parduotuvę ir atgal.
Papildyta:
nieko nepridursi
Papildyta:
tai čia tas pats daug kam žinomas H. Šeltonas

jau senai perskaityta jo teorija ir n - kartų, ir vis dar paskaitoma
Nereikia čia rimtai reaguoti į delčios dietą. Kodėl jūs užsiciklinote?? geriau nebūčiau to rašiusi ir būčiau gavusi visai kitų patarimų. Jei 4 dienų dietą laikantis daroma problema

tai ką kalbėti apie kitas dietas, kurios moterys laikosi didesnį laiko tarpą ir drastiškesnėmis priemonėmis? Mano manymu prasivaliau savo organizmą su šia dieta. Po jos vėl grįšiu į savo ritmą. Tik kaip rašėte daugiau įtrauksiu į savo racioną daržovių ir vienu gabalėliu mažiau pyrago

Tikrai neplanavau ir neplanuoju laikytis jokių rimtų dietų,o tuo labiau noriu džiaugtis gyvenimu,o ne varvinti seiles žiūrėdama į nukrautą stalą.

Manau tema yra skirta apie sportą namuose
Mano problema pastovus užkandžiavimas, dėl to svoris ir nekrenta. Nevalgau aš miltinių patiekalų ( na tik kai išsikepu pyrago), greito maisto nepropoguojam, bulvytes tik virtas valgau, riebių padažų taip pat nenaudojam

Žinokite ne tik į parduotuvę vaikštau. Turint mažą vaiką tik į parduotuvę nepavaikščiosi. Trejetą valandų per dieną tikrai pravaikštau. Dėl kojų problemų neturiu.
Manau ,kad lanko sukimas taip pat yra į naudą
Būtų smagu kartu bendraujat dailinti kūno formas

, o ne ......
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 10 08, 21:28)
Trumpai apie dietas.
Manoma, kad dietos skatina diabeto atsiradimą.
Galima būtų netikėti, bet....
Mano mama visą gyvenimą dietinosi ir galų gale susirgo diabetu.
Darom išvadas ir maitinamės sveikai
Jei čia buvo skirta man tai labai gailiuosi , kad parašiau šitoje temoje žodį dieta. Nes pasijaučiau ,kaip nenormali dietininkė ...