Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš visada irgi buvau labai skeptiška dietų atžvilgiu schmoll.gif man atrodo, kad dietos laikosi moterys, kurios nori staigiai numesti svorio, ir tingi stengtis mesti svorį sveikais būdais, taip pat nepagalvoja, kad vos nustosi tos dietos laikytis (jei nesportuosi) svoris šuoliais grįš, tikrai geriau pradėti derinti maistą, sveikai maitintis ir galiausiai tai taps įpročiu, kuris liks visam gyvenimui (jei užteks noro smile.gif ). O kas norėtų dietos laikytis visą gyvenimą, arba visą gyvenimą nevalgyti po šešių ( doh.gif ).

Pažįstu pora dietų maniakių, na galiu pasakyti kad abi yra storos kaip reikiant ir su dietomis susigadino savo kūno linijas ir sveikatą unsure.gif

Bet čia tik mano nuomonė, niekam netaikau ko asmeniškai nepažįstu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerule112 @ 2012 10 08, 15:35)
Ryžausi šį kartą pabandyti delčios dietos, nes kai parduotuvės  persirengimo kambaryje pamačiau tai ko nemačiau pas save namuose išsigandau. Mano tikslas labiau sustangrinti kūną na ir aišku neblogai pamesti tuos kg. Neturiu aš antsvorio, bet....sporto reikia.  Nors kai pagalvoji nesėdžiu gi namuose, pastoviai ant kojų, matyt to neužtenka.....Suku lanką jau mėnesį smile.gif tikiuosi pagrązins liemenį.

Kas liečia pyragus ....atsispirti jiems labai sunku...esu smaližė iš prigimties  ax.gif Baliuje pirma mintis kada pjaus tortą smile.gif

Neskaiciau viso posto... zodi SUSTANGRINTI pamaciau ir iskart sakau - be sporto to nebus..sustangrinimas yra tai kad is po apacios raumenukas pasipucia ir oda tvirciau atrodo nes ja is po vidaus pakelia..va ir stangrumas visas.... mityba ta duoda nes oda elastingesne nuo lastelienos, vandens. taip kad sansu yra ania biggrin.gif pastoviai ant koju reiskia kad organizmas absoliuciai prie to priprato ir jam dalamP tas pastoviai ant koju , reik kitomis kryptimis judet jau jam smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 10 08, 10:42)
Net sekmadieni,kai nedirbu,stengiuosi atsikelti anksciau kad speciau pasportuoti,kol vaikas ismiegos.Reikia kazkaip gi suktis:)
Tikiu ir jums zaniatja kad pasiseks.Ateikit pas mus,pasiguoskit,pasipasakokit,kai bus sunku,klauskit,visos cia mielos merginos,pasirengusios patarti,padeti 4u.gif

Aciu. 4u.gif O del rytmetiniu atsikelimu pas mane tragedija blink.gif Labiau peleda esu, tai rytais labai sunkiai kylu blink.gif

QUOTE(gerule112 @ 2012 10 08, 13:04)
Sakykite kur jus užsisakėte individualią treniruotę? Aš irgi norėčiau  ax.gif

As uzsisakiau pas treneri www.rbimba.lt
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 08, 13:09)
Dėl laiko trūkumo sau, čia sudėtinga aišku, kai toks gyvenimo tempas. Bet reikia visuomet pagalvoti, ar 100 proc. verta vien tik kitiems aukotis. Ar tikrai tai visuomet įvertins vyras ir po to nepadys pirštu į lieknesnę ar pan. Ir vaikai, gerai, jei jie suaugę vien tik dovanomis ir gėlėmis apilis, kad mama tokia pasiaukojanti tik jiems buvo. Kartais deja, taip nenutinka. Pabūkite ir egoistėmis truputį, mergaitės tongue.gif  mirksiukas.gif

Pritariu tikrai. Aisku, daug kas nuo santykiu su vaiku priklauso. O jei mama pasportuos, skirs laiko sau, bus labiau savimi patenkinta, tai ir vaikai uztikrintesni savimi augs ir labiau su mama linksmesne sutars
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 08, 15:22)
Čia jau aš savęs nepamyliu. Per vėlai visuomet guluosi, todėl taip blush2.gif Bet negaliu, man laiko maža gyvenimui, tiek daug įdomaus, o taip greitai ateina naktis sad.gif

vat su tais naktinejimais ir as nesusitvarkau. Irgi uzburtas ratas- stipriai per velai atsigulu, ryte sunkiai keliuosi, diena truksta energijos. Uj... kaip daug ka reikia savo iprociuose pakeist blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gerule112 @ 2012 10 08, 17:35)
Ryžausi šį kartą pabandyti delčios dietos, nes kai parduotuvės  persirengimo kambaryje pamačiau tai ko nemačiau pas save namuose išsigandau. Mano tikslas labiau sustangrinti kūną na ir aišku neblogai pamesti tuos kg. Neturiu aš antsvorio, bet....sporto reikia.  Nors kai pagalvoji nesėdžiu gi namuose, pastoviai ant kojų, matyt to neužtenka.....Suku lanką jau mėnesį smile.gif tikiuosi pagrązins liemenį.

Kas liečia pyragus ....atsispirti jiems labai sunku...esu smaližė iš prigimties  ax.gif Baliuje pirma mintis kada pjaus tortą smile.gif

na tada galiu tik sėkmės palinkėti, ir kad po "delčios dietos" vėl nereikėtų imtis kitų dietų biggrin.gif NIEKO GERO tose dietose nėra schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Jūs geriau suderinkite mitybą : 60 % daržovių, sumažinkite miltinių patiekalų ir bulvių bei greito maisto/sunkiai virškinamo maisto, kuriam laikui atsakykite riebių padažų, negailėkite vandens ir pamatysite rezultatus thumbup.gif

aš pvz. niekada nesidietinau ir niekada nesidietinsiu - tai yra tiesiog beprasmiška : tiek kūno linijų atžilgiu, tiek ir sveikatos (svarbiausia) atžvilgiu.

na nuo lanko sukimo kūnas tikrai nesustangrės, o valgant tortus ( pvz. neribotai ) tai ir rimtesnis sportas nepadės - bus tie raumenys, bet pasislėpę po dailiu riebaliukų sluoksniu biggrin.gif

Liemuo dailinamas pagrinde VIRTUVĖJE biggrin.gif - t.y. nuo suvalgomo maisto priklauso bus dailus liaunas liemuo ar "jaunytės" raukšlėmis pasidengęs - apie tai jau ne vieną kartą čia esame diskutavę ( -sios)

Nieko nepadarysi - norint kažkokių normalių ilgalaikių rezultatų, reikia ir kažką paaukoti - kad tą patį skanų tortą, ar daugiau ir rimčiau pasportuoti nei lanko sukimas ir vaikščiojimas į parduotuvę ir atgal. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 08, 19:04)
Neskaiciau viso posto... zodi SUSTANGRINTI pamaciau ir iskart sakau - be sporto to nebus..sustangrinimas yra tai kad is po apacios raumenukas pasipucia ir oda tvirciau atrodo nes ja is po vidaus pakelia..va ir stangrumas visas.... mityba ta duoda nes oda elastingesne nuo lastelienos, vandens. taip kad sansu yra ania biggrin.gif pastoviai ant koju reiskia kad organizmas absoliuciai prie to priprato ir jam dalamP tas pastoviai ant koju , reik kitomis kryptimis judet jau jam smile.gif)

nieko nepridursi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 07, 19:44)
Man labai patiko šita informacija
http://sportas.rodal.....uviskai .html

tai čia tas pats daug kam žinomas H. Šeltonas thumbup.gif jau senai perskaityta jo teorija ir n - kartų, ir vis dar paskaitoma biggrin.gif
Atsakyti
Trumpai apie dietas.
Manoma, kad dietos skatina diabeto atsiradimą.
Galima būtų netikėti, bet....
Mano mama visą gyvenimą dietinosi ir galų gale susirgo diabetu.
Darom išvadas ir maitinamės sveikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 08, 18:19)
Aš visada irgi buvau labai skeptiška dietų atžvilgiu  schmoll.gif  man atrodo, kad dietos laikosi moterys, kurios nori staigiai numesti svorio, ir tingi stengtis mesti svorį sveikais būdais, taip pat nepagalvoja, kad vos nustosi tos dietos laikytis (jei nesportuosi) svoris šuoliais grįš, tikrai geriau pradėti derinti maistą, sveikai maitintis ir galiausiai tai taps įpročiu, kuris liks visam gyvenimui (jei užteks noro  smile.gif ). O kas norėtų dietos laikytis visą gyvenimą, arba visą gyvenimą nevalgyti po šešių ( doh.gif ).

Pažįstu pora dietų maniakių, na galiu pasakyti kad abi yra storos kaip reikiant ir su dietomis susigadino savo kūno linijas ir sveikatą

Bet čia tik mano nuomonė, niekam netaikau ko asmeniškai nepažįstu  mirksiukas.gif 

Na gal tos maniakes turi daug valios laikytis dietos, nes jos iš tikrųjų reikia. Manau ne visos sugeba ta padaryti. Jei pasiseka greitu būdu numesti svorio tikriausiai principas pas juos sužaidžia. Nori atrodyti vis kūdesnės, o po to ir atsiranda bėdos. doh.gif
Bandysiu aš 8min. ant rankų, preso. Gal žinote kokius pratimus daryti sumažinant ...nzn kaip paaiškinti doh.gif "sparnelius" pažastys. ax.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 10 08, 21:01)
na tada galiu tik sėkmės palinkėti, ir kad po "delčios dietos" vėl nereikėtų imtis kitų dietų    NIEKO GERO tose dietose nėra

Jūs geriau suderinkite mitybą : 60 % daržovių, sumažinkite miltinių patiekalų ir bulvių bei greito maisto/sunkiai virškinamo maisto, kuriam laikui atsakykite riebių padažų, negailėkite vandens ir pamatysite rezultatus  thumbup.gif

aš pvz. niekada nesidietinau ir niekada nesidietinsiu - tai yra tiesiog beprasmiška : tiek kūno linijų atžilgiu, tiek ir sveikatos (svarbiausia) atžvilgiu.

na  nuo lanko sukimo kūnas tikrai nesustangrės, o valgant tortus ( pvz. neribotai ) tai ir rimtesnis sportas nepadės - bus tie raumenys, bet pasislėpę po dailiu riebaliukų sluoksniu 
Liemuo dailinamas pagrinde VIRTUVĖJE  - t.y. nuo suvalgomo maisto priklauso bus dailus liaunas liemuo ar "jaunytės" raukšlėmis pasidengęs - apie tai jau ne vieną kartą čia esame diskutavę ( -sios) 

Nieko nepadarysi - norint kažkokių normalių ilgalaikių rezultatų, reikia ir kažką paaukoti - kad tą patį skanų tortą, ar daugiau ir rimčiau pasportuoti nei lanko sukimas ir vaikščiojimas į parduotuvę ir atgal.  mirksiukas.gif
Papildyta:
nieko nepridursi 
Papildyta:
tai čia tas pats daug kam  žinomas H. Šeltonas  thumbup.gif  jau senai perskaityta jo teorija ir  n - kartų,  ir vis dar paskaitoma 

Nereikia čia rimtai reaguoti į delčios dietą. Kodėl jūs užsiciklinote?? geriau nebūčiau to rašiusi ir būčiau gavusi visai kitų patarimų. Jei 4 dienų dietą laikantis daroma problema biggrin.gif tai ką kalbėti apie kitas dietas, kurios moterys laikosi didesnį laiko tarpą ir drastiškesnėmis priemonėmis? Mano manymu prasivaliau savo organizmą su šia dieta. Po jos vėl grįšiu į savo ritmą. Tik kaip rašėte daugiau įtrauksiu į savo racioną daržovių ir vienu gabalėliu mažiau pyrago biggrin.gif Tikrai neplanavau ir neplanuoju laikytis jokių rimtų dietų,o tuo labiau noriu džiaugtis gyvenimu,o ne varvinti seiles žiūrėdama į nukrautą stalą. smile.gif Manau tema yra skirta apie sportą namuose mirksiukas.gif
Mano problema pastovus užkandžiavimas, dėl to svoris ir nekrenta. Nevalgau aš miltinių patiekalų ( na tik kai išsikepu pyrago), greito maisto nepropoguojam, bulvytes tik virtas valgau, riebių padažų taip pat nenaudojam smile.gif
Žinokite ne tik į parduotuvę vaikštau. Turint mažą vaiką tik į parduotuvę nepavaikščiosi. Trejetą valandų per dieną tikrai pravaikštau. Dėl kojų problemų neturiu.
Manau ,kad lanko sukimas taip pat yra į naudą thumbup.gif
Būtų smagu kartu bendraujat dailinti kūno formas wub.gif , o ne ......

Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 10 08, 21:28)
Trumpai apie dietas.
Manoma, kad dietos skatina diabeto atsiradimą.
Galima būtų netikėti, bet....
Mano mama visą gyvenimą dietinosi ir galų gale susirgo diabetu.
Darom išvadas ir maitinamės sveikai  mirksiukas.gif

Jei čia buvo skirta man tai labai gailiuosi , kad parašiau šitoje temoje žodį dieta. Nes pasijaučiau ,kaip nenormali dietininkė ...
Atsakyti
Gerule persižegnokit prieš šioje temoj ištardama žodį dieta ir tris kartus nusispjaukit per petį biggrin.gif

Užkandžiavimas juk nėra blogai, jei užkandžiaujama ne sumuštiniais, aš įprotį užkandžiauti nuvijau pradėjusi gerti daug žolelių arbatos, išgeriu savo 750ml puoduką ir apie nereikalingus krimsnojimus net minties nebelieka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 08, 22:10)
Gerule persižegnokit prieš šioje temoj ištardama žodį dieta ir tris kartus nusispjaukit per petį  biggrin.gif

Užkandžiavimas juk nėra blogai, jei užkandžiaujama ne sumuštiniais, aš įprotį užkandžiauti nuvijau pradėjusi gerti daug žolelių arbatos, išgeriu savo 750ml puoduką ir apie nereikalingus krimsnojimus net minties nebelieka smile.gif

Ačiū už patarimą thumbup.gif pasistengsiu mažiau užkandžiauti, o daugiau gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerule112 @ 2012 10 08, 21:48)
gailiuosi , kad parašiau šitoje temoje žodį dieta.

Būtent lotuliukas.gif
Kaip kažkokiame filme sakė - TAS, kurio vardo netariame lotuliukas.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...u.d?id=59685121
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 10 08, 21:12)

zinok baisus sis straipsnis... vien apie baltymus paskaityk.kaip tik mesa propaguojama.... neskaitykit delfi tik prasau, zmoguciai smile.gif)) ieskokit tikros informacijos smile.gif)

DIETA turetu buti suprasti ne kaip ribojimas bet MITYBA=DIETA=MAITINIMOSI REZIMAS tai turetu buti suprantama. o ne skaiciukai, kcal ir pan... taip neminim cia tada zodzio dieta, nes jis musuose nera suprantamas tikslingai... Diet angliskai nereiskia kcal skaiciavimo, o reiskia mitybą.... eh...smile.gif
Atsakyti
Užsiimant bėgimu ar dviračio mynimu, kalorijos deginamos tik tuo metu, kai atliekate tą veiklą. Tuo tarpu svorių kilnojamas įjungia raumenų augimo procesą, kuris naudoja kūne saugomą energiją net Jums miegant. Čiupkite svarmenis, o vėliau lieknėkite ilsėdamiesi ir kaupdamiesi prieš naują treniruotę.
DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą.

Njoooooo....
Pribloškė ir straipsnis, ir automatiškai delfio generuojamas tekstas kai kopijuoji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 08 spalio 2012 - 23:21