Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Irunia @ 2012 10 08, 22:21)
Užsiimant bėgimu ar dviračio mynimu, kalorijos deginamos tik tuo metu, kai atliekate tą veiklą. Tuo tarpu svorių kilnojamas įjungia raumenų augimo procesą, kuris naudoja kūne saugomą energiją net Jums miegant. Čiupkite svarmenis, o vėliau lieknėkite ilsėdamiesi ir kaupdamiesi prieš naują treniruotę.
DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą.

Njoooooo....
Pribloškė ir straipsnis, ir automatiškai delfio generuojamas tekstas kai kopijuoji...

na tiesos yra cia ka pasake. bet dar daugeliu atveju prideti turetu intensyvumo svarba.
Atsakyti
o dietos ir diabetas susije tuom kaip kad ir cukrus ir diabetas.tiesiog visako taii padarinys:kaip tam tikros dietos isdarko kunus,hormonus,susokdina ir nusona insulinu lygi,sutrikdo kasos darba,ir pan. zodziu mityba ir siejas su tuo kad misti ne greitu maistu reik t.y tuo kas greit i krauja patenka,sukelis insulina o tuom kuris kitaip veikia organizma,t.y anglys letai savinamos,energija pastovi,... tiesiog normali naudingu produktu mityba to padeda vengti... pvz uk daug diabetiku...teslas juk valgo...nutukimas ir ne is oro o ir nuo hormonu iskrypimu kas jau yra pries gamta... baisu ir liudna... zmones tiesiog nenori sviestis...
Atsakyti
Labą rytą
QUOTE(gerule112 @ 2012 10 08, 22:14)
Ačiū už patarimą  thumbup.gif pasistengsiu mažiau užkandžiauti, o daugiau gerti smile.gif

O kam mažiau? biggrin.gif Geriau kuo daugiau, nes tada nebeteks valgyti didelių triojų porcijų per dieną ar pan.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 10 08, 22:18)
Būtent  lotuliukas.gif
Kaip kažkokiame filme sakė - TAS, kurio vardo netariame  lotuliukas.gif

O po to joms sakė: užeikite, užeikite bigsmile.gif
KAIMAS wub.gif Vienas iš įspūdingiausių siaubiakų... Žiūrėjom su MB per savo metines, nes tokia tradicija, o metinės vėl artėja bigsmile.gif tik filmų gerų jau nebepaduoda sad.gif

Leidau sau padaryti lyrinį nukrypimą blush2.gif
O dabar viens du trys, viens du trys, sportuojam fitness4.gif fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 08, 22:01)
tai čia tas pats daug kam  žinomas H. Šeltonas  thumbup.gif  jau senai perskaityta jo teorija ir  n - kartų,  ir vis dar paskaitoma  biggrin.gif

Ar maitinates pagal jo teoriją?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 09, 06:39)
Labą rytą

O kam mažiau? biggrin.gif Geriau kuo daugiau, nes tada nebeteks valgyti didelių triojų porcijų per dieną ar pan.
Papildyta:

O po to joms sakė: užeikite, užeikite bigsmile.gif
KAIMAS wub.gif Vienas iš įspūdingiausių siaubiakų... Žiūrėjom su MB per savo metines, nes tokia tradicija, o metinės vėl artėja bigsmile.gif tik filmų gerų jau nebepaduoda sad.gif

Leidau sau padaryti lyrinį nukrypimą blush2.gif
O dabar viens du trys, viens du trys, sportuojam fitness4.gif  fitness3.gif

Irunia,taip pas mus mazai informacijos isties ...apie alergijas,glitima,uzdegiminius procesus...nes dar nemadoj dometis savim...

Vici,sveikinu su artejancia! kad tu siaubiaku kartu butuir butu:) ai man ir arteja biskiuka o cia pas mum ta diena Uk fejerverku diena buna tai isvis kaip tycia:))) o dar zinai kad jumis zaviuos kad kartu sportinat biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos senbuves ir naujokes!!!!
Pasirode sena paklydele biggrin.gif biggrin.gif
vis pasiskaitydavau kaip jums sekasi, ziuriu daug naujokiu atsirado, saunuoles!!!!
na , mano fronte yra pokyciu...Vyras nupirko abonimenta i sporto kluba, nes pamate kokia sporto manjake pasidariau ( Sedindriuke mano ikvepeja ) , o persikrauscius i kitus namus neliko salygu 'sportui namuose' verysad.gif verysad.gif
siaip viskas ciki tam klube, einu i klases su treneriu, tokias kaip 'body pump'- ziauriai veza, kur visa valanda su stanga sportini ...patinka dar 'body circuit' ten intervalines, visam kunui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tik va..kankina mane kelio sanario skausmai, nezinau kaip bus veliau doh.gif jau virs metu laiko kai nykstelejau koja, ir nuo to laiko vienos kojas kelenas istines kaip bandele doh.gif net nesimato kaulo konturu - o tik issiputusi 'bandele' , buna dienu kai vaikstau slubuodama.. buvau pas daktarus- o pas mane uk tokie ir daktarai, liepe namuose masazus daryti ir viskas, jokiu tyrimu nedare doh.gif ... Situacija tokia kad su ta koja negaliu normaliai pritupti ar daryti lunge.. doh.gif doh.gif jauciu ateityje operacija gresia g.gif
Atsakyti
tinute, greičiausiai čia meniskas trūkęs, o ne sąnarys.
Su meniskais bėda tame, kad kuo ilgiau delsi ir toliau jį traumuoji, tuo giliau jis plyšta.
Gali giliai įplyšti iki sąnario ir tada jau....

Siūlyčiau pasidaryt magnetinį rezonansą.
Ir tada bus viskas aišku.
Metus laiko ištinus??? Drąsiai čia tu.
Man tik skauda, netinsta, ir tai į Klinikas nuvariau.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 09, 00:39)
na tiesos yra cia ka pasake. bet dar daugeliu atveju prideti turetu intensyvumo svarba.

Svarbu ne ką pasakė, o kaip.
Jau matau kaip daugelis naujai iškeptų sporto naujokų viską supranta pažodžiui.
NE dietoms ir kardio. TAIP svarmenims.
Nu joooooo, vaizdelis tokio sportininko geras nusipiešia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 09, 08:39)
KAIMAS wub.gif Vienas iš įspūdingiausių siaubiakų...

Nepatiko man jis. Žiūri žiūri kaip siaubaką, o gale BAC - gryna politika ir manipuliacija žmonėmis. lotuliukas.gif
Man KITI vienas tų filmų. Nu dar Šeštas pojūtis.

O iš paskutinių matytų įspūdį paliko "Biutiful".
Kas mėgsta rimtus filmus, rekomenduoju.
Atsakyti
jap Irunia.tiem kurie tik delfi skaito ir krutai spirtuoja taiiippp... tik xalojimas mentaluteto su tais straipsniais.tinute sveika!plem nedelsk.va musu Irunia gerai sako skubek.privaciai arba naglai pas gp... nedaskaiciau geltonai telefone nes akys isniro bet negerai tas tinimas...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 10 09, 12:47)
Nepatiko man jis. Žiūri žiūri kaip siaubaką, o gale BAC - gryna politika ir manipuliacija žmonėmis. lotuliukas.gif
Man KITI vienas tų filmų. Nu dar Šeštas pojūtis.

O iš paskutinių matytų įspūdį paliko "Biutiful".
Kas mėgsta rimtus filmus, rekomenduoju.

O man nerealiai patiko, nes aš mėgstu tokį realų siaubą, gyvenimišką arba bent jau su žavingais, net šyptelėti verčiančiais elementais, pvz. Jeepers Creepers. O visokie fantastiniai, kur ten galaktika prieš galaktika eina ir pan., kur perdaug grafikos, kosmoso mane vemti verčia, negaliu net žiūrėti ax.gif
Pas mus dažnai per metines pasitaiko siaubiakas kino teatre, nes visi kiti filmai būna labai nekabinantys, tiesiog neverti žiūrėti kino teatre, tokie televiziniai ir tiek. O šiemet toks durnas repertuaras, net nesitikėjau doh.gif Teks varyti net į kitą kino teatrą, ne į tą, kuriame susitikome... Tikiuosi, kad nors ten bus padoresnis siaubas, tikrais motyvais http://www.forumcine...t/Event/303049/
Gal matėt kuri? Kaži nesugadins mums metinių doh.gif biggrin.gif

Ačiū Sedindriuke, rimtas jubieliejus jau pas mus cool.gif taip ir vargstam kas dieną cool.gif
Atsakyti
O, šito filmo tik anonsą skaičiau.
Nuuu pasakysi, vertas vogti torentuose ar ne lotuliukas.gif
Nors man siaubakai nepatinka. Visokie Skambučiai, Pagiežos, Pjūklai. Neee.
Pamenu, kai rodydavo Videokauką, tai laukdavau Svetimo. tongue.gif

O kiek metų metinės?
Atsakyti
Dėl siaubiako negaliu patarti, šito treilerį mačiau tai man toks baisus atrodė, kad paskui ir į tualetą naktį viena bijočiau nueiti biggrin.gif
Bet gera tradicija per metines siaubo filmą pažiūrėti thumbup.gif tokia neįprasta ir įdomi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 09, 14:06)
........Tikiuosi, kad nors ten bus padoresnis siaubas, tikrais motyvais http://www.forumcine...t/Event/303049/
Gal matėt kuri? Kaži nesugadins mums metinių doh.gif  biggrin.gif

pagal IMBD jo įvertinimas toks pusėtinas , galima būtų rizikuoti g.gif

filmo įvertinimas

mes su vyru visada patikriname filmo įvertinimą prieš į jį eidami, dažniausiai pasitvirtina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 10 09, 14:14)

Pamenu, kai rodydavo Videokauką, tai laukdavau Svetimo. tongue.gif

O kiek metų metinės?

ooo, "Svetimas" čia labai geras thumbup.gif tikra legenda wub.gif visas dalis turime ir karts nuo karto pasižiūrime thumbup.gif
Atsakyti