Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 08, 08:25)
jurgita-d, labai graziai viska išaiškinote  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Teorija lengviausia visada, va praktikoj viskas kur kas sudetingiau doh.gif Bet stengiames smile.gif Ir norisi padeti kitiems, nes savo kailiu viska patyrus zinai,kokie sunkus paprasti dalykai gali buti.
zaniatja,ir as kava mazinau iki dvieju puodeliu per diena,paskui iki vieno,kol visai atsisakiau.Bet velgi,tas kavos puodelis per diena nera blogai,jei tik prie jo kazko kaloringo nera prisikandama:) Cia reikia ziureti savo poreikius gal labiau.As visa gyvenima kavos negeriau.Atvaziavusi i uk kazkaip ipratino mane kolektyvas ja gerti.Pusantru metu geriau kava vos ne vietoj vandens(tik tiek kad as labai labai silpna ja gerdavau su daug pieno).Ir tiesiog viena diena pagalvojau,o kam man ji reikalinga.Iprotis bereikalingas ir tiek.Visa gyvenima be kavos gyvenau, o dabar nebegaliu ne dienos be jos isbuti.Ir viskas, numazinau iki tiek kad nebegeriu,kaip ir visa gyvenima negeriau:)
O del laiko SAU man irgi didziule problema ypac pradzioje buvo.Nes dirbu pilnu etatu,vyras,vaikas.Atrodo visa save atiduodi darbui,kas lieka vaikui ir vyrui.Daugiau jegu neberasdavau niekam.Sau ypatingai truko laiko,truko jegu to laiko rasti.Bet atejo diena kaip ir tau zaniatja,kai pagalvojau,uzteks,nebegaliu ziureti i save tokia stora,uzsidepresavusia,neturincia jegu ir noro nieko daryti.Ir po truputi grizau i normalaus zmogaus gyvenima.Jau geri metai,pusantru gal kai vel sportuoju.Bet vis dar jauciu kalte kai reikia isbegti pabegioti diena pvz ar vakare,kai dukryte namie ir nori su manimi pabuti.Ir to kaltes jausmo niekaip neina atsikratyti.Bet stengiuosi susidelioti dienos grafika taip,kad galeciau sportuoti,kol vaikas ir vyras miega,ty anksti ryte,pries darba.Arba per iseigine,jei ji vidury savaites,sportuoju kai vaikas darzelyje.Net sekmadieni,kai nedirbu,stengiuosi atsikelti anksciau kad speciau pasportuoti,kol vaikas ismiegos.Reikia kazkaip gi suktis:)
Tikiu ir jums zaniatja kad pasiseks.Ateikit pas mus,pasiguoskit,pasipasakokit,kai bus sunku,klauskit,visos cia mielos merginos,pasirengusios patarti,padeti 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi sportuoju ryte, prieš darba, nes vakare man gaila atimti laiką iš šeimos. rolleyes.gif O be to vakare ir jėgų nebeturiu sportui, ir noro...
Atsakyti
Sveiki,
bandysiu atstatyti savo kūną. Kol turiu valios. Norėčiau treniruotis pagal zumba. Ar labai daug ištvermės reikia pradedančiajai? ( neatidaro šio psl blush2.gif http://rutracker.org...c.php?t=3674863 ))
Gal galėtumėte parekomenduoti jus nuo ko pradėti? Mane labiausiai domina viršūtinė dalis, ypač rankos verysad.gif
Tikriausiai dauguma turi treniruoklius gal kam nebereikia ir nori parduoti? ieškai elipsinio treniruoklio ax.gif

QUOTE(zaniatja @ 2012 10 07, 18:34)
Dabar pasiryzau- uzsisakiau individualia treniruote ir nusprendziau, kad galiu tai daryti namuose. Ir zinau, kad galesiu, nes jau baisiai nemyliu saves.
O dietu grieztu laikytis nesugebu, nemoku ir negaliu. Geriau valgysiu po maziau, bet visokiu produktu ir sportuosiu. Reikia tiek nedaug: -10 kg  smile.gif
Uch....
Aha, niekad gyvenime svoris neaugo, laikesi vietoj, nors visada valgiau, ka noriu. O per trisdesimt kazkaip pajutau, kad kazkas pasikeite...  blush2.gif

Sakykite kur jus užsisakėte individualią treniruotę? Aš irgi norėčiau ax.gif
Dietų laikytis ir aš negaliu , neturiu tiek valios. Pabandysiu delčios dietos pasilaikyti keturias dienas, maisto pakankamai normaliai yra smile.gif , tik nežinau kaip pavyks nenukrypti į šoną ax.gif
Kai vaikų neturėjau taip pat valgiau ką noriu , kiek norių . Deja, po antro viskas pasikeitė. Dabar bandysiu susigrąžinti savo buvusį svorį. Reiktų man numesti 5kg. Bent jau labai norėčiau. Stengsiuos šitą planą įvykdyti sportu.

Atsakyti
Sveikos,
ko jūs dažna vis ant tos kavos varote? Kad yra ir visokių tyrimų, kad blogiau pasidaro tiems, kas jos negeria smile.gif
Dėl laiko trūkumo sau, čia sudėtinga aišku, kai toks gyvenimo tempas. Bet reikia visuomet pagalvoti, ar 100 proc. verta vien tik kitiems aukotis. Ar tikrai tai visuomet įvertins vyras ir po to nepadys pirštu į lieknesnę ar pan. Ir vaikai, gerai, jei jie suaugę vien tik dovanomis ir gėlėmis apilis, kad mama tokia pasiaukojanti tik jiems buvo. Kartais deja, taip nenutinka. Pabūkite ir egoistėmis truputį, mergaitės tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai pritariu Vicious Vici smile.gif
o dar ta kavos puodelio žala ir nuo organizmo ar šiaip aplinkos faktorių priklauso, panašiai kaip ir su rūkymu (pati niekada nerūkiau ir nerūkysiu) rūko žmogelis sau visą gyvenimą ir jokių sveikatos problemų neturi, o miršta sulaukęs kokių 100 metų, ir suprask tu, žmogau, kas čia darosi g.gif
O kavą tai mėgstu, nors kofeinas manęs visiškai neveikia, paprasčiausiai skanu tą puodelį išgerti kas kelias dienas smile.gif Tik niekada nesupratau, kaip įmanoma kavą gerti iš ryto (ypač ant tuščio skrandžio) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 08, 13:19)
Tik niekada nesupratau, kaip įmanoma kavą gerti iš ryto (ypač ant tuščio skrandžio)  schmoll.gif

smile.gif Įmanoma, nes būni štai toks:
http://img6.joyreact...uto-342356.jpeg
http://img01.lachsch...-1040763751.jpg
doh.gif lotuliukas.gif
Aš ne kartą nešdamasi kavą sau ant stalo iš ryto, apsilaisčiau ar dokumentus aplaisčiau, nes ranka sudreba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 08, 13:39)
smile.gif Įmanoma, nes būni štai toks:
http://img6.joyreact...uto-342356.jpeg
http://img01.lachsch...-1040763751.jpg
doh.gif  lotuliukas.gif
Aš ne kartą nešdamasi kavą sau ant stalo iš ryto, apsilaisčiau ar dokumentus aplaisčiau, nes ranka sudreba lotuliukas.gif

Nueik į dušą, apsipilk šaltu vandeniu greitai atsigausi smile.gif
Atsakyti
vici,sauniai parasei apie egoizma.o kiek tokiu pazistu kurie/-ios vsio atsiduoda vaikui ir nesupranta kaip kitaip galima.tipo gyvenam del vaiku.. nonsensas.tikrai ziu ir mirsi is tos vaiku meiles seneliu namuose.. ir pagalvosi kad nepastebejai koks metu laikas buvo kai radai pirma zila plauka radai... man su tuo saves grauzimu ir yra tas jausmas nors gal laika atimineju tik is mudvieju bpt lekiu is darbo pasportuoju tam tarpe kol gris misteris.ir tegul galvoja kad nesportuosiu..ir visai tiesa kaip vici pasake..ziyrek ir pabaksnos pirstu i kudesne,jaunatviskai atrodancia nes nenukarusiu pagurgliu .. jie tokie... bet mes del saves turim grazios buti.mes juk kaip ir visi kiti viena karta gyvenam.ir uzteks galvoti kad vsio pasirupinau savim jaunystej o paskui nebereikia... reikia.kaip grazu kai garbingo amziaus tetulytes pasipuosia pasidazo ir eina arbatyciu ir kavyciu gert su gyvom draugem smile.gif))

va kavos naturaliai pradejau nenoret kai pieno nepirkau.. bet isgeriu.ar po darbo namo lekdama sportuot ir laika taupydama mieste nusiperku kavos-ziauru..bet malonumas...biggrin.gif siaip logiska kad mes miegam tam kad pailsetume ir zvalus atsibustume o jei ryte kavos reik nuovargiui ir spangalui nuimt jau reik ieskot kitu priezasciu kodel nekojybiskai miegam... logiska... sorry uz klaidas is telefo tenka rasyt.

as geriau pasiguosiu kad farso patiekalu vis suvalgau kelus kart po iiiilllgos pertraukos be mesos raudonos... nu feee kaip slykstu savijautoj:((( bet buvo kad jau uzsimaniau kazko tokio... bet va irganizmas pats apgavo save... nei as pries ja nei labai uz... reik klausyt isdykelio organizmo del visko... gero vakaro merginos;)
Atsakyti
QUOTE(gerule112 @ 2012 10 08, 13:04)
Dietų laikytis ir aš negaliu , neturiu tiek valios. Pabandysiu delčios dietos pasilaikyti keturias dienas, maisto pakankamai normaliai yra smile.gif , tik nežinau kaip pavyks nenukrypti į šoną  ax.gif
Kai vaikų neturėjau taip pat valgiau ką noriu , kiek norių . Deja, po antro viskas pasikeitė. Dabar bandysiu susigrąžinti savo buvusį svorį. Reiktų man numesti 5kg. Bent jau labai norėčiau. Stengsiuos šitą planą įvykdyti sportu.

sportuojantys protingai vadinamųjų visokių "delčios" "grikių" ir pan. "a la dietų" nesilaiko cool.gif Yra sportas - turi būti ir subalansuota sveika mityba ax.gif VISADA , kartoju, VISADA įmanoma susitvarkyti su lašiniais aptekusiu kūnu, sušlubavusia sveikata - nes didžioji dalis sveikatos problemų ir viršsvorio priklauso būtent nuo prastos mitybos ir sporto trūkumo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 08, 15:10)
siaip logiska kad mes miegam tam kad pailsetume ir zvalus atsibustume o jei ryte kavos reik nuovargiui ir spangalui nuimt jau reik ieskot kitu priezasciu kodel nekojybiskai miegam... logiska... sorry uz klaidas is telefo tenka rasyt.

Čia jau aš savęs nepamyliu. Per vėlai visuomet guluosi, todėl taip blush2.gif Bet negaliu, man laiko maža gyvenimui, tiek daug įdomaus, o taip greitai ateina naktis sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 08, 15:10)
as geriau pasiguosiu kad farso patiekalu vis suvalgau kelus kart po iiiilllgos pertraukos be mesos raudonos... nu feee kaip slykstu savijautoj:((( bet buvo kad jau uzsimaniau kazko tokio... bet va irganizmas pats apgavo save... nei as pries ja nei labai uz... reik klausyt isdykelio organizmo del visko... gero vakaro merginos;)

Mat kaip. Man tai iš tiesų sunku valgyti vien sveikai, aš nuo vaikystės saldumynų mėgėja. Matyt valgau už savo tėtuką gyvenime doh.gif nes tas tai 'fruktas', jis niekada jų nevalgo, nebent minimalų gabaliuką per šventes. Pas jį toks įsitikinimas, kad tai nevyriška cool.gif Bet vakar įvyko kažkas nerealiai keisto. Aš išsikepiau obuolių ir aguonų pyragą, pavalgiau jo padoriai, bet nesotus jis, nes toks sveikesnio recepto. Tai ant pačios nakties man kažkur mintyse, fantazijose taip pakvipo salotomis, daržovėmis ir taip užsinorėjau jų bliūdo lotuliukas.gif Sakau, kažkas nerealaus. Stebuklai pasitaiko, bet jaučiu nesikartos cool.gif

P.S. pagaliau po n metų nusipirkau striukę, tokią nu striukišką, sportišką thumbup.gif Kažkaip anksčiau kelis metus nieko nerasdavau arba netikdavo, pvz. spausdavo užsisegus kaklą, krūtinę ar pan. doh.gif Bet... mano šuo vistiek mane perspjovė cool.gif Radau jai dar gražesnę doh.gif lotuliukas.gif Šiais metais praneša šaltą žiemą girdėjau, tai jau koks asortimentas gyvūnams, kiek puošti galima, kad net akys išvarvėti gali bežiūrint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 08 spalio 2012 - 14:29
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 08, 13:22)
Čia jau aš savęs nepamyliu. Per vėlai visuomet guluosi, todėl taip blush2.gif Bet negaliu, man laiko maža gyvenimui, tiek daug įdomaus, o taip greitai ateina naktis sad.gif
Papildyta:

Mat kaip. Man tai iš tiesų sunku valgyti vien sveikai, aš nuo vaikystės saldumynų mėgėja. Matyt valgau už savo tėtuką gyvenime doh.gif nes tas tai 'fruktas', jis niekada jų nevalgo, nebent minimalų gabaliuką per šventes. Pas jį toks įsitikinimas, kad tai nevyriška cool.gif Bet vakar įvyko kažkas nerealiai keisto. Aš išsikepiau obuolių ir aguonų pyragą, pavalgiau jo padoriai, bet nesotus jis, nes toks sveikesnio recepto. Tai ant pačios nakties man kažkur mintyse, fantazijose taip pakvipo salotomis, daržovėmis ir taip užsinorėjau jų bliūdo lotuliukas.gif Sakau, kažkas nerealaus. Stebuklai pasitaiko, bet jaučiu nesikartos cool.gif

P.S. pagaliau po n metų nusipirkau striukę, tokią nu striukišką, sportišką thumbup.gif Kažkaip anksčiau kelis metus nieko nerasdavau arba netikdavo, pvz. spausdavo užsisegus kaklą, krūtinę ar pan. doh.gif Bet... mano šuo vistiek mane perspjovė cool.gif Radau jai dar gražesnę doh.gif  lotuliukas.gif Šiais metais praneša šaltą žiemą girdėjau, tai jau koks asortimentas gyvūnams, kiek puošti galima, kad net akys išvarvėti gali bežiūrint biggrin.gif

Pyragus ir kepinius savo kasdien valgau, nebuna dabar dienos kada kokio nesuvalgyciau skanesto biggrin.gif ir nereik cia but uz tetuka biggrin.gif skanestai nebutinai turi buti tie tradiciniai... uzsiciklinimas su tais tradiciniais... feeee...... o darzoves man su visais valgymais eina... ir jei ju nevalgau is karto atsiprasant tustinimasis ir zarnu veikla stringa..... kaip pripratau vakarienem salotynai tai daabr suvalgius net troskini silta noris dar didelio kalno salotu misraines kad uzskaityiau kad valgiau.... biggrin.gif zombiada biggrin.gif

lekiu sportint kol namie viena biggrin.gif va isnaudoju valandike....

o sakai jau su sunyte lenktyniaujat kuri graziau sezonui pasipuos biggrin.gif:D susizvengiau paskaicius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 08, 15:13)
sportuojantys protingai vadinamųjų visokių "delčios" "grikių" ir pan. "a la dietų" nesilaiko  cool.gif Yra sportas - turi būti ir subalansuota sveika mityba  ax.gif  VISADA  , kartoju,  VISADA  įmanoma susitvarkyti su lašiniais aptekusiu kūnu, sušlubavusia sveikata - nes didžioji dalis sveikatos problemų ir viršsvorio priklauso būtent nuo prastos mitybos ir sporto trūkumo.  ax.gif

Ryžausi šį kartą pabandyti delčios dietos, nes kai parduotuvės persirengimo kambaryje pamačiau tai ko nemačiau pas save namuose išsigandau. Mano tikslas labiau sustangrinti kūną na ir aišku neblogai pamesti tuos kg. Neturiu aš antsvorio, bet....sporto reikia. Nors kai pagalvoji nesėdžiu gi namuose, pastoviai ant kojų, matyt to neužtenka.....Suku lanką jau mėnesį smile.gif tikiuosi pagrązins liemenį.

Kas liečia pyragus ....atsispirti jiems labai sunku...esu smaližė iš prigimties ax.gif Baliuje pirma mintis kada pjaus tortą smile.gif
Atsakyti