QUOTE(mamadonata @ 2012 10 08, 08:25)
Aciu

zaniatja,ir as kava mazinau iki dvieju puodeliu per diena,paskui iki vieno,kol visai atsisakiau.Bet velgi,tas kavos puodelis per diena nera blogai,jei tik prie jo kazko kaloringo nera prisikandama:) Cia reikia ziureti savo poreikius gal labiau.As visa gyvenima kavos negeriau.Atvaziavusi i uk kazkaip ipratino mane kolektyvas ja gerti.Pusantru metu geriau kava vos ne vietoj vandens(tik tiek kad as labai labai silpna ja gerdavau su daug pieno).Ir tiesiog viena diena pagalvojau,o kam man ji reikalinga.Iprotis bereikalingas ir tiek.Visa gyvenima be kavos gyvenau, o dabar nebegaliu ne dienos be jos isbuti.Ir viskas, numazinau iki tiek kad nebegeriu,kaip ir visa gyvenima negeriau:)
O del laiko SAU man irgi didziule problema ypac pradzioje buvo.Nes dirbu pilnu etatu,vyras,vaikas.Atrodo visa save atiduodi darbui,kas lieka vaikui ir vyrui.Daugiau jegu neberasdavau niekam.Sau ypatingai truko laiko,truko jegu to laiko rasti.Bet atejo diena kaip ir tau zaniatja,kai pagalvojau,uzteks,nebegaliu ziureti i save tokia stora,uzsidepresavusia,neturincia jegu ir noro nieko daryti.Ir po truputi grizau i normalaus zmogaus gyvenima.Jau geri metai,pusantru gal kai vel sportuoju.Bet vis dar jauciu kalte kai reikia isbegti pabegioti diena pvz ar vakare,kai dukryte namie ir nori su manimi pabuti.Ir to kaltes jausmo niekaip neina atsikratyti.Bet stengiuosi susidelioti dienos grafika taip,kad galeciau sportuoti,kol vaikas ir vyras miega,ty anksti ryte,pries darba.Arba per iseigine,jei ji vidury savaites,sportuoju kai vaikas darzelyje.Net sekmadieni,kai nedirbu,stengiuosi atsikelti anksciau kad speciau pasportuoti,kol vaikas ismiegos.Reikia kazkaip gi suktis:)
Tikiu ir jums zaniatja kad pasiseks.Ateikit pas mus,pasiguoskit,pasipasakokit,kai bus sunku,klauskit,visos cia mielos merginos,pasirengusios patarti,padeti