Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 23, 19:56)
Labas vakaras, gal galit plačiau apie TRX  bigsmile.gif

Nukopijuosiu ką lietuviai rašo apie šį treriuoklį "TRX treniruoklis yra kabančių diržų sistema, kuri leidžia atlikti įvairius jėgos pratimus pasinaudojant savo kūno svoriu.". Tai iš tiesų taip ir yra biggrin.gif

Kabo diržai ir daromi įvairūs pratimai, kurių yra abstu internete, net mačiau yogą daro su juo. Esmė, balansas, jėga ir kad treniruojami daug raumenų grupių vienu metu biggrin.gif Atrodo atskirai pilvukui nedarai pratimų,bet žiūrėk kitą dieną jauti ir jį biggrin.gif

Pratimų pavyzdys: http://www.youtube.c...feature=related
Yra specialus "kablys", kur prie durų prisitvirtina, tai namie galima daryt, yra pirkti kur ant lubų kabinasi (kaip video), o galima su įpratsa komplektacija tiesiog kur nors prisirištiž- prie medžio lauke ir pan. Užsienyje gan populiarūs, pas mus Impulso matyt dėka irgi ima populiarėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 23, 20:02)
http://www.trxtraining.com/
Papildyta:
tai nieko nieko, visiems skirtingi juk pomegiai poreikiai, rezultatai. TRX tikrai gerai, kompleksinems treniruotems. ... Viena kojas pasikabinus, ir zeme lieciant rankom, kojas link saves traukiant, ka tu pilvuks dirba kai reikalas... visokie puch upai, koju kilnojimai, peciams pratimai... universalu...

Ir dar kad gali pasirinkti "lygį" t,y, nuo to kokiu kampu darai pratimą, priklausoi sudėtingumas, o pvz kad negali normaliai push up padaryt bent man kerta per savimeilę ir motivaciją biggrin.gifD
Atsakyti
Neblogai atrodo smile.gif aš vis ieškau kokios programos, kurios galėčiau imtis po insanity, bet vis niekas akies neužkabina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 23, 16:18)
Siandien kaip tik skaiciau apie programas, ir komentarus po jais - va nepadejo, va nenumeciau, va bla bla bla.... Zinot, net greitas ejimas pades, jei tvirtai pasirysite, nuspresit, vsio judu, ir nebekisu i save bet kokiais kiekiais maisto, rinksites naudinga maista, kuris padeda organizmui atsigauti, reabilituotis, gydyti pazeistas vietas, nepamirsit gerti daug vandens, buti grynam ore... Aisku pades ta programa, tik ir sportuoti reikia pagal plana, buti nuosekliam, pastoviam, imti jauti uz ragu! smile.gif Sportuojant nebesinores savaime atsportavus uzsikimsti picom ar naliesnikais ant nakties smile.gif)) Aisku pades, jei atsistosit, pasijungsit ir darysit... ne tik siandien, bet pagal plana (manau, ten yra planas kazkoks tai...? smile.gif) Tad pirmyn! Reikia, kad patiktu programa, o tai suprantu jau patiko, paziurejus! Nieko ner blogiau jei sportuoti tai kas nepatinka! Lauksim ispudziu wink.gif

Taip planas yra, yra ir nutrition/mitybos gidas, tiksliau ten visa dieta yra. Su dietom man prastai, neturiu valios tam. Nusprendziau tiesiog elementariai valgyt mazesnem porcijom, nebevalgyt vakare, tiksliau prisikimst ant nakties, kas yra iprasta, ypac studentui biggrin.gif, nevalgyt riebaus maisto, visu greitu maistu ir pan.
Kas patiko sitoj programoj tas, kad yra fazes, nepradedama is kart nuo intensyvios treniruotes, o palaipsniui tas intensyvumas sunkeja (man kaip senai besportavusiai, tai yra pats tas), ziurejau is kitu beachbody programu, tai intensity patiko visai, bet ten jau laaabai intensyvi treniruote, reikia sustiprinti kuna, ir istverme tokiem pirma biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

VV, perskaičiau apie tavo vakarienę, nes virškint nustojo... lotuliukas.gif Nu rimtai labai sunkiai čia užvalgėt g.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 23, 17:18)
Siandien kaip tik skaiciau apie programas, ir komentarus po jais - va nepadejo, va nenumeciau, va bla bla bla.... Zinot, net greitas ejimas pades, jei tvirtai pasirysite, nuspresit, vsio judu, ir nebekisu i save bet kokiais kiekiais maisto,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kas iš to, jei sportuoji, o maisto kiekio nesureguliuoji (čia aš apie save)...
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 23, 20:17)
Neblogai atrodo  smile.gif  aš vis ieškau kokios programos, kurios galėčiau imtis po insanity, bet vis niekas akies neužkabina  verysad.gif

Aš insanity net neįpusėjau - atsinaujino kelio problema (skausmas, negalėjimas pritūpt,lipt laiptais, žodžiu daryt ką nors su keliu, jis kaip švininis, o daktarai sako,kad raumens nėra reik sportuot, ir nesvarbu,kad man nuo didesnio fizinio krūvio atsiranda tokie skausmai). Įdomu sužinot kaip Jums pasisekė ir ar rezultatai tokie jau waw kaip visuose video biggrin.gif TRX man patiko tuo,kad pats tas daiktas tarnauta kaip atrama, ir kad krūvį gali paskirstyt,na bent jau aš su tuo keliu stengiuos balansuot biggrin.gif Tai žodžiu, nedaug laiko tiesa jį turiu, bet kelio neskauda kol kas smile.gif Kai nuo insanity po 2 sav negalėjau apskritai sportuot...
Atsakyti
QUOTE(Piliete @ 2012 10 23, 22:03)
Aš insanity net neįpusėjau - atsinaujino kelio problema (skausmas, negalėjimas pritūpt,lipt laiptais, žodžiu daryt ką nors su keliu, jis kaip švininis, o daktarai sako,kad raumens nėra reik sportuot, ir nesvarbu,kad man nuo didesnio fizinio krūvio atsiranda tokie skausmai). Įdomu sužinot kaip Jums pasisekė ir ar rezultatai tokie jau waw kaip visuose video biggrin.gif TRX man patiko tuo,kad pats tas daiktas tarnauta kaip atrama, ir kad krūvį gali paskirstyt,na bent jau aš su tuo keliu stengiuos balansuot biggrin.gif Tai žodžiu, nedaug laiko tiesa jį turiu, bet kelio neskauda  kol kas smile.gif Kai nuo insanity po 2 sav negalėjau apskritai sportuot...

Jau darau Insanity beveik keturis mėnesius, žinoma krūvis yra didžiulis (todėl ir yra griežtai draudžiama daryti šią mankštą jei jauti nors minimalų (ne raumenų) skausmą), pratimai labai įvairūs, treneris ir komanda liuksiški, galiu pasakyti, kad labai labai patinka, antras Insanity mėnuo tai išvis thumbup.gif , taip pat tikrai matosi rezultatai, mitybos labai nereguliavau, nes greito maisto, pusfabrikačių ir saldumynų niekada nebuvau mėgėja, daržoves visada mėgau ir valgiau, vienintelis dalykas ką pakeičiau jei valgau mėsą ar žuvį, valgau tik su daržovėm, jei valgau ryžius, grikius, bulves ar pan. valgau irgi tik su daržovėm mirksiukas.gif Šiaip svorio nenumečiau (gal kokius 2kg nebent), svorio numetimas nėra mano tikslas. Dabar kūnas daug tvirtesnis, raumenys matosi, riebalų sluoksnis sumažėjo. Galiu pasakyti, kad pagerėjo ištvermė, tapau fiziškai daug stipresnė, pagerėjo nuotaika, pasitikėjimas savimi. Įsivaizduoju, jei būčiau griežtai laikiusis mitybos gido tai jau six pack'ą seniai turėčiau bigsmile.gif
Žinoma, jei Jums sportuojant Insanity skauda kelius, o su TRX nejaučiat to skausmo tai tikrai Jūsų pasirinkimas visiškai aiškus ir suprantamas mirksiukas.gif Neįsivaizduoju, kaip reikėtų sportuoti jaučiant skausmą, tfu tfu tfu, niekada dar neturėjau jokių problemų su sąnariais, nugara ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 23, 22:23)
Jau darau Insanity beveik keturis mėnesius, žinoma krūvis yra didžiulis (todėl ir yra griežtai draudžiama daryti šią mankštą jei jauti nors minimalų (ne raumenų) skausmą), pratimai labai įvairūs, treneris ir komanda liuksiški, galiu pasakyti, kad labai labai patinka, antras Insanity mėnuo tai išvis  thumbup.gif , taip pat tikrai matosi rezultatai, mitybos labai nereguliavau, nes greito maisto, pusfabrikačių ir saldumynų niekada nebuvau mėgėja, daržoves visada mėgau ir valgiau, vienintelis dalykas ką pakeičiau jei valgau mėsą ar žuvį, valgau tik su daržovėm, jei valgau ryžius, grikius, bulves ar pan. valgau irgi tik su daržovėm mirksiukas.gif Šiaip svorio nenumečiau (gal kokius 2kg nebent), svorio numetimas nėra mano tikslas. Dabar kūnas daug tvirtesnis, raumenys matosi, riebalų sluoksnis sumažėjo. Galiu pasakyti, kad pagerėjo ištvermė, tapau fiziškai daug stipresnė, pagerėjo nuotaika, pasitikėjimas savimi. Įsivaizduoju, jei būčiau griežtai laikiusis mitybos gido tai jau six pack'ą seniai turėčiau  bigsmile.gif 
Žinoma, jei Jums sportuojant Insanity skauda kelius, o su TRX nejaučiat to skausmo tai tikrai Jūsų pasirinkimas visiškai aiškus ir suprantamas mirksiukas.gif Neįsivaizduoju, kaip reikėtų sportuoti jaučiant skausmą, tfu tfu tfu, niekada dar neturėjau jokių problemų su sąnariais, nugara ar pan.  smile.gif

Insanity, sakau, dvi savaites ištempiau biggrin.gif Šauniai ten ir komanda ir treneris biggrin.gif Ir po tų dviejų savaičių nuėjus pasitrypti į klubą, žiūriu kad jėgų yra ir yra smile.gif Džiaugiuosi, kad žmonės Insanity užsiima smile.gif Draugėm parodžiau tai joms buvo per sunku ir greit metė sad.gif
Na,sportuojant, nori nenori to skausmo atsiranda, bent raumenų nuovargis , nors su Insanity to nepastebėjau - man apskritai ten gan tobulai viskas suderinta, gal kiek tampymosi lankstumui galėtų būti, bet any way thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 23, 21:42)
Labas vakaras,

VV, perskaičiau apie tavo vakarienę, nes virškint nustojo...  lotuliukas.gif Nu rimtai labai sunkiai čia užvalgėt  g.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kas iš to, jei sportuoji, o maisto kiekio nesureguliuoji (čia aš apie save)...

Labas rytas,
a kol' taip? (kaip seniai sako biggrin.gif ) Žinok netgi nesotu, dar kokios duonos šalimais reiktų...
Man visada galvosūkis tas valgio gaminimas doh.gif Man asmeniškai sveikas maistas nesotu ir sukus apsukus vėl norisi doh.gif O kažkokių paukščių pienų ar tiksliau migdolų ar kokosų pienų neprisipirksi gi tokioje atsiprašant, bet visgi š šalyje gyvendamas unsure.gif
Atsakyti
Hey!
Pilvo raumenis skauda, net ju ir nedarant atskirai, todel jog jie daugumoje pratimu dirba kaip stabilizatoriai lygiai kaip ir nugaros apacia.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 10 24, 12:36)
Hey!
Pilvo raumenis skauda, net ju ir nedarant atskirai, todel jog jie daugumoje pratimu dirba kaip stabilizatoriai lygiai kaip ir nugaros apacia.

Taip, o programos dažnai būna kompleksinės..taigi darant tricepso pratimus, žiūrėk dirba kojų pirštų raumenys. Tokie ir turi būti pratimai, kūnas juk ne atskiros dalys, o visuma. Reikia įjungti visko kuo daugiau, ir taisyklingai.

Gyti, mars i sporta!
Atsakyti
Pilvui . 5 minutės tokio darbo..uh greitai pataisys pilvus tokie visokie Plankai!
http://www.youtube.c...h?v=hGdi03dieXk
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 24, 06:58)
Labas rytas,
a kol' taip? (kaip seniai sako biggrin.gif ) Žinok netgi nesotu, dar kokios duonos šalimais reiktų...
Man visada galvosūkis tas valgio gaminimas doh.gif Man asmeniškai sveikas maistas nesotu ir sukus apsukus vėl norisi doh.gif O kažkokių paukščių pienų ar tiksliau migdolų ar kokosų pienų neprisipirksi gi tokioje atsiprašant, bet visgi š šalyje gyvendamas unsure.gif

pasigaminamas paukščių pienas- pagauni paukštį ir melži, kol išmelži biggrin.gif

žodžiu, sh šaly pasigaminamas bent kokosų pienas tai tikrai smile.gif kitkas ir aišku smile.gif net maskarponė jūsų mėgstama taip biggrin.gif
Atsakyti