Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tai jau teks operuotis , vis save guodziu , kad bus geriau negu dabar mirksiukas.gif buvau pozityviai nusiteikusi iki tol kol po google nepradejau landzioti doh.gif Bet manau viskas priklauso nuo pacio daktaro kuris operuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 10 23, 01:11)
manau viskas priklauso nuo pacio daktaro kuris operuoja  unsure.gif

Ne tik. Labai priklauso nuo pačio organizmo.
Man po operacijos buvo tikrai labai blogai. Iki šiol skauda. Praėjo 3 metai.
Bet aplink visi, kas darėsi, džiaugiasi.
Pažįstama po 2 dienų jau sportavo.
Dabar man gal reiktų peroperuot koją ir kitoj irgi meniskas trūkęs. Bet žinodama, kaip mano organizmas reagavo... jaučiu tempsiu iki paskutinio. doh.gif
Atsakyti
Aciu tongue.gif
Del menisko, tai nereiketu per daug jaudintis. Mano tetei ir broliui jis isoperuotas. Aisku uzsiimant kokia sunkesne fizine veikla, sportuojat ar uzsiimant intensyvesniu judejimu dedasi itvara, o siaip viskas normaliai. Pati operacija nera sudetinga, nera jokio atviro pjuvio ir po paros paleidzia namo. Veliau seka reabilitacija - mankstos, dviracio minimas ir pan. O operuotis, tai reiktu visgi, nes gali jis uzsikirsti (pvz plaukiant baidarem, einant i zygi ar siaip parduotuveje ir pan.), tai nebus labai malonu.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 22, 22:28)
tik akiniai?  lotuliukas.gif

Aha. Man visi akiniuočiai gražu. Maniškis irgi ačkarikas smile.gif
O Gyčio grožį sunku vertint. Nu bais jau jaunas lotuliukas.gif

Atsakyti
va,va..man darbe buvo 'uzsirakines' kelias, tai tiesiai i ligonine mane veze... tai tik po keliu valandu 'atsirakino' ...
Gerai chebryte, sportuokit toliau, oo as pas jus vis retkarciais uzsuksiu pasipasakoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes smile.gif
Norejau paklausti ar kas bandete Beachbody programa "Slim in 6"? Ar efektyvi jinai? Kiek kg dingo nuo kuno? smile.gif Man si programa pasirode tokia sauni, galvoju pradeti, bet, kad nebutu veltui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naggy @ 2012 10 23, 10:25)
Sveikos sportininkes  smile.gif
Norejau paklausti ar kas bandete Beachbody programa "Slim in 6"? Ar efektyvi jinai? Kiek kg dingo nuo kuno? smile.gif Man si programa pasirode tokia sauni, galvoju pradeti, bet, kad nebutu veltui...  ax.gif

Siandien kaip tik skaiciau apie programas, ir komentarus po jais - va nepadejo, va nenumeciau, va bla bla bla.... Zinot, net greitas ejimas pades, jei tvirtai pasirysite, nuspresit, vsio judu, ir nebekisu i save bet kokiais kiekiais maisto, rinksites naudinga maista, kuris padeda organizmui atsigauti, reabilituotis, gydyti pazeistas vietas, nepamirsit gerti daug vandens, buti grynam ore... Aisku pades ta programa, tik ir sportuoti reikia pagal plana, buti nuosekliam, pastoviam, imti jauti uz ragu! smile.gif Sportuojant nebesinores savaime atsportavus uzsikimsti picom ar naliesnikais ant nakties smile.gif)) Aisku pades, jei atsistosit, pasijungsit ir darysit... ne tik siandien, bet pagal plana (manau, ten yra planas kazkoks tai...? smile.gif) Tad pirmyn! Reikia, kad patiktu programa, o tai suprantu jau patiko, paziurejus! Nieko ner blogiau jei sportuoti tai kas nepatinka! Lauksim ispudziu wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Oj,su sportu aš ir geriausia draugė ir pikčiausia priešė biggrin.gif
Tiek visko išbandžius namie esu,visokių programų ir etc, ir nei viena neužkabino iki galo :| Galiausiai pasidaro pratimai tie patys per tuos pačius....

Investavau, ir įsigijau TRX - patiko- rekomenduoju thumbup.gif Dar iš tokių programų Hip hop ABS, šeip neblogai pasišoki ir pan. Beje, norinčiomns iššūkio rekomnenduoju Insanity... 90 dienų beprotybės biggrin.gif

Tai va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliete @ 2012 10 23, 17:33)
Sveikos smile.gif

Oj,su sportu aš ir geriausia draugė ir pikčiausia priešė biggrin.gif
Tiek visko išbandžius namie esu,visokių programų ir etc, ir nei viena neužkabino iki galo :| Galiausiai pasidaro pratimai tie patys per tuos pačius....

Investavau, ir įsigijau TRX - patiko- rekomenduoju  thumbup.gif  Dar iš tokių programų Hip hop ABS, šeip neblogai pasišoki ir pan. Beje, norinčiomns iššūkio rekomnenduoju Insanity... 90 dienų beprotybės biggrin.gif

Tai  va  4u.gif

TRX gerai, bet yra pilna ne tik programu, bet workoutu, kurie kas diena gali buti vis kiti. svarbu nori, ir svarbu aisku paieskoti, va vieniems TRX kaifas, kitiems uztenka ir savo kuno, kiti kamuoliu isigyja ... na svarbiausia CONSISTENCY, kitaip nieko nebus...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 23, 19:41)
TRX gerai, bet yra pilna ne tik programu, bet workoutu, kurie kas diena gali buti vis kiti. svarbu nori, ir svarbu aisku paieskoti, va vieniems TRX kaifas, kitiems uztenka ir savo kuno, kiti kamuoliu isigyja ... na svarbiausia CONSISTENCY, kitaip nieko nebus...

Tai taip, kiekvienas randa kas jam patogiau, priimtiniau ir geriau smile.gif Aš kol kas su nauju žaisliuku žaidžiu. rolleyes.gif Greitai laikas bėga su juo sportuojant ir atrandu vis naujų variacijų ir sporto šakų pritsaikymo (kur nepritaikysi ar nenorėsi parduot prekės kai ji kainuoja:D)
Dėl workoutų tai man jie patinka, tiesiog man kažkokio tęstinumo norisi, ir kartais negalvojimo,kad aha, vakar dariau tą ir aną, tai dabar reiktų tą ir tą daryt, dėl to ir to.
Tiesiog pasidalinau dėl programų, nes buvo klausta dėl Beachbody smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Piliete @ 2012 10 23, 19:52)
Tai taip, kiekvienas randa kas jam patogiau, priimtiniau ir geriau smile.gif Aš kol kas su nauju žaisliuku žaidžiu.  rolleyes.gif  Greitai laikas bėga su juo sportuojant  ir atrandu vis naujų variacijų ir sporto šakų pritsaikymo (kur nepritaikysi ar nenorėsi parduot prekės kai ji kainuoja:D) 
Dėl workoutų tai man jie patinka, tiesiog man kažkokio tęstinumo norisi, ir kartais negalvojimo,kad aha, vakar dariau tą ir aną, tai dabar reiktų tą ir tą daryt, dėl to ir to. 

Labas vakaras, gal galit plačiau apie TRX bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 23, 17:56)
Labas vakaras, gal galit plačiau apie TRX  bigsmile.gif

http://www.trxtraining.com/
Papildyta:
QUOTE(Piliete @ 2012 10 23, 17:52)
Tai taip, kiekvienas randa kas jam patogiau, priimtiniau ir geriau smile.gif Aš kol kas su nauju žaisliuku žaidžiu.  rolleyes.gif  Greitai laikas bėga su juo sportuojant  ir atrandu vis naujų variacijų ir sporto šakų pritsaikymo (kur nepritaikysi ar nenorėsi parduot prekės kai ji kainuoja:D) 

tai nieko nieko, visiems skirtingi juk pomegiai poreikiai, rezultatai. TRX tikrai gerai, kompleksinems treniruotems. ... Viena kojas pasikabinus, ir zeme lieciant rankom, kojas link saves traukiant, ka tu pilvuks dirba kai reikalas... visokie puch upai, koju kilnojimai, peciams pratimai... universalu...
Atsakyti