Iš toloooo
Jejjj, patinka man tokios treniruotės, labai labai

Tik man baisu į tą šokinėjantį su štanga juodulį žiūrėt, rrrr, gi taip labai kelių sąnariai drožiasi, ane?
Išvis kai vienas žmogus man parodė, kaip taisyklingai daryt pritūpimus, įtūpstus, man fobija pasireiškė tų sąnarių drožimo

Pasirodo, netaisyklingai dariau, o pritūpimus išvis reik daryt, kad išlaikytum 90 laipsnių kampą, kelias išvis į priekį nepaeitų, nugi taigi, nemoku liksvaros išlaikyt, greitas plumpt garantuotas

MB sakė, yra kžk prietaisas kai kuriuose klubuose, prilaikantis koją,kad taisyklingai pritūpimus darytum ir nekristum atgal.
O kodėl kardio neužskaitai
Ties, skaičiau apie ant viršaus užvalgytą kopūstą ir jau iškart supratau, kokia bus baigtis...

vargšiukė
Papildyta:
Apakinta tavo, S, sveiko gyvenimo būdo, išsikepiau tokį marmalų, kū turėjau, tū sudėjau, esmė dauuug moliūgo, nugi skystoks gavosi, bet bus čiki ryt pietums

skonis lb geras gavos dėl maltų naminių prieskonių mišinio
dar ir siandien jauciu nemalonuma zarnyno srity - na ka nebuvo sporto, nejudejimas, namie budama mazai vandens geriu - vsio pagridiniai rodikliai (ypac vanduo) kad viskas stoja.... bet dar kazkas matyt tada netiko.. gal vista kaltinciau is tiesu... nu kazkaip nekaip buvo... o pas mane ne tai kad viaukt padaryciau bet ne pasisklaido nuodai (jei uzsinuodijau) organizme...tai tada sienas laizyt tik tesinori kai jegu nera...
musu moliugai skystukai yra taip.... nusunkti juos reikia, o piure verdant is vis, virti maisant kol nugaruoja skystimas.... kitaip tikrai skysta labai..... koks atsales skonis, negaliu pasakyt... juk persiedziau dar drungnu
bet kita diena kepiniai VISADA skanesni.